IFK karlshamn kommer och hälsar på för en match. För IFK är det viktigt med vinst eftersom de ligger precis ovanför sträcket.
Matchen startar 18:30 och jag hoppas att kiosken är öppen. SES DÄR :)

ESKILSMINNE-ASARUM

Igår var det dags för match igen. Eskilsminne stod för motstådet och de var tvungna att vinna för att hålla avståndet till övriga i tabellen. De hade pressen, men självklart gick vi också ut för att vinna.
I ösregn och åska blåste domaren igång matchen.
Vi tog ledningen genom Lisa Gustavsson i ca 20e minuten.
Efter 40 minuter blir Lisa fälld av målvakten i straffområdet. Målvakten får frilägesutvisning och vi får straff. Denna placerar Franziska Brüggemann snyggt vid målvktens högra sida.
Vi går på pausvila med 2-0!
I andra halvlek går vi ut och kör på igen. 3-0 kommer genom Lova Hansson ganska snabbt.
Sedan gör de 3-1, men vi kontrar snabbt och gör 4-1. De gör också 4-2, men likadant igen så gör vi 5-2 snabbt.
Vi hinner också trycka in 6-2 målet innan domaren blåser av matchen. VINST och ett bra hål ner till fyran i tabellen.
Matchfakta Div 2 Södra Götaland, damer
Eskilsminne DIF - Asarums IF 2 – 6 (0 - 2)

VINST

I dagens seriefinal mot union var det asarum som tog hem segern.
4-1 blev slutresultatet.

En match som började lite trevande ifrån Asarum sida, men som kom in mer och mer i matchen.
0-1 till Asarum gjorde av Mathilda Nilsson.

andra halvlek startade bättre för asarums del. där var man på gång och vann första bollarna.
tyvärr så fick union in 1-1.
Men Asarum tog tag i matchen igen och kunde göra tre mål till.
Målen kom genom Johanna Jönsson, Martina Jeppsson och Mathilda Nilsson.
Union hade några lägen men inget direkt farligt.

en skön seger som gav lite avstånd i tabellen!

Seriefinal!

Kategori:

Imorgon torsdag spelas det en Seriefinal div 4, asarum mot union!
En oerhört viktig match för att ta sig till trean!

Matcher

Kategori:

Det har varit dålig uppdatering nu!

Men här kommer uppdateringen
Asarum vann med 4-2 mot södra sandby!

Tyvärr blev det förlust i första matchen i div 4 efter uppehållet. Kallinge vann med 4-2. En match där asarum hade första halvlek men sen gick ner sig totalt i andra.
Asarums mål gjordes av Ellen Svensson!

I lördags spelades en match i div 2, asarum tog emot Sjöbo!
Asarum tog tag i matchen direkt, första målet kom av lova Hansson och det andra av Frida Olsson.
I andra halvlek kom Sjöbo igen och gjorde två mål!
2-2, Sjöbo var på gång och gjorde ett tredje men det blev bortdömt pga Offside. I den 88:e spelminuten Fick Erika en kanonträff och 3-2 till asarum var ett faktum!
Asarum hann även göra 4-2, när Lisa fintat förbi både backar och målvakt och kunde lägga en smörpassning till Frida som gjorde 4-2

Match

Kategori:

Asarum leder i nuläget med 4-2 mot södra sandby och de är 6 min kvar att spela!

Uppdatering

Kategori:

Lite uppdatering!
I tisdags spelade division 2 1-1 mot borgeby. Mål gjordes av Lisa Gustavsson.

Kategori:

I lördagens match mot Höllviken blev det vinst för asarums damer med 3-0. Det var ett varmt ip när matchen började och regnet som skulle komma, kom aldrig. Matchen började lite trevande, men asarum tar över matchen mer och mer. Asarum tar även ledning med 1-0 genom Lisa Gustavsson! Höllviken kommer in i matchen och asarum går ner lite i tempo. Andra halvlek bjuder på mycket kamp, men asarum är strået vassare! 2-0 görs utav Frida Olsson. Och det stannar inte där, utan Elenore Larsson gör 3-0 vilket blir resultatet. Höstsäsongen är igång och asarum börjar den på bästa tänkbara sätt!