Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Teambuilding

Kategori: Allmänt

 
 
Hej på er :)
 
Då var vi hemma efter en mycket bra och rolig helg i Göteborg med det härligaste laget. Oj va skoj vi har haft det! Vi har inte haft någon träning för kroppen utan träning för knoppen. D.v.s. en hel del teori. Med nya tränare, nytt spelsystem så är det viktigt att alla vet hur vi ska spela. Vi har diskuterat vår målsättning inför 2015 tillsammans i mindre grupper och jag tycker att alla grupper hade lika målsättningar, vilket är kanon! Alla vill sträva mot samma mål. (detta gjorde vi även tillsammans i december förra året). Vi fick även olika uppgifter inför matchen mot Kopparberg/Göteborg - Hovås/Billdal som vi skulle hålla koll på. Kopparberg/Göteborg vann matchen med 3-1. :)
 
Vår teambuilding helg har också bestått av många roliga lagaktiviteter som Tomas har fixat. Som jag skrev igår så missade Lollo och jag lekarna i lördagas men i söndags var vi med. Vi var i samma grupper som vi blev indelade i lördags. Första leken var att vi skulle vika ett varsitt pappersflygplan. (Tomas jobbar till vardags på F17 i Kallinge, sååå självklart skulle de vara flygplan med i leken ;)). Vi fick bara använda papper, inget tejp eller inga saxar. De provflögs pappersflygplan i hela konferansrummet. Planen gick både framåt och bakåt,några kunde inte ens flyga, några var riktigt coola och några såg ut som att Kalle 3 år hade vikt dom. När alla hade vikt så gick vi in i matsalen där det var dags för tävling. Efter flygplanstävlingen var det dags för ännu en lek. Tomas hade brickor med 1-20 på. Han la ut alla upp och ner och varje lag skulle vända brickorna i rätt ordning från 1 till 20. Det var bara en tjej som fick vända en bricka i taget. Hade man fått upp ettan så var man tvungen att ta upp tvåan nästa gång, hittade man inte tvåan fick man vända tillbaka brickan och sen var det nästa tjejs tur. Några grupper hade en taktik och andra grupper körde utan. Men det blev lika hetsigt och stimmigt som vanligt, haha. Efter de två tävlingarna räknade Jonas ihop poängen från alla tävlingarna. Och det vinnande laget blev....Lisa, Lina, Love, Annie och Grüner. Grattis tjejer! Första priset var en fin teckning som Anna hade ritat till dom. Och det förlorande laget blev....Sanna, Elin J, Gina, Elle och Julia. Grattis tjejer, ni får ta hand om materialet till och från träningarna i TVÅ VECKOR!!!!! :D 
 
Efter lekarna var det dags att byta om till lite varmare kläder och bege sig till Valhalla IP där matchen mellan allsvenska Kobbarberg/Göteborg och elitettan laget Hovås/Billdal skulle spela. Första halvlek bjöd Göteborg på tre fina mål, men i andra hände det inte så mycket mer. Hovås/Billdal lyckades göra ett mål och matchen slutade 3-1. Efter matchen körde vi till IKEA, men inte för att shoppa. Vi skulle såklart ÄTA :D Köttbullar!!!!! Elin A hade svårt att bestämma sig för hur många köttbullar hon skulle välja... 12 eller 16? svårt val! Men det blev 12 tillslut. 
 
Vi avslutade helgen tillsammans på IKEA. Efter vi ätit upp fick vi göra vad vi ville, köra hem eller gå en stund på IKEA. Jag, Elin, Matte, Niki och Elle bestämde oss för att köra dirket hem. I Halmstad bytte jag och Elin så hon körde och jag kunde vila i bilen. Så Elin började köra och vi andra sov. När vi började se havet så undrade vi om vi verkligen var på rätt väg eller om vi hade kört fel... för vi körde väl inte förbi något hav på vägen dit?? Nästa trafikskylt som vi såg stod det "Malmö". Regnet ÖSTE ner påvägen hem så vi hade råkat missa avfarten i Örkelljunga och hamnade i Malmö istället. hahah...Så det blev en jäkla omväg med några timmar extra i bilen. Men tillslut så var vi hemma, trötta men glada. Nikis mamma undrade om vi inte skulle svänga inom Emporia när vi ändå va där. Men tyävrr orkade vi inte det ;D haha
 
Tack tjejer för en grym helg tillsammans!! Vi ses ikväll ;D
 
Här kommer några bilder ifrån helgen: 
 
 
 
 

fortsättning

Kategori: Allmänt

Hej på er! 
 
Hotellfrullen är nere och den va MAGISK!!!! Älskar! Meningen med livet, att få äta magisk hotellfrulle någon gång ibland. Nu ska vi strax checka ut från våra rum, därefter ska vi ha lite teori tillsammans. Sen ska vi kolla på en fotbollsmatch, återkommer med vilka lag (bra koll Hanna)
 
Men om vi ska fortsätta där vi slutade igår! :) 
 
efter en heldag på stan med en mycket shopping så åkte vi tillbaka till hotellet. När vi åkte in till stan så åkte de flesta tillsammans. Vi hoppade på bussen och ALLA tjejer skulle betala med kort. Busschauffören insåg snabbt att om alla vi skulle betala var och en för sig så skulle det ta evigheter. Så han lät oss hoppa på gratis! Så nice! Så tips om ni vill åka gratis, kom många samtidigt och alla ska betala själva så kommer ni få gå ;) 
 
Kl 17 samlades vi i ett konferensrum på hotellet och det var dags för teori. Hemlisar såklart, bara vi i laget får veta. Efter det hade Tomas förberett lite lekar. vi blev indelade i fem lag och första leken var att vi skulle klura ut fotbollslag i Europa, ska se om jag kan lägga ut lappen här så kan ni själva gissa vilka lag det är. Vi hade ett förslag från Månsson och Jennie "BK Röven". Tyvärr inte rätt!! 
 
Efter vi lekt av oss lite var det dags för middag på hotellet och sen återvände vi tillbaka till konferensrummer för ännu mer lekar! :) Tyvärr så va jag och Lollo inte med men dom verkade ha riktigt roligt! :) och stackars Lollo fick en allergisk reaktion efter att ha ätit nötter. Så jag Lollo, Rickard och Hjelmen fick köra snabbt som tusan till akuten i Göteborg. jag körde, hjelmen agerade gps och Rickard tog hand om Lollo där bak. Hon fick hjälp direkt och mår bra nu! Hon fick stanna kvar några timmar för observation men inte så länge som doktorn ville, bestämd som hon är så åkte tyckte hon det räckte med fem timmar på akuten. Så ni som är allergisk mot nötter, ät inte pesto!!!!!' Det är nötter i det....LOLLO....
 
efter lekarna car det fritt, några va och badade, några hängde i lobbyn och några på
rummen. Vi hade det riktigt bra asså! :) 
 
ska försöka ladda upp bilder ilväll mnär jag lommer hem sen :) 
 
kortfattat, vi har haft en härlig helg i Göteborg med många skratt tillsammans. Såååå nice!!! 

Göteborg

Kategori: Allmänt

Hej där hemma! 
 
Nu är vi i Götet. Vi samlades i pukavik 08.30, Niki delade ut stora godispåsar till alla bilar så vi skulle klara oss hela vägen upp till Götet. tackar Ica laxen i Mörrum för det! :D 
vi körde på ett samlat led hela vägen upp, förutom Fia och gänget som drog på från första stund. Men vi andra höll ihop riktigt bra. Körde första bilen om en annan så följde alla andra på tätt efter. Lilla bil-familjen <3. Uppe i Halmstad tog vi en kaffe- och lunchpaus. Gott! :) Sen körde vi vidare mot Göteborg. Lina och gänget som körde före informerade oss om att det hade hänt en olycka i Göteborg så dom hade tagit en annan väg s.k. "genväg". Vi andra körde samma håll, långa bilköer bildades och vi från Blekinge föreslog kugghjulsmetoden men göteborgarna var inte särskilt samarbetsvilliga. Men tillslut kom vi förbi olyckan och vi kom fram tlll hotellet. Lina och gänget som hadw tagit en "genväg" blev tillslut "senväg" ;) 
 
efter alla hade fått sina nycklar till rummen var det snabba ryck till nordstan för massa SHOPPING!!!! 
 
 
Nu är det dags för middag på hotellet, fortsättning följer... :)

Göteborg

Kategori: Allmänt

Väskan är packad, håret är plattat (eller hur Gina?) och humöret är på topp! Nu drar vi till Göteborg för en helg med massa roligheter med bästa laget! :D
 
ha det gott så hörs vi sen! :)

Torsdag

Kategori: Allmänt

Halloj allihopa! 
 
Sista träningen för denna veckan är gjord. Vi körde igång denna trista torsdag med lite teknik. Sen va det dags för lite snabbhet och sen körde vi vidare med en skottövning, det blev många skott och hannas skalle hängde inte med.  vi avslutade med spel på bred plan. GÖÖÖÖTT! 
 
Värt att nämna idag: 
- Gina har klippt sig, sååå snyggt. Men det blev ganska kort....
- Jag har hämtat ut mina nya dojjor. Trodde dom skulle vara helsvarta men det va något blått skit på dom, besviken!!!! Men satan va sköna dom va, så får behålla dom. Struntar i om tjejerna flabbar åt mig! (Gina maja e o Jönsson....) 
- Julia har börjat med något nytt, tar ner bollarna med ansiktet. gör ont som tusan men det funkar helt klart! ;) 
 
- extrapris på converse på stadium, så Jennie passade på att köpa typ 5 par, miiiinst!
- Annas mat var magisk som vanligt!
- vi har fått nya träningskläder!! ÄNTLIGEN!
- Elin Jönsson höll på att krocka med en buss idag på väg till träningen. jag blev vittne till hela händelsen! (Elin var förbannad)
- så hon kompenserade det hela med att parkera så nära IP som möjligt, bakom knattestugan. (fruktansvärt lat tjej!) 
 
 
Så, till helgen åker vi till Göteborg. Ska bli kul! En hel helg med hela laget! :D kommer blogga mer om Götet i helgen :) 
det blåa syns bara i dagsljus, ser knäppt ut, lovar!
 Vi gillar våra nya kläder! :)

JA ÄNTLIGEN!!!!!

Kategori: Allmänt

Efter en lång dag med mycket plugg så var det skönt att komma till IP och lite fotbollsträning. När vi kom ner i omklädningsrummet så låg det ett vykort på massagebänken. Det var från vår saknade Maja som hade skickat en liten hälsning till oss. Pappa frågade mig innan idag när Maja skulle komma hem, "om fyra dagar!!!!!!!" svarade jag.LÄNGTAR!
Sååå när jag hade bytt om och var klar tog jag mina grejer och skulle gå ner mot planen. Det kom ett gäng tjejer gåendes från parkeringen. Men det var något som inte stämde!!! Det var en tjej som var MYCKET brunare än dom andra!! är det någon som har gått wild and crazy med brun utan sol eller är det Maja?! Fick gå lite närmare så jag kunde se vem det var, och JA DET VAR MAJA!!!!!!!!!!!!! Åh herregud så gla jag blev, känslomänniska som man är så kom det minsann en tår, ovanligt hanna! Sen följde jag, Månsson (som vetat det hela dagen utan att säga det till någon!) och elin med Majsan ner i omklädningsrummet där fler tjejer väntade. och deras reaktioner när de fick se Maja var såå grym haha. Det tog evigheter för Gina att reagera, hennes ögon blev bara större och större, Lisa hoppar och skriker och Sanna säger "tror jag duschar hemma ikväll!". haha
 
Så kul att hon är hemma och hon har haft det jättebra verkar det som! :) Men nu jäklar är det fotboll som gäller. Vill ni se Lisas reaktion så hittar ni den på vårt twitterkonto, @asarumsif :D
Nu är alla tjejer äntligen hemma igen efter sina resor. Jag känner mig hel igen, haha. 
Förutom Jojje som fortfarande lever livet i USA :D 
 
ehhh ja vi hade ju träning idag också, den gick bra hehe! ;D lite passningsövningar och spelövningar och snabbhet, vi målvakter körde luftspel och fallteknik. Räcker så! ;)
 
Ha det gött! :D 

Referat

Kategori: Allmänt

Såhär skriver Bromölla om gårdagens match på deras hemsida, ett bra referat tycker jag! :) :
 
"Dagens moståndare Asarums IF/FK är en seriekonkurrent i Div 1 Södra Götaland, ett lag som har ambitioner att bli ett topplag i år. Det är ett lag som vi har mött i träningsmatcher de senaste åren och har haft ganska svårt för, tyvärr blév det så även denna gång. Det var en match som började i dur för oss men slutade i moll, men vi tar det från början.
1:a halvlek: Vi börjar bra och gör 1-0 redan i andra minuten genom Lelle fint framspelad av Elle. I den 16 min var det nära 2-0 när Lina i ett snyggt anfall testade deras mv som dock räddde. 2 min senare blev det istället 1-1 i ett bra anfall av Asarum där man ställde om snabbt och vände spelet och skapade sig ett friläge och deras forward rullade in kvitteringen utan chans för Madde. Ett fint fotbollsmål, vi hann inte riktigt med i deras snabba omställning. Efter detta mål så tog Asarum över och skapade ett par halvchanser och vi hade svårt att få igång något eget spel. I den 24 min gör Asarum 1-2, ett missförstånd i försvaret bäddade för ett bra skottläge för deras forward, Madde räddar men dom får slå in returen. I den 36 min är det nära Asarum gör 1-3 men Madde räddar oss denna gång. Vi spelar upp oss de sista 10 min och i den 39 min så bryter sig Nadja igenom på egen hand och är nära att kvittera. I den 42 min så blir Nadja frispelad av Elle, men deras duktiga målvakt räddar.
2:a halvlek: Vi börjar andra halvlek lite darigt, Asarum har ett par halvchanser de första 5 minuterna och i den 53 min gör man 1-3, det var ett misstänkt offside mål som dock godkändes. Men efter detta mål så började vi få bättre ordning på spelet och skapade flera klara målchanser. I den 56 min gör Elle en härlig soloraid och frispelar Lelle, men deras mv gör återigen en bra räddning. I den 63 min bryter Elle sig igenom och drar på ett bra skott som går strax över, bara minuten efter blir Nadja frispelad men avslutet går rätt på mv. I den 67 min frispelar Elle Nadja som fri med mv gör ett bra avslut med deras mv gör en "tokräddning", där hade jag redan noterat 2-3, men icke.
Istället för en rättvis reducering så är det istället Asarum som gör nästa mål, i den 84 min spelar dom sig lite för enkelt igenom och fri mot Madde gör deras forward inget misstag utan rullar enkelt in 1-4. Det var inte särkilt logiskt med tanke på hur spelet hade sett ut och man kände att luften lite gick ur oss. Där hade vi haft chans på chans utan att få in bollen, sedan har dom sin första chans på 30 min och gör mål direkt. Vi han bara lägga avspark sedan tog Asarum bollen för oss och spelade sig fram till ett nytt friläge och samma forward gör sitt andra mål på cirka en minut och fastställde slutresultatet 1-5.
Sammanfattning: 1-5 till trots så har vi nog spelmässigt aldrig varit närmare Asarum än vad vi var idag. Kändes både surt och orättvist att vi släppte in två mål de sista minterna av matchen. 1-5 speglar inte alls hur matchen såg ut på planen, 2-3 eller 3-4 hade nog varit ett resultat som mer hade speglat hur det såg ut. Vi har 12 avslut mot Asarums 13 och utav våra 12 avslut så var 6 rena friläge. När man möter ett så här pass bra lag så har man inte råd att missa så många klara chanser som vi missade idag. Effektiviteten var den stora skillnaden mellan lagen idag. Vi har 6 frilägen och gör ett mål och Asarum har fyra frilägen och gör fyra mål. Det vi skall ta med från denna match är att vi under perioder i matchen spelar ganska bra och inte minst så skapar vi riktigt många bra målchanser. Extra plus idag till Elle som gör en riktigt bra match och ligger bakom de flesta farligheter som vi skapar idag. "
 
Nu är det dags för träning för oss i AIF! Ha det gött! :)

Måndag

Kategori: Allmänt

Så var det måndag igen. sitter och halvsover i föreläsningssalen, men det får man göra på måndagar hehe :) 
Ikväll är det träning 20.00 på ip
Tisdag träning 18.30
Onsdag ledigt
Torsdag träning 17.00 och mat efter. (YES!!!)
Fredag ledigt 
Lördag-Söndag åker vi till Göteborg Med hela truppen. Bo på hotell (längtar till frullen!!!), ha lite lagaktiviteter och spela en träningsmatch mot Halmia på hemvägen. Ska bli riktigt kul!! :) 
 
Hittade några bilder från matchen igår på IFÖ Bromöllas Facebook-sida.
 

Söndag

Kategori: Allmänt

Idag var det dags för match mot seriekollegorna IFÖ Bromölla på ett blåsigt MulitCopy arena. Vi visste att Bromölla skulle sätta hög press på oss redan från början, och det gjorde dom. Och 1-0 till Bromölla kom väldigt tidigt i matchen, vi va helt enkelt inte med. Matchen fortsatte och vi fick ladda om och ta nya tag. Vi vänder 1-0 underläget till 1-2 och det blev halvtidsresultatet. i pausen snackade vi om att vi behövde höja vårt passningsspel, få ner bollen på marken och börja rulla, fokusera på vårt spel och inte på Bormöllas eller domarens beslut. Andra halvlek drar igång, vi spelar bra stundtals men kommer inte upp i den nivån som vi vet att vi kan spela I. Bromölla köttar på, nästintill fult, men domaren tillät spelet så det va inte mycket man kunde göra åt det. Bromölla har några farliga lägen men vi löser det bra tillsammans i försvaret och vi kan istället spela oss fram till tre nya mål. Vi vinner matchen med 1-5. Inte bästa matchen av oss, vi har några nivåer till att ta fram. Men vi vann och vi vänder underläge och jobbar tillsammans och försöker fokusera på vårt spel. ny veckan imon, nya möjligheter! :) 
 
önskar även Bromölla lycka till i serien! :) 
 
Laget: 
Hanna
Månsson-Lina-Maja F-Sanna
Julia-Anna-Gina-Lisa-Frida J
Matte
bänken: Niki, Frida O, Borras
Målen AIF: Julia, Lisa 2,Mathilda 2
 
ha det gött allihopa!

Lördag

Kategori: Allmänt

idag var det dags för helgens första träningsmatch. vi tog emot Nättraby på ett (sjuuuuuukt) kallt IP! 
Jag var på plats första halvlek men hade tyvärr ingen större koll på spelet, jag hade fullt upp med att underhålla storasysters ungar som tyckte det var kallt och bara ville hem! Men vi hejade en stund på moster Elin och AIF. I halvtid låg vi tyvärr under med 0-1, då Nättraby gjort mål på en hörna (ryktades om självmål tyvärr). 
 
Matchen slutade med förlust 1-2, mål av Jennie. Elin kommenterar matchen: vi kan mycket bättre, fick lite energi efter vårt mål i 70min Och spelet blev bättre. Bara till att ta nya tag! 
 
Laget idag:
Lollo
Grüner-Elin A-Frida O-Love
Borras-Jennie-Fia-Niki-Isak
Annie
Bänken: Maja H, Therese, Vilma H Och Ronja 
Nättraby rockade sockorna idag, härligt intiativ! :) 
 

18

Kategori: Allmänt

idag fyller en i laget äntligen 18 år!! Och det är ingen mindre än vår Annie! :) (Annie med svenskt uttal eller Annie med engelskt uttal, båda funkar. Hjelmen föredrar det engelska ;)) 
stort grattis på dagen Annie och hoppas den blir GRYM!!! :D 
 
 

Helg

Kategori: Allmänt

Hej på er! Äntligen fredag!! Tacosen är nere, godisskålen är framme och let's dance har precis börjat på tvn, bra start på helgen! 
 
Imorgon är det dags för helgens första träningsmatch, vi välkomnar Nättraby GOIF till ip. Matchen startar 12.00 på konstgräset, hoppas vi ses! :) 
 
På söndag åker vi ner till Bromölla och deras nya konstgräsplan. Matchen börjar kl 16.00, ses där! :) 
 
trevlig helg på er :)

Kändisar

Kategori: Allmänt

Nu är det bara några timmar kvar till helgen som innebär två träningsmatcher. På lördag tar vi emot Nättraby GoIF som fick en friplats till div 1 i år och på söndag packar vi väskorna och kör ner till Bromölla som också tog klivet upp i div 1 till i år. 

Idag har vi avslutat torsdagen, precis som vanligt, på bästa sätt. Vi äntrade ett soligt IP vid femtiden, genomförde ett bra träningspass och avslutade med Annas goda pasta och kasslergratäng. Lisa skulle skulle slå på stort och avsluta med efterrätt när hon kom hem! 

Läser ni BLT?! I så fall har ni väl inte missat "TWITTRAT" där vi, Asarumsdamer är citerade; 

Det var verkligen ett sjukt svettigt pass! 
Se till att börja följa oss NU, så ni inte missar fler klockrena citat! 
@Asarumsif 

xoxo 

140 000

Kategori: Allmänt

You'll never walk alone galan fick sammanlagt ihop 140 000kr!!! 140 000! Helt otroligt! tillsammans kan vi besegra cancer <3 
 
 

Borras

Kategori: Allmänt

hahaha måste bara visa er som inte har Twitter och inte har chansen att följa vår älskade Borre. 
Vi tror på dig Issa och en vacker dag så kommer du bli bra på EN bild iaf! Förtsätt kämpa issa!
 
#dinresaräknas 
 
 
 

SWINGET

Kategori: Allmänt

VI KLARADE DET! Sista inomhusträningen med Oskar är gjord och satan va gött det känns! :D det har varit jobbigt som tusan! men alla tjejer har varit grymma och vi har haft riktigt kul tillsammans. Och förhoppningsvis så har vi blivit mycket starkare också! Tack för bra träning Oskar, kan inte ha varit lätt alltid, det är ganska svårt att få tyst på 25 st pratglada brudar, haha...
 
är det fys så vill man inte ta ut sig i onödan, så Gina och gänget parkerar så nära hallen som möjligt. (vilka skulle det annars vara lixom)
Men är man så lat så är det alltid några som ska jävlas. hmm undra varför Månsson och Sanna tog så lång tid på sig i duschen idag? 
Sista lagbilden i Möllegårdens idrottshall :D 
På återseende Möllegårdens idrottshall önskar #24

AIF-IFK Kalmar

Kategori: Allmänt

Hej på er! 
 
Ikväll var det dags för träningsmatch mot IFK Kalmar på IP. De ska spela i elitettan 2015 så vi var förberedda på en tuff match. Vi ville fokusera på vårt spel och inte bry oss om att dom ska spela i en högre serie. Riktigt kul att spela mot ett lag från en högre serie dock :). Vi var förberedda på ett högt tempo och hårda närkamper, så vi ställde in oss på en tuff match. 
 
Matchen drog igång och det är högt tempo redan från start, vi spelar riktigt bra de första 25min. Vi hittar rätt i försvaret, bra anfall och vinner tillbaka bollen tillsammans snabbt när vi blev av med den. Vi hade två farliga hörnor men tyvärr ingen utdelning. 
En spelare driver ner i hörnan av straffområdet och slår den in mot mål och där är Månsson och bröstar in bollen i mål!!!! Jääääävla synd att den var i vårt egna mål...haha. Men sånt som händer, jäkla otur! bara till att ta nya tag och jobba vidare. Vi går ner i tempo i sista halvan av halvleken och det händer inte så mycket på något av hållen. 
 
I andra halvlek kör vi vidare som i första, vi krigar på och har bra uppspel och några farliga chanser. Det kändes att kvitteringen var nära! Och i 70 min kom den. Jennie slår en magisk boll mellan deras backar och hittar Mathilda. Hon rundar målvakten som nästan fick tag på den, men Mathilda vann den duellen och kunde vända upp och placera in bollen mitt i mål, så gött!!! Matchen rullar på, Kalmar har några farliga chanser men Lollo räddar bland annat ett friläge.
 
matchen slutar 1-1 och vi är nöjda med både resultatet och vårt spel idag! Det är på rätt väg och det var riktigt kul att spela idag :) BRA JOBBAT BRUDAR!
extra kul för Frida Olsson som gör sitt första inhopp i div 1 sen långresan. :) 
 
Startelvan:
Hanna
Månsson-Lina-Maja F-Sanna
Julia-Anna-Lisa-Jennie-Gina
Matte
Bänken: Lollo, Frida O, Frida J och Annie 
Ledare: Jonas, Hjeomen, Rickard och Tomas
 
imorgon är det onsdag och det betyder fys meD Oskar i swinget. Men vet ni vad???? Det är sista gången, ohhhhhh YES! Så vi går dit med lätta steg. ulalalalalalal! 

OBS

Kategori: Allmänt

Ett litet fel smög sig in i förra inlägget. Matchen på tisdag mot Kalmar börjar 19.30. Vi ses där!

Final

Kategori: Allmänt

 
God kväll!! 
Lääääääget då? Med mig är det kanon, sitter och kollar på reprisen av mello. Va det rätt låt som vann? Nästa år så kanske vi i AIF ställer upp, vi är ju typ artister nu. ;)
 
Igår så var jag, Elin, Jesper, Laxen, Book och Joseph på Youl'll never walk alone galan på live och representerade Dam och herrlaget från AIF. Vi fick tillslut ihop hela 8400kr, riktigt imponerande! och det ville dom som arrangerade galan uppmärksamma, så vi fick gå upp på scenen och ta emot en varsin blomma och snacka lite med Ola Lindholm, Joseph skötte snacket och det är jag glad över, för sataaaaaN va nervös jag blev! (Scenskräck Hehe) Jesper lovade att vi ska samla ihop dubbelt så mycket tills nästa år, och det ska vi fasiken göra!!! Ingen ska behöva dö av cancer!
En mycket trevlig kväll med lite tårar och många skratt på Live igår. 
Så återigen tusen tack till alla er som har skänkt, bra jobbat alla! :) 
 
idag, söndag, var det dags för Svenskfast cup igen i Kallinge. I vår grupp hade vi SGIF/Lörby U, Karlshamn och Ramdala. Kollar man på pappret så skulle det inte vara några större problem och det blev det inte heller. Vi vann första matchen mot SGIF/lörby med 9-1 (mål på bonusstraff), andra matchen vinn vi med 5-1 mot IFK (mål på bonusstraffen) och det blev även vinst mot Ramdala med 2-1. Inte världens bästa spel från oss idag men vi gör det som behövs och vi vann alla matcherna och är nu i FINAL!!! Och vi kommer att få möta Lörby IF i finalen i sommar. De spelade sin grupp efter oss idag och vann den. Så vi hoppas på en favorit i repris från förra årets final :D 
 
dagens lag: 
Hanna
Maja H 
Maja F
Lina
Frida J
Månsson
Sanna
Julia
Anna 
Jennie 
Gina
Lisa 
Matte
Grüner 
Annie
Niki
tränare: Hjelmen o Rickard
 
Kul att se så många AIF:are på läktaren idag! GÖTT, bra kämpat i kylan! :) 
 
Imorgon kör vi träning som vanligt och på tisdag möter vi Kalmar FF hemma på IP kl. 18.30, hoppas ni kommee och kollar! :) 
 
ha det gott!
 
Glömde skorna hemma idag, så fick låna mattes. Kände mig sjukt snabb!!!
 
Värmer oss i omklädningsrummet :)
Åhhhh va vi Saknar att träna på grus....heheh elllller
Dom älskar att vara med på bild tlll bloggen ;)

Svenskfast

Kategori: Allmänt

Hej på er :) 
 
Imorgon är det dags för svenskfast igen. Vi spelar på konstgräset i Kallinge. Första matchen är 10.45 mot SGIF/Lörby. Andra 11.30 mot Karlshamn och tredje matchen är kl 13.45 mot Ramdala. Tränar-gänget har tagit ut en stor trupp på 16 spelare och vi hoppas på lika bra resultatet som i första omgången! :) 
 
Ha det gött! :)

You'll never walk alone

Kategori: Allmänt

Hej på er! :) 
 Härligt med helg va??! :D helt underbart! hoppas vädret håller i sig nu! :) 
 
Vi har nu gjort ett dokument som redovisning för det vi samlade in till you'll never walk alone. Ni hittar det på damernas hemsida, under fliken dokument. men Man måste ha ett inlogg till hemsidan för att kunna se det. De flesta som har skänkt känner någon i laget, så vill ni se dokumentet så be dom öppna det åt er. :) är det så att ni inte känner någon i laget men ändå vill se dokumentet så kan ni skicka ett sms till mig, 0763372936 , så löser vi det :) 
 
Trevlig helg på er! :)

Stjärnor!

Kategori: Allmänt

Förra torsdagen var jag, Frida O, Isak och Matte hOS Mima music och spelade in verserna till vår egna låt "blåa dagar framför oss". Idag var det äntligen dags för resten av laget för att sätta refrängerna. Så efter dagens träning satte vi oss i bilarna och körde till studion. Vi fick börja med att lyssna på verserna och SHIT MANHATTAN va bra det lät! Riktigt bra :D vi körde igenom refrängerna några gånger tillsammans, sen var det dags! Vi delade upp oss i grupper om fem och sjöng i omgångar. Nervöst till en början men det släppte efter ett tag.....NOT! 
Men nu är vi klara! Nu ska Martin och gänget bara sätta ihop den så den blir gryyyyyym! 
 
Så är ni nyfikna på låten och våra sångröster så ska ni komma på vår första hemmamatch den 18 april! :D 
 
tack till Mima Music för all hjälp!
 
 
 

Div 2

Kategori: Allmänt

 
Nu är spelschemat för div 2 klart. Vi ska spela i div 2 sydvästra dam. Ni hittar alla matcher och tider på hemsidan, damernas kalender. :) en hel del blekingelag i samma serie i år, riktigt roligt med många derbyn! :D spännande! :D 
 
 

Grattis Maja

Kategori: Allmänt

Ja må hon leva!
ja må hon leva!
ja må hon leva uti hundrade år!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva uti hundrade år!!!
 
Stort grattis på födelsedagen Maja från dina tjejer i laget! :D hoppas du har har en bra födelsedag i Singapore (självklart har du det,jäkla glidare;) ) och din Födelsedag i Sverige har precis börjat så du får en extra lång födelsedag i år :) och bara det är ju värt att fira, så en extra drink från oss brudar i laget tycker vi att du kan ta ikväll! ;) Ha det bra darling, vi saknar dig! Ses snart på IP! :D 
 
(Maja kommer hem den 28/3, sooom vi längtar!) 
 

You'll never walk alone

Kategori: Allmänt

Hej på er!
 
Det råkade smyga in ett litet fel i förra inlägget. Dam och herr hade samlat ihop 7810kr!!! 
 
Och idag fick vi in ännu ett bidrag på 300kr, bättre sent än aldrig :D tusen tack! Så nu har vi i damerna samlat ihop 5400kr. Och tillsammans skänker dam och herr 8110kr till You'll never walk alone :) bra jobbat allihopa! återigen, tusen tack! 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag var jag, Lina och Joseph (från herrarna) hos Smindings och lämnade över pengarna till You'll never walk alone galan. Jag är sjuuuukt stolt och tacksam över alla ni som har varit med och bidragit med pengar till bl.a. barncancerfonden syd. Riktigt imponerad och glad över den summan vi har fått ihop tillsmmans. Nu vill ni säkert veta hur mycket vi har fått ihop? ;) 
 
Tillsammans dam och herrlag så fick vi ihop 7810kr!!!! Varav vi i damlaget samlade in 5100kr, riktigt bra! :D Så ett stort TACK till alla er som har varit med och bidragit! TACK TACK TACK! 
Vi lägger upp ett dokument på hemsidan nu i veckan så ni själva kan räkna ut hur mycket vi i damlaget har samlat ihop. :) 
 
Dagens träning bestod av teknik, lite snabbhet, lite spel utan mål fast med väggar på liten spelyta och så avslutade vi med smålagsspel och "vilande" lag körde snabbhet med och utan boll. Vi målvakter körde målvaktsträning första delen av träningen. Vi tränade på upphoppsteknik och jag fattar inte varför det ska vara så jäääkla svårt! men det kan bara bli Bättre ;) haha 
 
Lisa har flyttat till Karlshamn och har börjat åka med Fia och resten av Karlshamnsgänget. dom är alltid så jäkla snabba efter träningarna medan Lisa är mindre snabb ;) Men idag, tro det eller ej, så var Lisa snabbast. Fia va först ut ur duschen men hennes fina onePiece va borta! Jag fick skyllen diiiirekt, Fattar inte varför??? Men det va faktiskt Lisa och Gina som låg bakom allt. Fia började bli stressad och hotade Lisa med att tvåla in hela hennes ansikte så tillslut fick hon berätta var hon hade gömt hennes OnePiece. Lisa sa nere till vänster och Fia kollde nere till höger....lite vimmsig idag Fia? ;) Men Lisa var klar först och hon såg sjukt nöjd ut. äntligen så är hon en i gänget!! bra jobbat! ;) 
 
Onsdag imorgon, vilket betyder fys i Swinget. KBK! (kör bara kör ;)) 
På torsdag är det träning som vanligt, men Jonas och Tomas ska på kurs i Tyskland så Hjelmen håller i träningen, alla utespelarna ska få lära sig lite MV-teknik ;))) efter träningen ska vi spela in regfrängerna till vår låt, spännande! 
På söndag är det dags för svenskfast igen, vi spelar på förmiddagen och möter Karlshamn, Lörby/SGIF och Ramdala. 
TAGGA! :) 
 
Ha det bra allihopa! 
 

Grattis

Kategori: Allmänt

Idag är det vår coach Jonas födelsedag. Stort grattis Jonas :) hoppas du får en bra dag! (Klart du kommer, vi har ju träning ikväll!) 
 
ha en bra dag nu andra också! :)

Söndag

Kategori: Allmänt

 
 
Vilken dag, vilken underbar dag!!!! Herregud va glad man blir av att solen tittar fram. Så härligt! :) 
(jag vet, mycket snack om väder här på bloggen, men vi svenskar älskar ju att prata om väder) 
 
Idag var det dags för träningsmatch mot Ingelstad. tjejerna hade slängt av sig understället och spelade bara i shorts och tisha, såg riktigt gött ut! Vi tog tag i matchen direkt och Ingelstad hade inte mycket framåt...men Lollo fick göra några riktigt grymma räddningar när dom väl kom igenom, så hon kunde inte stå och sova ;) 
 
Vi gör 1-0 på en hörna slagen av Anna, Gina nickar in den säkert i mål. GÖTT!! :) sen hände inte så mycket mer i första, vi spelade på men lite för många felpass osv. Men ändå en bra halvlek av oss :)
I halvlek snackade tjejerna igenom va som skulle göras bättre och vi andra som inte spelade gick till kiosken och köpte oss en varsin tjock grillad i bröd! Den va maaaaagisk! Bra grillat Mats! 
 
Andra halvlek drog igång och vi förtsätter att föra matchen. Passningarna sitter bättre, bättre tempo. Två duktiga tjejer från f17 gjorde sin första match i damlaget idag, Lie och Vilma. Dom var säkert nervösa, vi alla minns vår första match i damlaget, men det märktes inte på dom iaf. De tog för sig och Vilma va framme på returen från Loves skott i ribban och lyckades peta in bollen i mål. Inte fy skam att göra mål i sin debut. 2-0 blev slutresultatet och vi ska helt klart vara nöjda med det :) 
 
startelvan:
Lollo
Niki-Maja F-Elin-Love
Julia-Fia-Anna-Grüner-Hanna T
Gina
bänken: Lie, Vilma, Forslund
 
Bra jobbat brudar! Bra helg! Laddar vi för en lika bra vecka. Bra bra bra
 

Svenskfast cup

Kategori: Allmänt

Idag var det dags för svenskfast i Kyrkhult. Vi mötte Trensum i första matchen. En match som slutar 6-0 till oss. Vi va inte riktigt på g, slarvade lite och tempot va inte särskilt högt. eftersom vi vann den matchen fick vi vila en match. Sen var det dags för match mot Lörby/SGIF, vi spelar upp oss och gör en bättre match och vinner med 10-0. En hyfsat lätt dag på jobbet och klubben är några tusen kronor rikare, gött! :) 
I svenskfast så har lagen som ligger i en lägre serie bonusstraffar. Så idag hade vi tre stycken mot oss, jag lyckades rädda två och en gick utanför. Ohhhhhhh yes! :) Dagens målskyttar var väldigt blandat, alla gjorde bra ifrån sih :) 
 
Imorgon är det dags för match mot ingelstad på ip kl 12! :) 

Svenskafast Cup

Kategori: Allmänt

 
Imorgon, lördag, är det vår tur att spela svenskafast cup 2015. Vi har vunnit den två år i rad och hoppas såklart på ett tredje. :) 
 
Vi spelar i Kyrkult, riktigt drygt tycker alla förutom Frida J som bara bor 10 min från planen...Jäkla glidare Johne! 
Vi spelar första matchen kl 13.00 mot Trensums IF. Sen spelar vi, beroende om vi vinner eller förlorar, 14.00 eller 15.00 :)
laget tills imorgon:
Hanna A
Frida J
Lina
Sanna
Månsson
Anna
Jennie
Annie
Lisa
Julia
Mathilda
Ohnysson
Gina
Wilma G
 
Så på med varma kläder imorgon och kör till Kyrkhult och heja på oss! :) hihi 
På söndag är det daga för match igen, 12.00 på
Ip mot Ingelstads IK :) 
 

Sista chansen

Kategori: Allmänt

 
Idag är det sista chansen som ni kan skänka pengarna till You'll never walk alone galan. :) Vill ni vara med och stödja bl.a. Barncancerfonden syd och representera Asarums IF, swisha ert bidrag till Lina, 070-928 89 18 . Glöm inte att skriva namn och om du vill vara anonym eller inte. :) 
 
Vi har fått in en heldel pengar och vi är riktigt nöjda och glada över den summan. Tusen tack för alla bidrag! :) men det är några timmar kvar på detta dygnet och vi hoppas på att få in lite till! ALLA SKA MED! :) 
 
På tisdag nästa vecka ska jag och Lina o några från Herrarna (dom har en egen insamling) lämna över den gemensamma summan till Smidings i Karlshamn. Alltså slår vi ihop dam o herr och skänker det tillsammans från Asarum IF :)  
Någon gång nästa vecka så kommer vi lägga upp ett dokument antingen här eller på hemsidan där vi redovisar allt vad vi har fått in på damsidan och den totala summan :) 
 
Ha en bra dag och trevlig helg! :) 
 

Blivande superstars

Kategori: Allmänt

 
 
Torsdagkväll och sista träningen är gjord. Efter träningen bjöd Anna på sin berömda mangokyckling. tycker synd om er som inte har fått chansen att smaka denna magiska rätt! Men ni vet var ni hittar Anna och hennes berömda mangokyckling, på Halda krogen i Svängsta! :) 
 
tyvärr missade jag, Isak, Matte och Frida O maten ikväll, svider i hjärtat! Men vet ni vad vi gör???? Vi är hos Mima Music i deras studio i Asarum. Vi ska nämligen spela in en egen låt, eller ja Gina (du får bära ansvaret för detta) har skrivit om en låt. Men vilken det är säger jag inte förrens den är klar. 
 
Så just nu står Frida, Isak och Mathilda i studion och spelar in verserna. Jag är med som moraliskt stöd, sångpedagog, coach, hejaklack m.m. Jag är lixom lite allt i allo. Tjejerna är grymma!!!! Lite nervösa men vem är inte det? Jag kissar snart ner mig så nervös jah är, tur jah slipper sjunga ;) Sjukt imponerad av tjejerna! 
 
Hela laget ska sjävklart få vara med. Vi ska spela in refrängerna tillsammans en annan dag sen, kommer bli super! Och resultatet kommer ni få höra på vår första hemmamatch :) SPÄNNANDE! 
 
Tusen tack till Mima Studios som hjälper oss med detta, sjukt rolig grej! TIPS TIPS!
 
Vi hörs sen mina vänner, kaffet börjar bli kallt! ;)
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Onsdagkväll och nu är det nedförsbacke resten av veckan, skönt!! Ni vet vad vi i AIF gör på onsdagarna, japp fys med Oskar i swinget. Och det var lika jobbigt som vanligt!!! Men vi kämpar som bara den och alla är GRYMMA!! Extra plus till Matte som krigade på som vanligt. Hon har en fet brännskada på handen som hon fick på sitt jobb i måndags, SICK! 
 
Issa stukade foten i måndags så hon tog det lite lugnare idag och agerade även fotograf idag, bra jobbat issa! :) 
 
Nu kan vi sova gott inatt och laddar inför morgondagens träning! :)
på lördag är det dags för svensk fast, vi spelar i kyrkhult. Återkommer med tider :) på söndag möter vi Ingelstad hemma på ip. :)
 
ps. två dagar kvar att skänka pengar till you'll never walk alone! :) 
 
 

Uppdatering om byxorna

Kategori: Allmänt

Tjenare! Tänkte ge er en snabb uppdatering om mina byxor, vet att ni undrar! 
 
jag sydde ihop dom lite snabbt innan träningen för hand (imponerande, jag vet). Sjukt stolt kom jag till träningen men där fick jag höra att det aldrig kommer att hålla....tack för stödet brudar. 
 
men ja, dom hade ju rätt. Sömmen gick upp och det blev ett lika stort, om inte större, hål i byxorna. Så imorgon åker symaskinen fasiken fram, nu ska vi köra sicksack så det ryker om att! 
 
Ps. Ska bara hitta mitt symaskinskörkort. Det måste man ha, man får ju inte köra hur fort som helst med symaskinen
 
Ps 2, träningen gick bra och vi spelade mycket, men det är inte lika intressant. Mina byxor är viktigare, OFC! 
 
Ps 3, Intersport och adidas va i klubbstugan idag och vi fick prova massa snygga skor. till den stora besvikelsen, eller ja lika bra kanske, så köpte inte Sanna eller Matte några. Men vi andra gjorde ;) 
 
 

Livet som målvakt

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
Alla i laget klagar på att jag måste skaffa nya träningsbyxor, och ja jag förstår varför dom säger det. För nu är det inte mycket till byxor kvar...har två stora hål på knäna, men det brukar jag få, så dom skiter jag i. MEN nu har jag haft ett litet hål på sidan också som bara har blivit större efter varje träning. Så idag tänkte jag att nu får det va nog, något måste göras! Så jag plockade fram nål och tråd och mina sykunskaper från högstadiet. Och 10 min senare (sjukt snabb) så är byxorna lagade, nästan som nya! Sjukt nöjd över mig själv och nu slipper tjejerna klaga på mig ;) det lär hålla en träning Iaf. 
Livet som målvakt är tufft! Eller ja, för mig iaf, Lollo o Maja har inte ett enda hål på sina byxor. Vad gör jag för fel? :( haha
 

är det mars nu? japp

Kategori: Allmänt

Det är nu mars månad men det känns som att vi är i november eller något. NÄR SKA VÅREN KOMMA? 
Igår hade vi sen träning, samlades kvart i åtta i klubbstugan ombytta och klara. Jonas och Tomas snackade om helgens matcher lite snabbt sen gick vi ner till konstgräset för att träna i ca 70min. Vi började med att köra typ fyra kvadrater, fyra lag. Sen blandade vi så alla vi röra sig i alla kvadrater, men bara spela bollen inom laget. Glasklart? amen jag menar väl det, haha. Sen skulle tjejerna försöka på sig lite koordinationsträning, det såg ut som ett gäng sprattelgubbar som stod och hoppade på stället. Såg väääääldigt roligt ut. Jag och Lollo höll på att värma upp inför kommande skottövning, vi fick lite tid över så vi gick bort till herrarna där Håkan, vår målvaktstränare förra året, var. Vi fick en stor kram av honom och vi tror faktiskt att han saknar oss ;) Härliga Håkan!! 
När sprattelgubbarna var klara så delade vi upp oss på två mål. Första tjej skulle driva fram och skjuta från typ straffområdet, sen snabbt tillbaka och försvara en mot en. Gött med lite skott! :) ett och tre så hördes ett jääävla skrik, tänkte att nu håller någon fan på att dö. Issas knä hoppade urled men hoppade tillbaka lika snabbt igen, som tur var. Hade varit riktigt tråkigt om det hade hänt något allvarligt, Issa har ju varit knäskadad några gånger innan... Jävla knän asså! Menmen, vi körde på en stund till. Sen avslutade vi med smålagsspel, fyra mot fyra och fem mot fem, med aktiva väggar. Så kul!!! :) Bra träning av alla :) 
 
efter träningen är det alltid myskläder som gäller, ALLTID! Men när vi tränar så sent, träningen slutar tio över nio. Så är det inte myskläder som gäller, då är det pyjamasen som ska på. Så kan man hoppa direkt ner i sängen när man kommer hem. 
 
Ps. vi har fått en ny skoälskare i laget. Matte och Lova hade för tusan nya skor varje match förra året. Och nu när Lova har bytt klubb så har Matte fått en ny kompis. Det är ingen mindre än SANNNNNIE. Förra veckan hade hon ett par nya skor och igår kom hon med ännu ett par. Jisses sanna, va ska detta sluta? Du och Matte får snart gå i sko-terapi...
 
Ohnej, kom på att det är skoprovning idag i klubbstugan innan träingen...Matte och Sanna, ni kan komma dirket till träningen istället, ni  behöver inte fler skor!!!!!!!!!!
 
 

You'll never walk alone

Kategori: Allmänt

Nu har vi kommit in i mars månad och You'll never walk alone galan börjar närma sig. Den 14 mars är det dags. Och som ni vet vill vi i Asarums IF/FK vara med att bidra med pengar till bl.a. Barncancerfonden syd. Vi är väldigt tacksamma att ni vill vara med och skänka pengar. Som jag har skrivit innan, ingen kan göra allt men alla kan göra något. Så vi har satt ett slutdatum som ni kan skänska pengar till. Den 6 mars är sista dagen som ni kan skänka till oss i damlaget. Så har ni inte redan gjort det, så gör det nu!! Kontant går kanon, lämna till någon i laget som kan ge det till mig eller Lina. ELLER swisha till Lina 0709288918 .Glöm inte att skriva namn och om du vill vara anonym eller inte :) 
Så vill du skänka, gör det nu!!! Annars kommer du glömma det ;) det gör jag iaf.... haha så jag ska göra det NU!
Fråga även era kompisar, familj, grannar, arbetskollegor m.m ;D
Tusen tack på förhand kompisar! :) 
Ha en fortsatt trevlig dag!

Träningsmatcher

Kategori: Allmänt

1 mars idag och förhoppningsvis kommer våren snart. Meeen just nu känns den jälvligt långt bort, fyfan vilket väder det har varit idag. Höll på att frysa ihjäl på matchen idag, tycker jäkligt synd om tjejerna som fick spela, speciellt Lollo som nästan fick stå still hela matchen. Men om vi börjar med lördagens match...
 
I lördags var det dags för vår andra träningsmatch för året. Motståndet var lite annorlunda än vanligt...Vi mötte Asarums P17 lag. Snacket innan matchen var att vi skulle ta fram lite jävlaranamma och vilja och inte fokusera på resultatet, vilket egentligen det ska vara inför alla träningsmatcher, då det mer handlar om att få spelet att fungera och inte fokusera på resultatet. Men självklart vill man vinna, ALLTID! Matchen blev lite försenad då domaren hade tagit fel på tiden. Jonas fick tag på en ung kille som var på IP, som tillslut fick klartecken från mamsen att han kunde döma, (mamasen fyllde år och de skulle säkert ha kalas. Så vi tackar mamsen att vi fick låna din son och grattsi i efterskott från AIF ;) ) Matchen drog igång, elva brudar, elva killar, en domare och inga linjemän på plan. Högt tempo redan från start och killarna tog ledningen ganska snabbt i matchen. SATAN VA SANBBA DOM VA!!! Vi hittade inte riktigt rätt i början och bollarna rann igenom oss ganska lätt, men det blev bättre och bättre tycker jag. Vi gjorde ett fint mål på en hörna i mitten av första. Anna slår in bollen och Jennie nickar snyggt in den. GÖTT! första halvleken kändes som en jäkla evighet och halvtidsresultatet var 10-1....hahaha räcker så, försökte tänka positivt hela tiden "Hanna resultatet spelar ingen roll, bry dig inte om det, kom igen bara, kämpa, skit i det, vi möter killar, dom ska va bättre, men ahhh dom är så små precis som min lillebror, konstigt, äh fortsätt köra på brudar, 45 min kvar, vi kan bättre..." lite av tankarna som snurrade runt i min skalle just då.. haha. I andra halvlek kommer vi bättre i positionerna och hittar bättre i försvaret. Allt kändes lite bättre helt enkelt. Grabbarna trycker (bara) in två mål i andra, så vi är helt klart nöjda med andra halvlek... 
Aldrig kul att förlora en match men det var en nyttig match. Högt tempo och tuffa närkamper, det ska vi ta med oss till dom andra matcherna. Tackar för matchen grabbar och lycka till i er serie :))
Startelvan:
Hanna A
Månsson-Lina-Sanna-Frida
Vilma O-Anna-Lisa-Jennie-Julia
Matte.
Bänken: Fia, Annie, Grüner. 
 
Idag, söndag, mötte vi Ronneby BK som vi kommer ha i serien iår i div 2. Vi tar tag i matchen direkt och spelar bra hela matchen igenom. Första träningsmatchen för många i år, men det märktes knappt ;D Ronneby faller hem med nästan hela laget så det var väldigt trångt i mitten och vi försökte utnyttja vårt spel på kanterna. Men ni vet hur det är, spelar man på konstgräs så sticker bollen lite snabbare än på naturgräs. Spelar man på en konstgräsplan och regnet öser ner så sticker bollen sjuuuuuuuuuuuukt jälva snabbt. Tyvärr rann bollarna iväg lite för ofta för oss och vi fick inte igång anfallen så som vi ville. Men vi hade många riktigt bra anfall och efter första halvlek stod den 1-0 till oss, genom Borre som snyggt gjorde målet. I halvlek snackde vi om att komma runt ännu mer på kanterna och forsätta köra på som i första. Och det gjorde vi. Vilma O gör två snygga mål långt utifrån kanten. Inte ens nära målchans någon av dom (eller jo det blev dom ju men...) men ändå letar dom sig in i det bortre hörnet, så snyggt!! Efter Vilma gjort två mål var det dags att byta ut henne, någon måtta får det fan va... ;) haha. För att vara första träningsmatchen för många spelar vi bra hela matchen igenom, stabilt bak och farligt fram. Annie punkterar matchen med att göra 4-0 till oss. 
Extra kul idag var att Frida Olsson gör sin första match i AIF efter 1,5 år på resande fot, Therese A gör sin första match på 2 års uppehåll från fotbollen och Lovisa "Love" gör sin första match i AIF. Love, född -99, kommer från Kallinge och har bestämt sig för att spela i AIF 2015, kul!! :) Välkommen och hoppas att du kommer trivas :) 
Starelva:
Lollo
Niki-Elin A- Frida J- Grüner
Borras-Frida O- Isak- Fia- Vilma O
Annie
Bänken: Therese, Love, Hannah T.
 
Vi tar med oss det positiva från helgens matcher och fortsätter jobba på nästa vecka. :) Ha det gott allihopa!! :)
 
 

Söndag

Kategori: Allmänt

hej på er!!! 
idag har vi ännu en träningsmatch, vi möter Ronneby kl 12.00 i svängsta! :) kom dit och kolla vettja!  
 
Kommer en liten sammanfattning från matchen igår och idag senare ikväll :) ha det gött!!