Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Grattis!!

Kategori: Allmänt

Idag fyller vår alldeles egna Johne år! Stort grattis på din dag Johnsson! :D 
 
 
Kvällens match för div 2 mot Ronneby BK blev tyvärr inställd idag. Vet tyvärr inte varför, men den kommer spelas någon gång i höst. Så nu har vi i AIF lite sommarledigt (hoppas verkligen vi får bra väder!!). Om några veckor drar träningen igång igen och efter uppehållet börjar även Anders Torstensson i AIF :) 
 
jag kommer troligtvis inte blogga så mycket här nu när vi inte tränar. Men vem vet, jag kanske saknar livet som bloggerska och slänger ihop ett inlägg någon gång ;) 
 
Ni får ha en härlig sommar!! Ha det gott! :) 
 

U21 EM

Kategori: Allmänt

I fredagseftermiddag gjorde jag, Elin A, Maja E, Gina och Månsson en galen grej, om ni frågar mig, vi bokade en bussresa till Prag, Tjeckien för att kolla på Sveriges U21 lag som skulle spela semifinal mot Danmark i EM. Jag är ingen spontan människa asså, allt ska vara planerat och en plan b är alltid bra att ha, så jag var inte helt 100 när vi bokade (det var nog fasiken inte dom andra heller). Men efter att ha bokat en bussbiljett tur och retur från Malmö till Prag inkl. hotell och matchbiljett via Svenska fotbollsförbundet för endast 2600 kr så var det bara till att ta fram passet, resväskan och den svenska flagga - VI SKA TILL PRAG!!!! 
 
Efter matchen mot IFK var det snabba ryck, bussen skulle gå 00,00 från Malmö. Gina kom och hämtade oss på IP sen vidare hem till en stressad Månsson som hade jobbat på Grossen hela kvällen. Stressade, nervösa och taggade körde vi med plattan i mattan till Malmö för avfärd mot Prag. Vi, fem brudar, kommer till bussen med våra bolmmiga kuddar, filtar, fina resväskor, vattenflaskor och myskläder. Vi möts av 45 st grabbar som har en ryggsäck, en Sverigetisha och ett flak öl med sig. Det stank fylla i bussen efter 5 min. Typiskt killar! eller ja kanske typiskt tjejer? 
 
Bussresan ner skulle ta 12h, JISSES!! Men den gick riktigt fort, inte ens jobbigt! Vi hamnade brevid tre störtsköna killar från Göteborg som var i våran ålder. Och herregud, jag har aldrig skrattat så mycket på länge. En annan kille, Berra, blev efter några öl väldigt högljudd och körde Bingo med hela bussen kl 04,00, "Olof 70! Sjuttio nolla!" - hela bussen bryter ihop. haha. När vi började närma oss Prag ville grabbarna lyssna på lite musik genom en högtalare men dom hade ingen. Gissa vilka som tänker på allt och räddar grabbarna? Jo vi tjejer såklart ;) Alla kända fotbollslåtar spelades högt och det blev allsång den sista biten. 
 
Efter 12 h var vi äntligen framme på vårt hotell i Prag. detvar  bara till att hoppa in i duschen dirr efter en lökig bussresa. Eller ja, lökig blandat med en iskall bussresa, citerar en av Göteborgarna - " Man får försöka hålla sig undan från dom kalla AC-vindarna!". När håret var plattat och sminket var på tog vi en taxi mot arenan för att hänga med alla andra svenskar som var på plats. Vi satte oss på en uteservering där dom serverade god mat men fruktansvärda drinkar. Ingen fyra eller sexa där inte...OMG! 
 
När magarna var mätta var det dags att dra sig mot en park i Prag där alla andra svenskar hängde - Camp Sweden! Och jisses va roligt det var! Blågult överallt, hejaramsor sjöngs, det kickades boll och alla var bara så jäkla glada och trevliga! UNDERBART! 20,00 gick alla tillsammans mot arenan, poliser, polisbilar, polishästar fick hjälpas åt att spärra av vägarna så att vi kunde komma fram! Häftigt tyckte vi! :D 
Vi fem brudar stod med alla andra svenskar i "Gula väggen" och guuuud vad kul det var. Vi hoppade, skrek, sjöng, klappade heeeeeela tiden. När Sveriges nationalsång drog igång och alla blågula tog i för kung och fosterland fick jag sån jääääkla gåshud, MAGISKT!
Och Sverige vinner matchen enkelt mot Danmark med hela 4-1 också. Shit va bra grabbarna är, riktigt kul att se! John Guidetti drar igång hela "väggen" efter matchen och ingen ville gå därifrån!! SVERIGE ÄR I FINAL!!!
 
Efter en lång dag i Prag åkte vi tillbaka till hotellet och sov som fem stycken drottningar hela natten. Kl 09,30 ringde klockan morgonen efter och det var dags för frulle, trodde vi...Kommer ner i lobbyn och där sitter alla som åkte i vår buss med sina väskor (ryggsäckar) och väntar på att få checka ut. Dom hade tydligen ändrat tiden då vi skulle åka hem från 11,00 till 10,00...Vi fick vända lika snabbt, springa upp på rummet och slänga ner allt i väskorna och ingen frulle blev det...(men den var ändå äcklig sa dom, tur ju ;)) 
Resan hem gick lika bra som påvägen ner. Busschaufförerna tyckte att vi hade varit grymma passagerare så vi körde inom bordershopen, vi fick 30 min på oss. Vi fick springa in och springa ut!! 
12 h senare var vi återigen i Malmö. Vi sa hejdå till dom sköna Göteborgarna och satte oss i bilen och körde hem mot Blekinge igen. Trötta men riktigt riktigt riktigt glada och efter denna helgen så älskar vi spontanresor!! 24h i en buss för en 90 min lång fotbollsmatch - lätt att jag kommer göra det igen! En sjuuukt rolig upplevelse! ;)
 
 
Ps. om ni någon gång klagar på att ni har ett gammalt/fult bortaställ, tänk på Göteborgarna som spelar i ett lag i div 6 - dom får dela bortaställ med klubbens damlag! (trodde jag skulle garva ihjäl mig när dom berättade det!) 
 
 
 
 
 

0-0

Kategori: Allmänt

Hej!
 
I fredags var det dags för ett spännande derby för div 2 mot IFK Karlshamn. Matchen blev allt annat än spännande, matchen slutade 0-0 och var en av de sämre matcherna för i år MEN vi är fortfarande obesegrade i serien och efter åtta omgångar leder vi fortfarande serien. Riktigt bra är det!! Är stolt och glad över alla tjejer som kämpar och krigar för tre poäng i varje match! Ni är kungar! 
 
 

Snart dags!

Kategori: Allmänt

Solen skiner över IP, målen är på plats, tjejerna är i omklädningsrummet och taggar, grillen är tänd och kaffet håller på att rinna ner, snart är det dags för ett roligt derby på Asarums IP! 
 

Derby

Kategori: Allmänt

Så var det dags för derby igen, det är många roliga derbyn i både div 1 och 2 i år! Ikväll möter div 2 laget IFK Karlshamn hemma på vår konstgräsplan. Ett kommunderby dessutom, spännande!! :) vi hade IFK i första seriematchen för i år, vi vann då med 4-0. Jag kan tänka mig att IFK är ordentligt revanschsugna så det gäller att vi är riktigt laddade ikväll när domaren blåser igång matchen!!! Matchstart 19.00 VÄLKOMNA! :D 
 
ps. Inatt åker jag, syrran, Månsson, Gina och Maja E ner till Prag för att heja på våra landslagskillar i U21 EM. Så imorgon när ni sitter bänkade framför tvn och kollar på semfinalen så får ni leta efter vår vackra flagga ;) vi kommer stå bland alla andra svenskar i "gula väggen", fatta nice!!! :D 
 
 

SEGER

Kategori: Allmänt

Igår var det dags för final i svenk fastighetsförmdeling cup 2015. Vi spelade final för tredje året i rad och frågan var om vi skulle stå som segare för tredje året i rad också? 
 
Vi anlände till Lörby park vid 17,15, några lite senare än andra (BÖTER!!!!!). Bytte om och hade genomgång inför matchen. Vi gick sedan ut på Lörbys fina matta (mycket fin plan) och började värma upp. Vi var ett taggat gäng som värmde upp på bortalagets planhalva. Go känsla i kroppen, precis som det ska vara när det är final. Matchen drog igång 18,30. Lörby backade hem och satte ingen hög press vilket gjorde att vi kunde rulla i backlinjen ostört, nästan lite för mycket rull där bak, vi lyckades inte hitta uppspelen i mitten tillräckligt snabbt. Vi försökte rulla upp bolltempot och få igång våra överflyttningar och när vi fick det spelar vi bra!! Vi får en hörna i den 15 min som Maja E slår in fint och Lisa får tillslut in bollen i mål. Vi är nära på ett göra ytterligare ett mål på en fast situation, Gina slår in en friskapark snyggt i straffområdet och vi är så nära på att få in bollen men istället får Lörby frispark typ på mållinjen. Matchen rullar på och Lörby skapar inga farliga chanser förutom ett friläge precis innan halvlek, jag lyckas limma bollen mellan låren, där satt den bra! SkönT. 
 
När andra halvlek drar igång så gör Lörby 1-1 ganska snabbt efter lite slarv från oss. När deras mål kommer vaknar vi till lite och inser att det är vi själva som måste avgöra matchen tillsammans inom laget, ingenting löser sig av sig själv. Vi taggar till och fortsätter köra på. I den 68 min väggar vi oss igenom Lörbys försvar och Mathilda skjuter ett hårt skott som det blir retur på som hon sedan själv slår in i mål!!! BRA! I den 85 min utökar vi vår ledning med 1-3 genom Jennie. 1-3 blir även slutresultatet och vi vinner cupen för tredje året i rad!!! Idag får vi säga att vi är Blekinges bästa damlag! Skön känsla! Förutom att vi vann cupen och är bäst i Blekinge så cashade klubben in 15 000 kr, inte helt fel! :) 
 
Inte vår bästa match, men seger som seger! Nu taggar vi om till de kommande matcherna i helgen, imorgon fredag möter vi IFK Karlshamn hemma kl 19,00 i div 2 och på måndag är det dags för att möta Lörby igen, i Lörby fast 19,00 för div 1. :)
 
Ha det gött, nu ska jag köra till träningen! :)
 
 
 

Dags för final

Kategori: Allmänt

amen tjenare!! 
 
Som ni säkert vet så är det final i Svensk fastighetsförmedling cup ikväll mot Lörby IF. Hoppas ni har tänkt att åka ner till Lörby för att heja på oss, vi behvöer er!! :) Matchen börjar 18,30! Det står 19,00 nästan överallt, är helt förvirrad men det är 18,30 som gäller!! 
 
Laget till idag:
Hanna, Månsson, Lina, Maja F, Julia, Amalia, Lisa, Gina, Maja E, Matte, Jennie, Anna O, Frida O och Annie. 
 
Vi är taggade, är ni??? :D 
 
 
 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hej på er!
 
igår var det äntligen daga för div 2 att få spela match igen. Igår kom SGIF/Lörby på besök och vår segersvit fortsätter att hålla i sig. Det blev en säker seger med 5-0 och vi har än så länge inte förlorat en enda match i div 2! Helt otroligt! Riktigt bra är det! :D hoppas att Segertåget får fortsätta att rulla vidare! :) 
såhär skriver Rickard efter matchen:

"Vi möter Lörby hemma på en riktigt vattensjuk plan som gör den svårspelad.

Vi startar bra och får i gång vårt passningsspel och har det mesta spelet på Lörbys planhalva. Lörby försöker hota oss med långa uppspel men dessa tar Lollo och försvaret hand om.

I 13:e minuten spelar vi oss fram centralt och bollen når Annie vid straffområdet. Hon passar bakåt till Anna som sätter bollen i krysset 1-0.

Vi får en hörna i 22:a minuten som nickas ut av en Lörby försvarare. Fia snappar upp bollen och spelar den till Vilma som drar på ett skott som blir 2-0.

I 33:e minuten får vi åter en hörna som Anna slår perfekt och Annie möter med huvudet, 3-0.

Lörbys målvakt skadar sig i samband med en utspark då hon stukar foten och måste byta.

I 48:e minuten spelar Vilma fram Isak som tar sig förbi Lörby försvaret och blir fälld men lyckas ändå få bollen i mål 4-0. Skönt för Isak som har haft tre bra lägen men inte riktigt fått till avsluten.

Andra halvlek blir ett sömnpiller. Lörby försöker lyfta upp spelet och vi bevakar vår ledning.

I 82:a minuten bryter Hanna ett uppspel och passar till Jojje som kommer fri med målvakten och enkelt rullar in 5-0.

Spelmässigt en bra första halvlek men en sämre andra. Laget gör en bra insatts med extra plus till Frida som mittback."

 

imorgon är det dags för final i svensk fastighetsförmdelning cup. Vi möter Lörby borta. Ska vi lyckas vinna för tredje året i rad? Det återstå att se, imorgon smäller det på lörby park kl 18,30! BE THERE!!! 

 

Match!!!

Kategori: Allmänt

Så var det äntligen dags för match igen för vårt div 2 lag. Efter ett litet matchuppehåll är vi nu ordentligt taggade för att få spela 90 min i det blåa stället igen. Idag välkomnar vi Lörby IF till IP, matchstart 19,00. Välkomna!!!

Glad midsommar

Kategori: Allmänt

Hej på er! :) 
 
Igår var det en viktig match mot Växjö DFF. En match där resultatet inte spelar matchen riktigt. Växjö är ett mycket bra lag som vill spela fotboll, de skapade en hel del chanser, likså vi. skillnaden var att Växjö satte sina chanser medan vi tyvärr inte fick in bolljäveln i mål. Växjö tog ledningen i första med 0-1, i andra halvlek jagar vi en kvittering. Vi spelar bra och har många farliga lägen men istället utökar Växjö sin ledning och dom vinner tillslut matchen med 0-4...bryt ihop och ta nya tag, som man brukar säga. 
Tack till alla er som kom till IP igår för att heja på oss. Ni var en hel del, mycket kul att se! :) 
 
Idag vaknade man upp ganska besviken och arg, hatar verkligen att förlora. Men kl 10 var det dags för midsommarfrulle med mina ickefotbollsintresseradevänner. Lika bra att hänga med dom idag, så man kommer på bättre tankar ;) haha
 
Ni får ha en super trevlig midsommar mina vänner. Och vad är en midsommar utan lite regn egentligen? ;) 
 
 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hej på er! 
 
Sorry för dålig uppdatering här på bloggen. Sommarjobbet har startat, pappersbruket i Nymölla. DRÖMJOBB!! Jobbar skift, så mitt liv just nu är sova-jobba-träna, finns inte mycket tid över till annat. Tur att syrran har samma skift som mig så vi kan hänga o snacka med varandra. En kul grej som hände här på bruket igår  - en av skiftledarna sa till mig och Elin när vi skulle hämta ut kläder "bara för att man är enäggstvillingar betyder inte det att man har samma storlek" hahah hmmm det skiljer två
år mellan oss men det visste han tydligen sen ;) 
 
ja Hanna lilla, detta är ju en blogg om Asarums damlag. Så ni vill säkert veta lite hur veckan har varit i laget. :) veckan har rullat på bra. Skönt med tre poäng i söndags För div 1, div 2 spelar inte förens Den 22 juni...
i tisdags var Anders och presenterade sig för truppen, han börjar inte i AIF förens i mitten av Juli, det ser vi framemot! :) 
igår var det en lite lättare och kortare träning, herrarba skulle spela efter oss (dom vann, grattis grabbar!) och vi ska spela idag. 
 
Ja för idag är det nämligen en viktig match mot de som leder serien just nu, Växjö DFF. Gamla asarumsspelaren Lova Hansson spelar i Växjö och Pierre är nu tränare där. Det kommer bli en spännande match mella två spelande lag. Så vi välkomnar Lova, Pierre och resten av Växjö-gänget till Asarums IP ikväll. Och självklart alla er andra också, matchstart 19,00! 
 
Vi har nästan samma lag som förra matchen förutom att Amalia inte kommer att spela (Växjö är hennes gamla klubb och de kom överens vid övergången till AIF att hon inte skulle spela matcherna mot VDFF). Gina är tillbaka efter sin avstägning (tre gula, blir många böter för Gina nu) ;) 
 
Vi ses på IP ikväll! Ha det! :) 
 
ps. Stort grattis till Maja Fridberg som har kommit med i F16-landslaget. Dom ska spela en turnering på Jylland i månadsskiftet juni/juli. Vi önskar Maja ett STORT lycka till! King är hon!

Ny tränare

Kategori: Allmänt

Innan jag går och lägger mig måste jag ju självklart skriva ett snabbt inlägg om vår nya tränare! :) 
 
Som ni vet så var Jonas Holmgren tyvärr tvungen att hoppa av sitt tränaruppdrag hos oss. Så sportgruppen har gjort ett fantastiskt jobb för att hitta en ny tränare till oss. Vi stod inte utan huvudtränare länge, idag blev det klart med en ny. Vi välkomnar Anders Torstensson till Asarums damlag samt klubben! Ska bli spännande detta! Jag har haft Anders som tränare på fotbollsgymnasiet i Sölvesborg för några år sedan. Härlig människa och duktig tränare, så det ska bLi otroligt kul att få ha han som tränare igen! :)
 
kort intervju med Anders hittar ni på damernas sida på asarumsif.se 
 
 

Vinst

Kategori: Allmänt

Godkväll!!! :) 
 
eller ja, godnatt passar väl bättre. Nyss hemkommen från bion, har sett Jurassic World. Grym film!!! MEN jag kommer garanterat drömma mardrömmar inatt. Dinosaurier är inte min grej, men hängde med på bion bara för att inte verka vara en mesig storasyster. Lillsyrran och lillbrorsan behövde ju någon att hålla i handen ;) 
 
Har ni inte sett filmen än så gör det! Tips tips! :) 
 
div. 1 spelade idag en viktig bortamatch mot Borgeby. Inför matchen låg vi på samma poäng, 16 p. Så en seger var otroligt viktigt. Så vi laddade ordentligt i bussen, i omklädningsrummet, på uppvärmningen och när domaren blåste igång matchen var det full fart framåt. Vi gör ett tidigt mål och sen rullar det på skitbra i första halvlek! :D
 
jag var inne på onnesfoto.se där dom hade skrivit ett referat om matchen, då jag inte hinner skriva något längre själv nu (sommarjobbet startar imorgon....) så har jag kopierat det så ni kan få läsa det här:
 
"Första halvlek startade med buller och bång med 0-1 redan efter 3 spelade minuter och sen fortsatte dominansen från bortalaget. 

De vände och vred in och ut på borgeby spelarna som inte riktigt hann med i starten. 

Inte bara var det en säker seger och många mål redan i första halvlek men det var riktigt bra spel dessutom. 
Det gick nästan som på ett snöre, passningar gick fram dribblingar lyckades målen kom efterhand. 

Borgeby fick dock in ett mål i första halvlek men det visade sig endast bli ett tröt mål. 

1-4 i halvtid och saken var klar. första halvlek var bland det bästa spel jag sett på mycket länge i denna div. medans andra halvlek blev betydligt jämnare även om det hela tiden var Asarum som skapade de farligaste chanserna. 

Mycket bra spel framför allt i första halvlek då bortalaget var extremt rörliga
Borgeby får ta nya tag då de har spelat betydligt bättre än så här under serien."
 
Matchen slutade 1-5 och vi tog med oss tre poäng hem till Asarum. UNDERBART!
 
 
dagens elva: 
hanna 
frida o Maja f lina månsson
lisa Amalia Maja e Julia 
jennie matte
bänken: niki jojje
ledare: Hjelm Rickard elin Tomas
målen: Matte 2, Frida, jennie och Lisa.
 
Nu tar vi med oss denna matchen och laddar till nästa veckas match mot Växjö DFF! :) 
 
ha det gott alla! :) 
 
 
 

Lördag

Kategori: Allmänt

Hej på er!! 
 
Så var det äntligen helg igen, sommaren är här och igår sprang studenterna ut! Vi hade självklart några tjejer från laget som tog studenten. Anna, Johne och Borras vaknade idag upp som arbetslösa ;) de var så fina i sina mössor och vita klänningar! Hoppas ni hade en fantastisk dag igår, jag är riktigt avundsjuk! det är tre år sedan jag stod på trappan på Furulund och sjöng "sjung om studentens lyckliga dar" i mikrofonen med min klass, heeeelt sjukt va Tiden går fort! Bästa tiden! 
 
I veckan har vi tränat på som vanligt, det har varit vaaaarmt och nu har alla slängt av sig långbrallorna och tjocktröjan. Nu är det shorts, tisha och lite solkräm sOm gäller. Syrran har bränt sig rejällt så i veckan fick vi smörja in henne innan träningen så hon inte skulle få mer (röd) färg. KräftaN! ( det märks att jag är storasystern, jag smörjde in hela kroppen innan jag skulle ut och steka i solen i veckan, så jag slapp bränna mig. Klokt val sa mammasen och slängde en arg blick åt Elin ;) ) 
 
Som ni säkert läst i tidningen redan så har vår huvudtränare Jonas Holmgren valt att hoppa av sitt tränaruppdrag hos oss i Asarums damlag. Att kombinera ett heltidsjobb med ett fullt satsande damlag är inte alltid lättaste att få ihop. Tyvärr så blev det för mycket för Jonas och han var nära på att gå in i väggen. Vi tycker givetvist att det otroligt tråkigt att det blev såhär. Men hälsan går före och vi respekterar Jonas val. Samt är vi glada att han var ärlig mot sig själv och mot oss. ett stort krya på dig Jonas och lycka till i framtiden. Ses på IP! :) 
 
Vi spelare och resten av tränargänget tränar på som vanligt och imorgon är det dags för en ny viktigt match för div 1. Imorgon rullar bussen mot Borgeby. En tuff och spännande match. Matchstart kl 14,00! Kan ni inte vara på plats så kan ni läsa om matchen på Twitter där vår grymma Jönsson (Elin) skrivet under hela matchen. :) 
 
ha en fortsatt trevlig helg! :) 
 
 

Grattis

Kategori: Allmänt

idag har vi en brud som fyller år i laget! Det är Maja Henriksson som fyller 20! Stort grattis på dagen och hoppas den blir toppen! :D
 
 

Video

Kategori: Allmänt

Hej :) 
 
Under matchen i söndags var fotografen Jonas Gustafsson på plats och tog lite bilder på de bägge lagen. Nu har han satt ihop det till en video. Är ni sugna på att se den kan ni gå in på Asarums Facebooksida ( Asarums IF/FK) så hittar ni den där :) https://vimeo.com/130265721 eller kopiera denna länken direkt så troor jag att ni hittar den :) 
 
Ha det gott! :)

Seger

Kategori: Allmänt

Igår var det dags för ett nytt derby hemma på IP mot Nättraby. Solen sken över IP och vår låt spelades i högtalarna samtidigt som två taggade lag gick in på planen mot mittcirkeln. Matchen drog igång, Nättraby försökte sätta press på oss i början men efter sju minuter kommer vårt första mål. Matte hugger till på ett tillbakaspel, rundar målvakten och hittar Gina som sätter den säkert i mål. Vi tar tag i matchen mer och mer och bollen håller sig mestadels på Nättrabys planhalva. Jennie utökar vår ledning med både 2-0 och 3-0 och då känns det redan som att matchen är avgjord. Precis innan halvlek gör Julia 4-0 som lyfter in den i bortre krysset. Vi får inte världens bästa start i andra då nättraby ganska snabbt gör 4-1. Men på bara några minuter gör vi 5-1, 6-1, 7-1. Nättraby börjar bli trötta och vi fortsätter att ånga på, 8-1 och 9-1 kommer också tillslut. Vi hade chans till några fler mål men istället lyckas nättraby göra 9-2 och när klockan precis slagit 90blåser domaren av. Matchen slutar 9-2, gött med tre nya poäng! :D underbart tjejer! 
 
Extra kul är att Emma Nordahl gör sin div 1 debut, härlift Emma!!! 
 
gårdagens elva: 
Lollo
Månsson Lina Maja F Julia
Gina Maja E Jennie Amalia Lisa
Matte
Bänk: Emma, Frida O, Anna och Jojje
Ledare: Elin Hjelm Tomas Rickard
Målen: Jennie 3, Gina 3, Matte och Julia 
 
Gina i duell med gamla AIF-spelaren Emma Vaughan, skön är hon! 
Maja då..... 
 
 

Barca!!

Kategori: Allmänt

Halllllllloj!! 
 
Nu börjar helgen lida mot sitt slut, Sweden rock är över och alla rockare är på väg hem. Vi i AIF har varit "lediga" denna helgen, än så länge :) Det är träning ikväll kl. 17,00. Iaf, igår var vi några stycken från laget som träffades på Harrys för lite käk och Champions Leauge finalen mellan Juventus och Barcelona. Självklart tippade vi om slutresultatet. Några som trodde på en målrik match och några på en lite mer jämnare match. Jennie ville först inte vara med eftersom hon inte är bra på att tippa (vem är det egentligen...sjukt svårt ju). Men efter några sms till pojkvännen bestämde sig Jennie för att vara med, hon fick hjälp med både slutresultat och vilken minut det första målet skulle komma. Jennie tippade att första målet skulle komma i min 32 och att matchen skulle sluta 1-2. Elin Jönsson hade också samma resultat som Jennie och var också tvungen att välja en minut som när första målet skulle komma i. Hon tänkte till och valde matchminut 33, vääääldigt smart gjort av henne tyckte vi. Men det höll inte länge då Barcas första mål kom i min 4, Elin förlorade och besvikelsen var stor och Jennie blev anklagad för fusk... ;) Det såg länge ut att Jennie skulle kamma hem vinstpotten, men i sista minuten gör avgör Barca och matchen slutar 1-3. haha Jennie var såååå nära men Isak den lille lurifaxen vann tillslut. Grattis Isak och grattis Barca!  
 
Tack brudar för en trevlig kväll på Harrys!!!! :D 
 
Idag spelar våra herrar en viktigt match hemma på IP kl 15,00 mot IFK Malmö, BE THERE!!! :)
På måndag är det äntligen dags för ett nytt derby på IP, vi välkomnar Nättraby GOIF till Asarum och vi ser fram emot en ny spännande seriematch. :) 
 
Ha det gott alla! :) 

Fredag

Kategori: Allmänt

Hej på er!! :)
 
Så var det fredag igen och vilket gött väder det är ute idag!! :) Va på ICA i Sölvesborg för en stund sen och möttes av ett helt gäng solbrända (såg ut som kräftor) rockare som skulle handla frulle. Det är ju Sweden rock i lilla Norje denna helgen, en sjukt härlig festival! Har ni varit där? Om inte, åk dit!! Köp en langos, gå en runda och träffa massa härliga rockare, liiiivet ju! :D 
 
Igår hade vi träning på IP. Alla har slängt långbrallorna nu och kör endast med shorts och tisha, förutom Jojje som fortfarande har fingervantar på sig. Galen!! Igår var Jonas inte på plats, han hade fått rycka ut och jobba, tydligen är polisens övervakningssystem viktigare än vår träning... ;) haha lika bra att åkte dit, annars hade han kanske åkt in i finkan. Hjelmen, Tomas och Rickard höll i träningen istället, goa gubbar! Vi målvakter körde igång med målvaktsträning med Hjelmen. Jobbig träning men saaatan va kul den var, eller ja livsfarlig!!! En ny övning som vi körde, vi skulle rulla, hoppa över varandra och slänga oss över varandra efter bollen. Hjelmes råd: "ni måste lita på varandra!" haha, läskigt i början men tillslut fick vi kläm på det, mycket kul! :D De andra körde med Tomas och Rickard, kvadrat med lite olika övningar i, finns filmer på vår instagram. Vi körde en skottövning på två mål, tävling mellan målvakterna och spelarna, gissa vilka som vann? vi målisar såklart ;) Vi avslutade träningen med smålagsspel! Jobbig men rolig träning, nice är det! 
 
I helgen är vi spellediga, men vi tycker ju det är så kul att hänga med varandra så på lördag är det mat och champions league finalen på Harrys som gäller, på söndag har vi slängt in en extra träning på IP, efter herrarnas match. Div 1 har hemmamatch på måndag kl 19,00 mot Nättraby, DERBY! ¨Välkomna! :D 
 
Ha en trevlig helg alla! :) 
 
 

Hej på er

Kategori: Allmänt

Förlåt för dålig uppdatering här på bloggen! :(  i helgen har det ju inte varit några matcher och igår var det träning som vanligt. Va vill ni veta mer om oss i AIF? vad tycker ni är roligt att läsa om? Såå svårt att komma på något att skriva om ibland. Kommentera gärna :) 
 
Nu är det studenttider på gång. Vi har tre fina tjejer som tar studenten i år, Johne som går på Furulundsskolan och Anna o Borras som går på Vägga. I helgen var det dags för deras bal, åhhhhh herregud vad fina dom var! Balen var lätt det roligaste under hela studenten, så jag är minsann avundsjuk! :) Båda skolorna har sin student den 12 Juni :) 
 
Issa och Anna, OMG! 
Johne längst till höger, sååå himla fin! :D