Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Möt Emma Von Palffy

Kategori: Allmänt

Dags för en ny intervju och denna gången har vi tagit oss ett snack med Emma Von Palffy

Hej
Kan du berätta lite om dig själv?
Jag heter Emma von Palffy. Jag är 18 år gammal och bor i Bromölla. Jag går sista året på samhällslinjen med inriktning fotboll i Sölvesborg. Har alltid älskat fotboll, spelat i storts sett hela livet och är även väldigt sport intresserad.

Vilka är dina starka sidor både på och utanför planen?
Jag tycker att jag har bra spelförståelse, är en rörlig och bra passningsspelare. På , men även utanför, planen ser jag mig själv som en glad och positivt och social tjej. En av mina starka sidor är att jag är vädligt målinriktad och ger mig inte i första taget.

Vilka förhoppningar har du på dig själv och laget inför den kommande säsongen?
Förhoppningar är att vi ska spela en härlig och bra fotboll, ligga i toppen av tvåan och hela tiden utvecklas och bli bättre som lag. Mina förhoppningar är att jag ska utvecklas och bli en bättre fotbollsspelare. Stärka mina bra sidor och förbättra min sämre. Jag hoppas även självklart på mycket speltid.

Vi har hört att du ska åka till USA, kan du berätta lite mer om detta?
Som det ser ut nu så ska jag flytta till USA i slutet av sommaren. Där ska jag studera och spela fotboll på college(universitet). I USA finns nämligen möjligheten att kombinera studier med fotboll.Jag har kommit in på ett college i Kalifornien och ska representera skolans fotbollslag. Själva processen att söka till college är en väldigt omfattande process. Jag har avklarat mycket av det som behöver göras, men har fortfarande en del saker kvar att göra. Om allt går som planerat flyttar jag till USA i slutet av juli. Det ska bli jätte kul, otroligt spännande och är någonting jag velat länge. Det är en dröm som går i uppfyllelse kan man säga!

Fem snabba
Blekinge eller Skåne?Skåne
Adidas eller Nike? Adidas
Tacos eller Grillat?Grillat
USA eller Sverige?Sverige (är ju ändå mitt hemland!)
Gräs eller Konstgräs?Gräs

FEM KRONAN

Kategori: Allmänt

Fredag och helg

Kategori: Allmänt

Fredag, vilket innebär helg.
Och hela helgen kommer bestå av fotboll för damernas del.
tränat ikväll, match imorgon och på söndag.

Idag blev Frasse dagens tunnel. Detta resulterade i en hel del armhävningar..
Men hon kom på att om man springer på sidan blir man inte tunnlad, smart tjej..

Ett tillslag i kvadraten, Elin Andersson råkade stoppa bollen men löste det genom att brotta ner Emma Von Palffy som jagade i kvadraten. tyvärr var inte hennes medspelare med på detta och de som jagade kunde tillslut vinna bollen. Men bra tanke Elin!

Majas föräldrar ska dra i hennes Pikétröja, ifall den krymper
(detta kom hon fram till efter att ha provat tröjorna ett flertal gånger)

Nerverna börjar komma för våra spelare som ska göra högskoleprovet imorgon, men vi håller våra tummar och vet att detta kommer gå galant.

så till helgens matcher:
Lördag
Asarum - IFK Karlshamn kl 16:00 IP

Söndag
Asarum - Karlskrona FF kl 14:00 IP




Lite tisdagsläsning

Kategori: Allmänt

Termometern visade 20 grader. Trots detta hade Sanna Stensson underställ , men de ska tilläggas att hon bara hade det på armarna. En förbättring helt klart!

En sak som har klarnats upp är att jindra van reeden INTE kör moppe, utan hon kör motorcykel.

Johanna Jönsson fick nöffa runt ringen mest, och de tog längst tid.

Asarums damer har inte bara grymma fotbollsspelare utan smarta också. En hel del av tjejerna ska göra högskoleprovet och vi håller våra tummar!

En dag närmre seriepremiärerna

Kategori: Allmänt

Nu går vi mot varmare tider och vi har redan hunnit med att spela utan underställ. Vilket var på tiden då de är endast 18 dagar kvar till seriepremiären för division 2 och 33 dagar kvar till seriepremiären för division 4.

Seger

Kategori: Allmänt

Idag tog damerna en skön seger mot Emmaboda. Det var en varm dag och de flesta spelade bara i shorts och matcht-shirt.
Matchen började lite knakigt men efter hand tog asarum över den. Första målet gjordes av Matilda. En lång boll till Frida som skarvade den till Matilda som enkelt placerade den i målvaktens vänstra hörn. Därefter blev Frida nerdragen i straffområdet och asarum fick straff. Den lova förvaltade på bästa sett och 2-0 var ett faktum.

Andra halvlek började bra så som första slutade. Asarum hade bollen och bjöd på många olika kombinationer. Detta gav resultat då lova drog till med vänstern, 3-0.
Asarum slappnade av lite och pågrund av slarv kunde Emmaboda reducera till både 3-1 och 3-2. Asarum la då i en växel till och lyckades få in bollen, återigen var det Lova som nätade. Matchen slutade 4-2, en bra genomförd match av Asarum.

Truppen som var med idag:
Lollo
Lisa
Ellen
Maja
Lova
Mathilda
Frida
Erika
Åhs
Frasse
Julia
Sanna
Palffy

Slutspel

Kategori: Allmänt

Idag är det dags för slutspel i svenskfastighets cup. Det är två slutspelsgrupper med fyra lag i varje. I grupp A spelar: Karlskorna, FTT, Union/JIF/OIF och Asarum. Och i grupp B spelar: Lörby, Nättraby, Kallinge och Ramdala. Gruppsegrarna går direkt till final som spelas vid ett senare tillfälle.

Vi i asarum spelar vår första match klockan 17,30 mot Karlskorna. Sen gäller följande tider för AIF: 19,45 mot FTT och 21,15 mot Union.

Laget som kommer spela idag är:
Hanna
Lollo
Emma Åhs
Lina
Therese
Julia
Erica
Sanna
Johanna
Franziska
Maja
Lisa
Mathilda
Frida
Lova
Emma von Palffy
Ellen

AIFs matcher spelas på Rosenholm i Karlskorna! VI SES!

Svenskfastighet slutspel

Kategori: Allmänt

Imorgon är det dags för slutspel i svenskfastighet för damerna. Det är två grupper med fyra lag i varje, där gruppsegrarna går direkt till final. Asarums damer har FTT, Karlskrona och Union i sin grupp.

Så Hanna Andersson ställde upp på några frågor!

Hej!
Hur går tankarna inför morgondagen?

Just nu tänker jag inte så mycket men jag känner mig laddad inför morgondagen. Vilket jag tror alla i laget är. Imorgon under dagen så kommer vinnarskallen leta sig fram och jag kommer tagga satan i bilen påväg till karlskrona.
Vi ska gå ut och köra vårt spel och förhoppningsvis så ger det bra resultat.

Hur känns läget i truppen och hur känns det för din egen del?

Jag tycker det känns bra, alla har tränat på bra och det har varit bra fart på träningarna. Alla kämpar på som bara den! För mig själv känns det också bra, har dock stukat två av mina fingrar så dom är lika tjocka som två falukorvar. Men med lite tejp och vinnarskalle så kommer jag inte känna av det imorgon! Jag och lollo ska turas om att stå!

Vad vet du om motståndarna?

Jag vet faktiskt inte så mycket om motståndet, vi har mött union några gånger nu i vinter fast inomhus. Sen har vi inte mött dom andra (kff och ftt). Vi ska gå ut och köra vårt egna spel! vet även att dom har bonusstraffar på oss.

Vågar du tippa?

njaaa, men jag hoppas att vi tar oss vidare i alla fall.

Kvällens träning och magiska mat!

Kategori: Allmänt

Efter helgens framgångar var vi åter igen tillbaka på ip och träning. Det blev en hel del teknik. Även Hannas favorit : engelska kvadraten!! Synd bara att Hanna körde målvaktsträning ;)! Avslutade med spel där mellingarna( de som varken är ung eller gammal) vann flest matcher, grattis säger vi!

Efter träningen bjöd Anna Olsson ( Fridas mamma) på köttfärssås och spagetti, maaaagisk gott!! Anna får 5 av 5 av oss!
Man längtar redan tills nästa måndag ;)

En dubbel för Asarums damer i helgen

Kategori: Allmänt

Asarum vann dagens match mot seriekonkurrenterna Höllviken med 5-2.
Dagens målgörare i asarum:
Frida Olsson 2st
Emma von palffy
Matilda Nilsson
Maja Ericsson

Detta innebär att damerna tog en dubbel i helgen. Bra jobbat samtliga!

Ny dag, nya möjligheter

Kategori: Allmänt

Idag beger vi oss mot Skåne, Höllviken närmare bestämt. Som ni kanske förstår så är det träningsmatch mot Höllviken.

Seger för Asarum

Kategori: Allmänt

Damerna vann idag med 3-1 mot Bromölla. Målskyttar för dagen var : Stina rätzer
2 Matilda Nilsson

Asarums vs Bromölla

Kategori: Allmänt

Imorgon möter asarumsdamer division 3 laget Bromölla hemma på IP Kl12:00. Vi tog oss ett snack med ett av våra nyförvärv för iår, nämligen Ellen Svensson.

Hej!
Hur går tankarna inför morgondagen?

Det är alltid kul och inspirerande att möta Bromölla. Det är ju lite Derby känslor för mig som är uppvuxen i sbg. Det blir lite extra tändvätska.

Vad vet du om motståndet?

Jag vet inte så mycket om deras spel eller spelsystem men har en del vänner i laget.

Hur tror du matchen blir?

Tror vi kommer vara det spelförande laget så det gäller att ha mycket rörelse och högt bolltempo. Det gäller att vi är rejäla i närkampsspelet och nogranna i passningspelet eftersom dom säkert kommer ligga på kontringar.

Hur känns det för din egen del?

Jag är taggad till tusen och ska verkligen ge allt för att kunna gå av planen med en vinst !

Vågar du tippa slutresultatet?

Jag tror det blir 3-1 till oss. :)

Johanna berättar

Kategori: Allmänt

I helgen åker våra 95:or iväg för att spela semifinal i cup kommunal. Vi tog oss ett snack med Johanna Jönsson om detta!

Hej!
Kan du berätta lite om vad cup kommunal, vad är det egentligen?

Det är en turnering för alla län i Sverige. Länen plockar ut de bästa spelarna för tillfället som får vara med och spela. Det är endast för tjejer (cup byggnad för killar) och för vår del födda senast år 1995.

Hur har det gått för eran del?

Det har gått bra för våran del som är det första Blekingelaget som har gått så långt. Vi började i höstas med en match mot Skåne och en mot Småland, där båda dem lagen var favorit toppade. Vi förlorar mot Skåne med 3-2 (har jag för mig) och vinner mot Småland med 1-0. Detta räcker för att ta oss vidare. Men eftersom vi kom tvåa i gruppen fick vi spela en kvalmatch mot Bohuslän. Där går vi ut och vinner med 4-0!
Sedan började själva slutspelet och vi åkte upp till Jönköping för att möta östergötland och Västergötland, båda två stora län! Men vi går ut och gör det skitbra och vinner första matchen med 3-1 mot Östergötland. Vi behöver sedan vinna för att ta oss vidare, och det gör vi!! 2-0 mot Västergötland och en riktigt bra genomförd match där vi visar att Blekinge finns med på kartan ;).

Vilka möter ni i helgen och hur tror du matchen blir?

I helgen ska vi åka upp till Umeå för att spela semifinal och möta Västerbotten där. Jag har ingen aning om hur matchen blir, har aldrig mött något klubblag från de delarna av sverige. Men jag hoppas det går bra då vårt mål är att möta Skåne (som redan är i final) i finalen sommar.

Vågar du tippa matchen?

jag tippar på 2-1 till oss!!

vår!

Kategori: Träningar

Nu är det fasiken vår! Idag var det 14 grader i swinget ( det är alltid lite kallare i swinget). Snart åker understället av, äntligen!!
Idag bestod träningen av lite kvadratspel och mycket avslut!
Vi började med en övning som bestod av olika finter och sedan inlägg. Jobbig med rolig övning! Vi avslutade med en liten tävling som blev till blodigt allvar (typ). Vi delade upp oss på hälften och så skulle Pierre och Micke kasta upp bollen och vi skulle göra mål på helvolley. Försten till fem vann! Och Mickes lag vann hela tiden. Vi bytte målvakter, målvakterna hade blivit mutade att släppa in mål påstod några och Mickes lag fuskade sa dom o.s.v. Men det slutade ändå med att Mickes lag tog hem flest segrar! Grattis grattis ! Men jag tror det andra laget vill ha revansch!

Och till alla tjejer i laget som inte var på träningen idag! På måndagar kommer vi äta efter tränigen i klubbstugan och det är Frida Olssons snälla mamma som fixar detta till oss. Så va snäll och ge Frida 20 kr någon gång under veckan så hennes mamma kan köpa lite mat till oss.
En ska till, vi har nu fått tillträde till det skåpet i källaren som vi har tjatat om så vi kan ha våra grejer där. Men mer info om det kommer!


Ps. tjejer, glöm inte svara på Steffes mejl! viktigt!

Asarum vidare

Kategori: Allmänt

Asarum vidare i svensk fastighetscup.
Med lite hjälp av union och en riktig bra match mot sgif tog vi oss vidare.

Asarum - union 1-1
Mål:
Union (bonusstraff) Josefin Tjerlund.
Asarum Frida Olsson

Asarum - Karlshamn 0-1
Mål:
Karlshamn (bonusstraff) Cecilia Bohlin

Asarum - SGIF 16-3
Mål:
Asarum :
Ellen Svensson 3 mål
Emma von Palffy 3 mål
Lisa Gustavsson 1 mål
Lova Hansson 1 mål
Mathilda Nilsson 8 mål

Svensk fastighetscup

Kategori: Allmänt

Idag beger sig asarums damer till kallinge för att spela svensk fastighetscup. Motståndet för dagen är : BK Union, IFK Karlshamn och SGIF.

Första matchen spelas 12:45!

Fredagsläsning

Kategori: Allmänt

Johanna Jönsson fick som vanligt pumpa en massa i kvadraten, beach 2012 !!

Lina Olsson satte bollen i bortre hörnet, vilket man skulle. Forward nästa undrar vi?

Frida Olsson har klarat de första dagarna med körkortet galant.

Jocke gled in med sin dialekt : de blaue! Många fick sig en funderare vad det betydde!?

Vi har en omröstning vilket smeknamn vi ska använda , joje vs jojo?!
Just nu leder jojo

Frasse är i sin egna lilla värld, tror att korall är lika med orange..

härliga onsdag

Kategori: Träningar

Då var denna veckans onsdagsträning gjord och även den sista för säsongen!! Som jag har längtat efter denna dagen, för fyyy fan va jobbigt vi har haft det dom senaste onsdagarna! Men kul har det varit, så det är lite sorgligt att det var den sista faktiskt... Och så bra vi har gjort det, stora och starka har vi blivit (hoppas jag).
Idag var det även herrlagets sista inomhuspass  ( vi delar hallen med dom). Så idag avslutade vi med lite fotbollstennis och idag fick jag vara med "chipsen", kooonstigt, jag brukar ju vara med i PRO....
Jag kan ju inte skryta med att det gick så bra för verken mitt eller Lollos lag...undra varför...hehe. Men det var lite roligt iaf, dunkadunka musik spelades och det bjöds på några fina danser. Vi avslutade med lite saft och bullar, gotti!

Träningsmatch mot Kallinge

Kategori: Allmänt

Idag var det dags för ännu en träningsmatch. Och idag stod Kallinge för motsåndet. För dom som inte var med och spelade idag körde en timmes träning innan matchen. Träningen bestod utav mycket en mot en spel, jobbigt tyckte många! Eftersom vi skulle hinna med att spela en hel match innan nästa lag skulle ha planen och träna på så fick vi korta ner träningen lite.

Om vi ska beskriva matchen lite då. Asarum var det laget som bestämde tempot i matchen vilket ledde till att Kallinge inte orkade med hela matchen och fick jaga mycket boll. Aif kunde köra sitt spel och rullade boll och hade många fina passningskombinationer. I slutet av första halvlek fick vi en straff då Emma von Palffy blivit fälld i straffområdet. Therese Andersson satte straffen kyligt till vänster om målvaken, 1-0 till aif !!
När andra halvlek började var det vi som fortsatte att rulla boll och Kallinge fick fortsätta försvara. Resultatet slutade 2-0 till Asarum. Och det var Johanna Jönsson som fick avgöra matchen snyggt.
Laget som spelade idag:
Hanna Andersson
Louise Holmqvist
Elin Svensson Öhlund
Elin Andersson
Julia Persson
Therese Andersson
Sofia Larsson
Johanna Jönsson
Emma von Palffy
Martina Jeppsson
Erica Karlsson
Ellen Svensson
Franziska Brüggemann
Elenore Larsson
Amanda Nilsson
Jindra van Reeden
 

Vi vill även säga grattis till Frida Olsson som tagit körkort idag! ( SE UPP!! )

Smått & gott

Kategori: Allmänt

I och med att Hanna redan har gått och lagt sig ( pensionärsvarning!!!!!) får jag knåpa ihop ett inlägg. Dock kommer detta inlägg inte handla om träningen, wohoo äntligen något annat tänker nog de flesta.

I alla fall kunde inte Johanna Jönsson ställa upp på intervju för hon skulle plugga. Vi håller tummarna för henne och vi hoppas att hon hittar rätt klassrum denna gången.

Frasse ( Franziska Brüggemann) har klippt sig en cool frilla. Hon kan typ åka Ålandsbåt själv nu ( man måste vara 23 år för att få åka själv)

Elin Andersson tänker spela match kl 00:00 för det står i kalendern. Samling 23:00 hälsar hon!

Sanna Stensson gör inget dumt, speciellt inte att spela utan underställ.

Matilda Nilsson gjorde årets första match utan underställ, starkt jobbat tycker vi!

Sofia Larssons hund Diva har kollat väldigt hungrigt på Emma ( snart tar hon sig en matbit)

Louise Holmqvist har börjat på körskola, se upp säger vi!

Möt Pierre Persson

Kategori: Allmänt

Inför säsongen 2012 har vi en ny huvudtränare i Asarums damer!
Nämligen Pierre Persson, vi har tagit oss ett snack med honom.

Hej!
Kan du berätta lite om dig själv?

Mitt namn är Pierre Persson, bor i villa i Sölvesborg tillsammans med min fru Katharina och 2 barn. Är född på glada 70-talet. Född och uppvuxen i Kristianstad där jag spelade fotboll i Vilan (nuvarande Kristianstads FF) tills jag var 19 år och sen lämnade för spel i Mjällby AIF där jag spelade i sex säsonger, därefter bar det iväg till Olofströms IF som då spelade i div 4 men som ville uppåt i seriesystemet, tre år senare var vi ett mål ifrån att ta steget upp i division 1. En riktigt rolig tid precis som i Mjällby. Har varit tränare sen 2001 och har tränat damer, herrar, flickor och pojkar you name it. Kommer senast från damallsvenska Kristianstads DFF där jag var klubbchef men även tränare för flickallsvenskantruppen som tog SM-silver i flickallsvenskan och vann SM-guld för flickor 1995.  
Har haft en hel del olika jobb, varit egen företagare men mestadels arbetat inom media där jag bland annat arbetat med försäljning, marknadsföring, affärsutveckling och säljutbildning. Har de senaste 6-7 åren arbetat med online business i Stockholm, Malmö, Köpenhamn och Paris. Driver även fotbollssajten fotbolliblekinge.se som skriver om all fotboll i blekinge.  

Vilka är dina starka sidor på och utanför planen?
Är detaljfreak och väldigt noga med att ni spelare gör rätt i övningar, duktig instruktör och jobbar efter en klar och tydlig spel och träningsidé. Tror att jag är bra på att få spelarna att prestera på sitt max. Jag har även en sjuk vinnarskalle. Utanför planen är jag ganska lugn och soft. Lever för dagen och efter mottot Carpe Diem. Älskar att resa.

Vilka förhoppningar har du på laget den kommande säsongen?

Tycker att laget och spelartruppens individer har gjort enorma framsteg sen vi drog igång i november. Vi har en grymt bra och utvecklingsbar trupp som precis som jag har stora ambitioner inför framtiden. Truppen är väldigt bred och alla spelarna ger alltid sitt yttersta på varje träning och i varje sekvens. Alla suger verkligen in alla instruktioner och råd som ges. Kan vi fortsätta så här kommer vi att vara med och slåss i toppen av serien. Men det gäller att även i fortsättningen vara ödmjuka inför uppgiften och att alla jobbar hårt på träningarna och matcherna så kommer det att ge resultat. Det är en fröjd att träna den här spelartruppen som kan gå hur långt som helst, men det finns inga genvägar - bara hårt jobb.
The future belongs to those who believe in their dreams and goals

5 snabba!
Barcelona eller Manchester United? Barcelona
Bagarn eller Olof Mellberg? Bagarn
Rött eller blått ? Blått
Naturgräs eller konstgräs? Konstgräs
Lasses eller Donken? Lasses


(Pierre är längst till Höger)

Träningsmatch!

Kategori: Allmänt

Idag kl 15:00IP är det match mellan Asarums damer och LB07.
Varmt välkommen till en underhållande match.

Möt Julia Persson

Kategori: Allmänt

Så här innan match tar vi en intervju med Julia Persson.

Hej!
Kan du berätta lite om dig själv?

jag är född 1996 och fyller 16år i juli.
jag bor i Sölvesborg i lilla Falkvik i ett hus med mamma, pappa och lillebror (Casper).
Jag började spela fotboll i SGIF när jag var 4år tills jag fyllde 14 och sedan gick jag över till KDFF (Kristianstad) och spelade där i ett år.
Jag spelade i startelvan som mittback i Flickallsvenskan.
Vi kom två i Flickallsvenskan och vann sedan SM med F95.
När säsongen var slut bestämde jag mig rätt snabbt för att satsa på en plats i startelvan i Asarum i div.2!

Vilka är dina starka sidor, både på planen och utanför?

På planen är nog mina starka sidor styrka, snabbhet och spelförståelse.
Utanför planen så är de nog min så kallade "humor".
Brukar leva i min egna lilla "värld" som vissa säger! ;)
kan hålla med om de för ibland så ställer jag saker som jag tycker är "smarta" men som jag bara egentligen förstår fast ändå inte..?
Jag är nästan alltid glad, positiv och lite småtrög när det gäller saker som man egentligen ska fatta ^^)

Vilka förhoppningar har du på dig själv och laget inför den kommande säsongen?
mitt mål är att komma med i startelevan i div 2.
Jag hoppas även på att jag får en ännu mera utveckling detta året när det gäller mitt spel på planen.
Det är väldigt mycket konkurrans när det gäller platserna i laget och väldigt många bra spelare som inte ger upp i första hand!
Målet för laget är ju att vinna div 2 och spela ett fantastiskt fotbolls spel på planen!

Du är ju ny i Asarum för i år, varför blev det Asarum?
Jag har fast Pierre som tränare väldigt länge och har utvecklas mer och mer för varje år och ville förstätta utvecklas och slåss om en plats i starltelevan i div 2.
Stämningen i laget är fantastiskt bra och man utvecklas mer för alla spelare i laget vill så mycket och alla kämpar i 110% varje träning/match.

Dags för 5 Snabba!
Lasses eller donken?
J ag brukar ta donken när man har varit och spelat långt iväg men lasses har faktiskt godare mat så Lasses! :D
Shorts eller långbyxor? Shorts på sommaren och långbyxor på vintern ;)
Bil eller Cykla? Naturligtvis bil, man orkar inte alltid cykla tidigt på morgonen till skolan! ;) haha
Melodifestivalen eller Idol? Idol är bara bra i början när man kollar på allt folk! ;)
Naturgräs eller konstgräs? Naturgräs om det är en bra plan, annars konstgräs eftersom dom alltid brukar vara platta och raka ;)



Mathilda Nilsson om morgondagens match mot LB07

Kategori: Intervjuer

Hej Mathilda!
Hur går tankarna inför morgondagens match?

Morgondagens match ska liksom de andra matcherna bli lärorik. Man samlar på sig erfarenheter genom att möta lag från högre divisioner. Jag vet inte mycket om LB07, men så länge vi spelar vårt spel så kommer allt gå vår väg. Jag är väldigt laddad och denna vecka har sett bra ut i laget så allt kommer gå vår väg.

Hur känns det i laget och för din egen del?
Laget känns bra, som alltid. Sett från denna vecka så är alla spelare på topp, redo att göra sitt bästa. För egen del hoppas jag att mitt knä vill som jag, har haft lite problem med det men det fixar sig. Men är självklart laddad till max!

Vem avgör matchen?
Vi avgör på en bill mellan deras backar och BAAM så vinner vi med 1-0! Vem som tar löpningen och vem som gör assist återstår att se.

Vågar du tippa resultat?
Seger till oss 1-0, om inte mer.

Hur många grillkorvar säljer Asarum imorgon?
50st om inte mer + dom 4 st som jag *blinkar* till mig efter matchen.




Ännu en dag närmre seriestarten

Kategori: Allmänt

Vädret var som det varit hela veckan, varmt och fint! Innan vi drog igång körde vi kvadraten, som bidrog till mycket skratt och massa armhävningar.. Vi körde även en uppspels variant med försvarare. Som vanligt bjöds det på många fina kombinationer. Bra jobbat av Lollo och Hanna i kassen. Avslutade med skott, där Martina Jeppsson satte en hel del bollar i nätet. Även Ellen Svensson fick på kanon skott! Elin Svensson vann högst idag.. Bra träning av samtliga, nu laddar vi för morgondagens match !!

Maaaars månad

Kategori: Allmänt

Dagens träning började med engelska kvadraten, tre lag : chipsen, mellan och äldre. Roligt och mycket bra spel. Lina Olsson täckte ett skott med ansiktet, starkt ! Chipsen tog hem flest segrar om jag inte minns fel, grattis ! Där efter körde vi försvarsspel samt anfallsspel , 3 försvarare mot 4 anfallare. Många bra kombinationer ifrån anfallarna + bra försvar av backarna. Frågan är hur det kan vara bra ifrån båda hållen? Asarum gör det omöjliga möjligt! Därefter spel två lag mot varandra med offensiva väggar. Johanna Jönsson vaktade ena kassen och Hanna Andersson andra. Bra spel ifrån båda lagen, Johanna Jönsson och Sofia Larsson gjorde en Isaksson och Olsson, nämligen kommunikationsmiss!