Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Helg

Kategori: Allmänt

Hej på er!! 
Kollar ni på skidorna? kan vi ta helg med ännu en VM-medalj? hoppas!!! KOM IGEN NU SVERIGE! så spännande!
 
Ni vill säkert veta hur vår helg ser ut i Asarums damer. Vi har match imorgon, lördag, mot Asarums P17. Japp, vi ska möta grabbar. 12.00 på IP om ni vill kolla. Hoppas på lite bättre väder denna helgen. På söndag spelar vi mot Ronneby, den matchen spelas kl. 12 i Svängsta! SWINGET! 
 
Trevlig helg på er alla och hoppas vi ses på ip och i swinget I helgen :)

Hatkärlek

Kategori: Allmänt

Och så var det onsdag igen. Veckorna går sjukt snabbt just nu vilket är skönt för då är det snart sommar men för oss som pluggar är det lite panikartat också, tentorna närmar sig alldeles för fort! 


Men i alla fall. Vi i asarums damer har en hatkärlek till onsdagar. Kärlek för att det är mitten på veckan vilket betyder nedförsbacke till helg. Och hat för att det är fysträning med Oscar på onsdagkvällar, vilket också skulle kunna vara kärlek men det är det inte förrän efter passet är avklarat. Först då kan man njuta av det. Främst för att det är över men även för att man känner hur musklerna växer. 

Vi ses om några timmar brudar! DU OCKSÅ SANNA!!!!! 


Puss o kram från fab-five

Måndag

Kategori: Allmänt

Ny vecka, nya möjligheter. En full vecka med fyra träningspass och två matcher i helgen :) 
Dagens träning började 20.00, men jag och syrran älskar att vara på ip så mycket så vi åkte dit en timme innan träningen började. Hihi det va Elins fel såklart! :)  När resten av tjejerna kom så bestod snacket i omklädningsrummet om allt roligt som hände i lördags! Sen drog vi Igång träningen och dagens träning hade Tomas planerat. Vi körde igång en övning, med en stor kvadrat och fyra stycken små kvadrater i den, fattar ni? Nej det gjorde inte vi heller först...haha men det blec bättre. Sen delade vi upp oss, körde lite spel utan mål och avsludade träningen med smålagssspel, två planer, allsvenskan och div 1. Idag var jag ensam målvakt och mitt lag fick "äran" att ha mig hela tiden och dom andra fick ha en utespelare i mål. Mitt lag började i div 1 och va där enda fram till sista matchen...kändes bra, vi som typ skulle va bäst blev typ sämst. MEN vi avslutade på topp och vann sista matchen och kom alltså tvåa ;) ocj det är resultatet som är viktigast i slutändan ;) haha
 
nu är det dags för sängen, ha det gott! 
"Sov sött, dröm om alla småkryp du mött"

Lördag

Kategori: Allmänt

 
Herregud vilken grym dag vi hade tillsammans igår!!!
 
Vi samlades i Kallinge gokarthall 11,45 taggade för några timmars gokart. Vi fick ta på oss overaller och typ ett hårnät, vi kände oss som riktiga bönder/mattanter. Jag fick äran att dela in oss i fyra lag och jag körde på det gamla hederliga 1,2,3,4 så det inte skulle bli några ledsna miner och att jag skulle bli anklagad för fusk... Lagen blev följande: Lag 1: Elin J, Fia, Anna och Gina. Lag 2: Frida O, Lina, Lisa och Maja H. Lag 3: Jennie, Isak, Niki, Elin A. Lag 4: Jag, Sanna, Frida J, Borre.  Efter lagindelningen hade vi en sanbb genomgång på hur gokarten funkar och vad man får och inte får göra. Han som jobbade där visade oss vad de olika flaggorna betydde och vi visste redan innan vi började att Lisa skulle få sig en varning...fortsättning följer.
Vi körde en varsin provrunda och sen var det dags för TÄVLING! Vi snackade ihop oss i lagen och försökte komma på vad som skulle leda oss till seger, sen var det äntligen dags. Nu började vinnarskallen smyga sig fram, vi var inte längre lagkamrater, vi hade nu blivit motståndare och vi gjorde allt för att försöka vinna över dom andra. Flest varv efter en timme vinner. Vi körde i ca 7 minuters intervaller (vilket räckte gott och väl, det var faktiskt jobbigt), sen bytte vi och byterna tog typ 1 min. När lamporna hade gått från rött till grönt så var det hetsigt ute på banan enda fram tills "domaren" vinkade med målflaggan. Vi sladdade och körde fast i kanterna, snurrade flera varav, räckte fingret åt varandra, hejade på varandra, skrek åt varandra och det blev självklart en och annan krock. En seriekrock med Lisa i spetsen, alla kör fast förutom Lisa som fortsätter att köra vidare som att ingenting har hänt, Hon fick en varning = ett varvs avdrag. Typical Lisa. 
 
Efter en timmes körning så hade vi ett vinnande lag. De hann köra 102 varv på 60 min och det var lag 2 som fick kliva högst upp på pallen. (ps. de va typ bara tre stycken som körde i slutet=färre byten=hinner med fler varav) (ps. 2. nej jag är absolut ingen dålig förlorare.....). Lag 1 kom tvåa och lag 4 kom trea och lag 3 kom fyra. Grattis till segern lag 2. Vi avslutade med att få lyssna på nationalsången som sjöngs av det vinnande laget, mycket fint!
 
Hungriga som vargar körde vi i 130 hem till Karlshamn igen och direkt till Harrys för att käka lite maaaaud. Eller Sanna, hur snabbt gick det nu igen??? ;) Framme på Harrys blev vi serverade riktigt god mat, kytt pärer och sauuus. Efter lite skitsnack och mycket mat så körde alla hem till sitt för att vila upp sig inför kvällen. Jag och syrran körde till IP för att duka och göra i ordning för lagfesten i klubbstugan. Kl. 19,00 ramlade resten av laget in och vi körde igång lagfesten med en snapsvisa, och en till och en till och en till. 
 
Vad är en fest utan en tipsrunda egentligen? typ ingenting. Så självklart skulle vi också ha en. "Gissa vem tjejen är och vad stämmer inte in på henne" Alla i laget hade skickat in två sanningar och en lögn till mig som laget senare skulle försöka lista ut vem tjejen var och vad som inte stämde in på henne. SVÅRT SOM FAAAASIKEN. Bäst koll på oss i laget har Jennie som vann överlägset med 22 rätt av 35 möjliga. 
Sen fortsatte festen med en himla massa schlager, armbrytning, mora träsk och mycket annat. Vid tolv drog de flesta ut på Sliver/Harrys för att dansa dansa dansa. Efter en magisk gyrostallrik kl. 02,30 så var det äntligen dags för sängen efter en lång, men sjuuuuuukt rolig, dag med vårt älskade lag. 
 
Tusen tack för allt igår tjejer!! Ni är bäst! 
Ha det gott allihopa och fortsatt trevlig kväll! :) 
 
 
 
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Nu kan vi bocka av träningspass nummer tre! Fys med Oskar idag i swinget. satan va jobbigt det va. spyan va nära på att komma upp, räcker så!  om ni kollar på Biggest Loser Sverige så vet ni va dom sa där igår, det gäller att veta på vilken nivå den spyan ligger och sen får man backa några procent. hahah japp, det är så vi jobbar! Myzzzz
Vi avslutade passet med tabata (högintensiv intervallträning), lilla Borras blev genast orolig när Oskar sa tabata. Hon kan ju inte dansa!!!! Jäkla tur vi inte skulle köra zumba då ;) 
 
Vi kör gemensam stretch efter träningen. Alltid lika förvirrande. Oskar säger att det t.ex. ska kännas i höger skulderblad och vi känner i vänster vad. Någon måste ju göra fel!!!! antagligen vi.... Hehe 
 
nu har vi lite ledigt från träning, eget pass på fresag. På lördag ska vi ha en heldag tillsammans bara vi brudar. Vi ska köra gokart i kallinge, käka tillsammans på Harrys och avslutar dagen med en lagfest på ip! Kommer bli sååå kul! :) 
 
ha det bra allihopa! 
Ps. glöm inte att skänka pengar till you'll never walk alone galan :) alla kan göra något! :) 
 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Veckans andra träning är redan gjord. Idag började vi med att prova vårt nya matchställ, kommer va snyggast i stan!!! :) körde sedan igång träningen som bestod av mycket spel , possession och smålagsspel. Jobbig träning men gött nu efter! Nu laddar vi om batterierna tills imorgon, då står det fys med Oskar på schemat! Tagga tjejer!!!

AIF-Skurup

Kategori: Allmänt

Första träningsmatchen är spelad. Dagen till ära var det svinkallt, blåsigt och grått. Men det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Så dubbla underställ och tjockjackor och filtar på bänken. 
Hur var matchen då? Tycker vi gör en bra match. Nytt spelsystem, nya positioner och tunga ben (som det ska va under denna perioden) och första träningsmatchen så löser vi det på ett bra sätt tillsammans. Vi vinner stabilt med 3-0 mot seriekonkurrenten Skurup. Första målet kom efter ca. 10 min spel, efter fint förarbete av Vilma O kan Jennie säkert slå in bollen i mål. 1-0 stod sig halvleken ut, efter ett bra snack i halvlek spelar vi upp oss ett snäpp och hittar bättre i positionerna och 2-0 kom tidigt i andra av Lisa. Vi gör några byten och spelar ihop oss på nytt. När 3-0 kommer har vi hörna, Gina slår in den snyggt och Isak nickskarvar in den snyggt i mål. 
 
Bra jobbat av alla tjejerna! så kul att vara igång med matcherna! Extra plus till alla som trotsade vädret och kom och kollade på oss! Hoppas vi ses igen! :) 
 
dagens startelva: 
Hanna (Lollo andra halvlek)
Månsson-Lina-Frida J-Anna S
Vilma O-Jennie-Lisa-Gina-Annie
Mathilda
Bänken: Lollo, Elin A, Fia, Isak, Nicki, Borras
Ledare: Jonas X2 och Tomas 
 
Issa tejpade benskydden för hårt så fick springa ut och tejpa om. Och så fick hon spela 45 min med mjölksyra...Slarvigt Issa, höj dig! ;)
 

Träningsmatch

Kategori: Allmänt

imorgon är det äntligen dags för årets första träningsmatch. Vi välkomnar Skurups AIF till asarums ip, matchstart 12.00! Jonas o gänget har tagit ut en stor trupp och vi är taggade till tusen!
hoppas vi ses på IP imorgon :) 
 
ps. Vill ni skänka pengar till You'll never walk alone galan imon, så kan de som vill göra det! Jag o Lina är på plats :)

GRATTIs

Kategori: Allmänt

Ännu ett födelsedagsbarn i laget, idag är det Hanna Tuvhags födelsedag! stort grattis på din dag, hoppas den blir toppen! :) 
 
grattis grattis grattis

Grattis

Kategori: Allmänt

ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade år!!! GRATTIS MÅNSSON! hoppas du får en underbar dag!
 
Ellinor fyller 20 bast idag, hmm gissa vad hon ska köpa idag? ;) 
 

You´ll never walk alone

Kategori: Allmänt

Hej på er!
 
Den 14 mars anordnas det en cancergala på Live Entertainment i Karlshamn. Herrarna tog intiativet att starta en insamling och vi i damlaget hänger mer än gärna på. Vi kommer att göra vårt bästa för att samla in så mycket pengar som möjligt till galan. Galan heter You'll never walk alone och alla pengar som samlas in kommer gå till Barncancerfonden syd och bl.a. till cancerdrabbade Amanda Senekovic. 
 
Så gör en god gärning och skänk en slant till Barncancerfonden, det kommer rädda liv! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! :)
 
Vi i dam och herr kommer ha separata insamlingar men kommer slå ihopa allt sen när det är dags för galan och skänka det tillsammans från Asarums IF. 
 
Hur kan du skänka pengar då? Jo, vi tänkte ha en låda där man får skänka pengar kontant och så skriver vi upp vem som har skänkt och hur mycket (går självklart att vara anonym om man vill) Kan du inte själv lämna pengarna till oss, det är jag (Hanna) och Lina Olsson som kommer ha hand om insamlingen, så kan du kanske försöka ta kontkat med någon i laget som kan skänka pengarna. ELLER så kan du swisha till Lina på 0709288918. Glöm inte att skriva vem det är i ifrån. Vi kommer att skriva upp på en lista vilka som har skänkt kontant/swishat och hur mycket vi har fått ihop för att göra det så tydligt som möjligt och så att ni ser att alla pengarna går fram. Vi lägger upp det dokumentet här eller på Asarums hemsida, kommer infomera om det senare. Hoppas det inte är för flummigt för er. :) 
 
Så fråga er familj, vänner, arbetskamrater, skolkompisar m.m. om dom vill vara med och göra en god gärning. Nu jäklar ska vi samla in pengar hörrni! Ingen ska behöva dö av cancer, INGEN! 
 

ps. vill du själv medverka på galan kan du köpa biljetter på Smidings i Karlshamn, först till kvarn! 

Maja till Bosön

Kategori: Allmänt

Vi gratulerar Maja Fridberg som blivit uttagen till F16/99-landslagets läger på Bosön den 25 februari - 1 mars. Förbundskapten Katarina Olsson har kallat totalt 42 spelare till lägret.

 

HÄRLIGT JOBBAT MAJA!

 

YOLO-BILEN

Kategori: Allmänt

Ni har säkert läst om Sannas YOLO-bil här på bloggen. MEN VET NI VAD? Sanna har bytt ut den mot en sprillans ny bil! ASSÅ VA? Trodde aldrig hon och YOLO-bilen skulle gå skilda vägar. "Tills döden skiljer oss åt" typ så. 
 
Ställde några frågor till Sanna om hennes byte av bil:
Varför bytte du? Jag bytte bil därför att min förra hade ingen rattvärme...endast därför! Annars hade jag såklart behållt den.
Va är det för bil? En opel om ni vet vad det är...(ett bilmärke)
Va händer med YOLObilen nu? Har gett den till min mor som ett tack för allt hon gör för mig(kärlek).
Vem har den snyggaste bilen i laget? Hanna, jag har alltid haft snyggast bil...fråga mig istället vem som har den fulaste och priset går till din kära syster...vad sa du nu 9 lax eller hur "mycket" hade hon gett för den hahaha

tack för svaren sannie och hoppas du och din nya bil kommer att trivas ihop. Kör försiktigt! ;)



Här är den nya pärlan:

 

Träning

Kategori: Allmänt

Vi började kvällen med att prova nya träningskläder. Gött med lite nytt och vi kommer va lika snygga som landslaget! OLALA! 
 
vi körde igång träningen med en passningsövning och lite snabbhet. Vi målvakter körde målvaktsträning med Hjelmen. Och satan va vi imponerade på Hjelmen, inte en enda svordom eller ett enda könsord hördes. Och så ska vi fortsätta! (försöka...) 
Vi delade sedan upp oss i tre lag, två lag spelade 6 mot 6 på halvplan och det tredje laget körde lite en mot en och skottövning med Jonas. Bra tempo och spel av alla! Go träning!
 
Nu laddar vi batterierna inför morgondagens fys med Oscar!

Lördag

Kategori: Allmänt

idag var det den sista lördagsträningen, vilket betyder sista frullen :( såååå tråkigt, det är ju så gott med frallefrulle. (men nu ska vi få äta Annas underbara mat igen, så det blir lika bra :D )
 
efter frullen hade vi lite teori som vanligt, som vi sedan övade på planen. Vi målvakter fick lära oss lite nya fotbollstermer, hjelmen drog dom på svenska och jag översatte dom på engelska. Mycket bra jobbat av mig själv tycker jag, men Lollo och Maja skrattade bara åt mig...som vanligt! Btw, välkommen hem Maja H! Hon har varit på äventyr i typ 1,5 månad. Jävla avis är jag! men hon har haft det underbart säger hon! (Klart som fan hon har!...)
 
 Vi skickade en hälsning till Maja E, som just nu befinner sig någonstans i Asien! Vi saknar henne och hon saknar oss såklart! (Så du kan komma hem nu Maja) 
 
har ju för tusan glömt att skriva här på bloggen att vi har en nygammal spelare tillbaka. Det är Linas tvillingsyster Mija som har börjat spela i AIF igen! (Nej dom är inte tvillingar, men helt sjukt va dom är lika!!!!) Kul att Mija börjat spela igen och hoppas hon kommer trivas hos oss! :)
 
nu håller vi helg och så tränar vi näst på måndag, ha det!

Div 1

Kategori: Allmänt

Matcherna för div 1 är nu bokade och klara. Gå in på asarumsif.se och klicka in på damernas kalender så hittar ni alla datum och tider för matcherna 2015. Ser riktigt spännande ut. Vi börjar med en bortamtch mot Glimåkra den 18/4, sen är första hemmamatchen den 25/4 mot Karlskrona. Så hemmapremiären blir även en derbymatch :D sen avslutas serien den 4/10 mot Lörby, hemma. Så vi slutar även serien med att spela en derbymatch på IP, häääärligt. 

Dag nr 2

Kategori: Allmänt

 
Dag 2/2 är gjord på testlabbet i Karlskorna, underbart! Skönt att det är över ;) men grymt bra jobbat av alla! 
 
på dagens schema stod det: bänkpress, harres (autocorrect ändrade harres till Harrys. mycket bra jobbat mobilen, du vet vad jag gillar bäst av dom två). Vi gjorde även spänsthopp, 30 meter och avslutade med det underbara jojo-testet. Satan i gatan va alla har jobbat på bra! vi fixade det! ;) 
 
nu vilar vi en dag och sen är det äntligen dags för fotbollsträning igen! :) 
 
Gå in på AIForna på facebook så kan ni få se några videoklipp från kvällen. 
 

Toresten

Kategori: Allmänt

 
Idag är det Torestens födelsedag! 21 bast och hon kommer fira sin födelsedag med oss på Blekinge Health Arena, kan inte bli bättre än så! 
ha en bra dag Gina, ses ikväll :) 

Testlabbet

Kategori: Allmänt

 
Sorry för dålig uppdatering här på bloggen. Har varit lite off denna veckan men är nu tillbaka.
 
fast om jag känner efter nu så är jag mer död än levande. Första dagen på Fyslabbet i Karlskrona är gjord! Dagens schema var knäböj, chins och dips, brutalbänken, gripen och 150x2. Mycket bra jobbat av alla. Jennie imponerade mest med 95 kg i knäböj, SINNES! 
inte för att skryta så har faktiskt vi i asarums damer dom bästa resultaten här på Blekinge health arena i Karlskrona på damsidan. Starka som fan! 
 
Nu åker vi hem med blodsmak i munnen och trötta kroppar och laddar om inför en ny dag här iMorgon.