Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Seger

Kategori: Allmänt

I kvällens match i div 2 så vann vi med hela 7-2 mot Tingsryd! (3-1 i halvlek) härligt med vinst!!! Laget som spelade:
Lollo, Elin a, Syri, Esma, Frida o, Frida j, Isak, Fia, Sanna, Månsson, Mathilda, Emma V, Anna, Julia. Bra jobbat tjejer!

Imorgon kl 11.00 är det en ny match på ip. Div 1 möter Stattena. Vi spelar på konstgräset och hoppas på mycket publik som vill heja på oss. Att starta helgen med lite fotboll låter som en grym start tycker jag!
Vi ses!
Alla ska med!

video

Kategori: Allmänt

Om ni går in på www.asarumsif.se och klickar in på damerna så hittar ni där en video från helgens match mot Hammenhög. 
 
Alltid lika kul när Peo är med och filmar, han är KING!

men neeeej

Kategori: Allmänt

Jag skrev nyss världens längta inlägg och glömde spara det! Och jag hinner inte skriva om det. Så här kommer ett lite kortare.

Igår spelade div 2 mot serieledarna älmhults IF och tyvärr blev det förlust med 3-1, Julia Sjöström gjorde vårt mål. Älmhult gjorde 3-1 direkt efter att vi gjort 2-1 så det blev det lite tungt för oss. Men vi kämpar vidare!

Idag har vi ingen träning men på torsdag och fredag är det så träning som vanligt.
På fredag spelar även div 2 hemma mot Tingsryd kl 19.00, kom till ip och heja på oss!
På lördag spelar div 1 hemma mot stattena kl 11.00 på ip!
Kiosken är öppen på båda matcherna! :)
Välkomna! Alla ska med!

Asarum - Älmhult

Kategori: Allmänt

vi lever!

Kategori: Allmänt

Heeej alla trogna läsare, ni är ju underbara som vill följa oss här på bloggen. fy skäms på oss som inte har uppdaterat er! 
Jag är så seg på att skriva här, jag hinner aldrig, men jag ska ge det ett nytt försök. Ska i alla fall försöka skriva här två gånger i veckan. Hoppas ni blir nöjda då!
 
Vi kan ju berätta lite som har hänt hos oss den senaste tiden. 
 
Vi är väldigt glada att få presentera ett nygammalt nyförvärv till Asarums damer. Hon har spelat i Asarum i många år men har haft ett uppehåll från fotbollen och för att satsa på handbollen i några år, ni vet ju säkert redan vilken det är eftersom hon har varit med och spelat några matcher med oss nu. Vi i Asarums damer hälsar Jennie Johansson hjärtligt välkommen tillbaka till oss!
 
Det så kallade "rehab-gänget" minskar och minskar för varje vecka, nu är nästan alla tillbaka från sina skador. Nästan alla är med på dom vanliga fotbollsträningarna och kör 100%. Men satan i gatan vad mycket tejp vi använder, typ 4 rullar tejp varje träning! haha, det är nice!
 
Hur har det gått i förra veckans matcher?
Div. 4 match som skulle spelas i söndags blev tyvärr inställd, så dom var spellediga i helgen.
Div. 2 spelade i onsdags hemma mot Union och vann starkt med 4-1! HÄRLIGT! målskyttar: Esma Bajramovic, Frida Johnsson, Ellinor Månsson och Sanna Stensson.
Div. 1 spelade i lördags borta mot Hammenhög och vann med 3-0. SUPERRRR! Målskyttar: Maja Ericsson, Mathilda Nilsson och Franziska Brüggeman. 
 
Just nu spelar div. 2 laget mot serieledarna Älmhult. Matchen började 19,00 och dom ligger tyvärr under med 1-0 men vi krigar på, matchen är inte slut än! Heja Asarum!
 
Sååå, detta får räcka för idag. Vi hörs i veckan! Ha det gött!
 

matcher

Kategori: Allmänt

herregud vilken dålig uppdatering det är här. Vi förtjänar en spark i röven. Skärpning!
 
En veckas träning är nu gjord och vi har laddat om inför helgens matcher. Imorgon (lördag) är det hemmapremiär för div. 2. Gästerna står Ljungby IF för. Matchen startar kl 10,00 och vi hoppas på att så många som möjligt vill komma upp till ip och heja på oss! truppen imorgon är: Linnea, Elin A, Emma S, Amanda, Anna, Julia S, Fia, Esma, Frida J, Isak, Ellen, Stina R, Emma V och Martina. Välkomna!! (KIOSKEN ÄR ÖPPEN= KORV KAFFE GODIS LÄSK!)
 
Och på söndag är det DERBY! Rödeby AIF kommer på besök. Matchen startar kl. 13,00 på IP. Så kom upp till ip och heja fram oss till en vinst. Vi har även en ny spelare med oss. Vill ni veta vem det är?!   Kom till IP så får ni se vem hon är. hiihi ;) 
13,00. Asarums IF/FK - Rödeby AIF
 
ALLA SKA MED!