Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Möt Ellinor Månsson

Kategori:

Ett av de första nyförvärv för säsongen var Ellinor Månsson ifrån Karlshamn. Hon är en duktig spelfördelare som har spelat både innemittfältare och ytterback. Hon kämpar alltid in i det sista även om man leder med flera mål. Hon var med i Blekingelaget F95 och var där med i startelvan.
Hon är en riktigt skön tjej som alltid är glad.
Du är riktigt välkommen Ellinor, och lycka till!!
Intervju som Pierre har gjort med henne:

Hej Ellinor, och varmt välkommen till Asarums IF.
- Hej och tack så mycket!

Kan du presentera dig lite mer för våra supportrar och övriga i föreningen?
- Jag heter Ellinor Månsson och är 17 år och går andra året på ekonomiprogrammet på Vägga. Jag är född i Malmö och bodde där fram tills jag var nio vilket man emellanåt kan höra på min dialekt. Jag bor i ett hus tillsammans med min pappa, mamma och lillasyster. Fotboll har alltid varit ett stort intresse för mig men jag började inte spela själv förrän jag var runt 11 år. Då började jag spela i IFK Karlshamn och där har jag spelat fram tills för ett tag sedan.

Du har varit med och tränat med Asarum från och till under hösten, hur tycker du det har varit?
- Det har varit spännande, roligt och lärorikt. Det är mycket som har varit nytt och mycket jag inte har varit van vid, men det är detta som kommer göra att jag utvecklas vilket var huvudanledningen till att jag valde att gå till Asarums IF.

Vilka är dina bästa egenskaper som fotbollsspelare?
- Hmmm.. jag kämpar tills domaren blåser av, är en lag-och passningsspelare. Dessutom hatar jag att förlora.

Vad har du för mål och ambitioner inför nästa säsong?
- Personligen vill jag utvecklas som fotbollsspelare, bli bättre och göra så bra ifrån mig som möjligt. När det gäller laget så hoppas jag att det går bra för oss och att vi kommer till att spela en bra fotboll.

Träningsstart

Kategori:

Hej allihopa, det var ett tag sedan.
Ikväll börjar utomhusträningarna igen, vilket ska bli riktigt roligt. Jag har hört att en hel del har längtat.
Ikväll kommer några spelare från andra lag och provtränar med oss har jag hört, riktigt kul!!
Vi har också fått några nyförvärv sedan sist, som jag kommer presentera efter hand. Så kika in om ni vill se nyförvärv och annat som händer runt omkring Asarums damlag. Alla ska med!!
/jojje

SM

Kategori:

I helgen som gick var asarums F96 lag iväg och spelade SM eftersom de vann DM för ett tag sedan. Tyvärr gick det inte så bra, första matchen blev det förlust med 3-1 och andra blev lika, 3-3. Detta räckte inte för att ta sig vidare, och denna sagan fick ett snabbt slut.
En hel del av dessa tjejer har varit och provat på både spel och träning med damlaget, och vi hoppas att få se er där oftare!!