Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Lördag

Kategori: Allmänt

 
Lördag= helg och ledighet för många. 
Vi började dagen med frukost i klubbstugan (Älskar det!) sen fick vår nya tränare Tomas presentera sig, härlig människa att ha att göra med! Kommer bli nice! Efter det körde vi teori som förra helgen som vi sedan tränade på ute på planen. (Hemlis såklart!) ;) 
 
Lördagarna kommer bestå av mycket spel och idag fick vi spela 11 mot 11. Skitkul! Jonas undrade om det var jobbigt, inte så värst. (Jag och Lollo var överens om det iaf, dom andra höll mer med Jonas) ;) 
 
Härlig träning med ett härligt gäng! Nu tar vi helg och laddar om inför nästa vecka! 
Va rädd om varandra och ha en trevlig helg! 
 

Tränare

Kategori: Allmänt

Damsektionen kunde idag meddela att tränarstaben förstärks ytterligare. 
Kallinge levererar igen (tidigare Lollo och Jb) och Thomas Nilsson som tidigare varit ordförande i Kallinge SK sluter upp i AIFs gäng. 
Välkommen till Asarum Thomas! 

Fotbolliblekinge

Kategori: Allmänt

På fotbolliblekinge kan man idag läsa en intervju med Jonas inför säsongen 2015. Och här har ni den:
 
segerglädje_aif_lörby
 

Asarums damer har etablerat sig som ett topplag i division 1 och det ledande damlaget i Blekinge. Inför årets säsong har Pierre Persson gått vidare till Växjö DFF och ny tränare är Jonas Holmgren som ser framemot en spännande säsong hela vägen fram till sista matchen. 

Hej Jonas!

Nytt år och ditt första år som huvudtränare för Asarums damer. Laget har etablerat sig som ett topplag i division 1 och som klar etta i Blekinge. Hur känns det att ta över Blekinges bästa damlag?                                                                                     - Det känns väldigt kul och inspirerande att få träna ett seniorlag som har kunskaper och målsättningar att bli ännu bättre.

Som ny tränare, hur bra koll har du på laget sen innan?                                          - Jag har de senaste säsongerna sett flertalet matcher, men jag går in i detta med nya ögon och vill ge alla chansen att starta om på nytt.

Vad behöver ni utveckla för att ta ytterligare steg i utvecklingen?
- Vi kommer jobba lite extra med att utveckla vårt försvarsspel samt att bli bra på att variera vårt anfallsspel.

Hur ser årets försäsongsupplägg ut?
- Vi tränar fyra dagar i veckan sedan den 10/1 och kommer fortsätta göra så, även när träningsmatcherna drar igång. Tre av träningarna på konstgräs och en inomhus. Vi kommer göra fystester i Karlskrona, delta i Svenskfast Cup och eventuellt åka på ett litet läger för att svetsa samman gänget.

Vad är din analys av spelartruppen, plus och minus?
- Jag anser att truppen är ambitiös, har bra teknik och passningsspel. Om jag ska hitta något minus så är det väl att vi saknar lite ”tyngd”, men det får vi kompensera med snabba, smarta och tekniska spelare.

Tittar ni på fler nyförvärv?
- Inte aktivt just nu – tycker truppen är spännande, ung och utvecklingsbar.

När har ni första träningsmatchen och vilka möter ni?
- Första träningsmatchen är helgen vecka 7 mot Skurup.

Till sist, det blir en delvis ny serie 2015. Vad tror du om årets säsong?            - Många intressanta och roliga matcher har vi att se framemot. För tillfället har jag lite dålig koll på våra motståndare i division 1, men jag tror och hoppas att det ska bli en spännande säsong hela vägen fram till sista matchen för vår del!

- Ser särskilt framemot derbymatcherna och matcherna mot Växjö DFF som precis kommit in i vår serie, efter det att Madesjö tackat nej till division 1.

Outfit

Kategori: Allmänt

 
efter träningarna så är det ALLTID myskläder som gäller! (Förutom för Toresten som kör på skjorta och jeans ALLTID). Mysigast ikväll va Elin Jönsson som drog på sig pyjamasbyxorna. Så är det bara till att hoppa ner i sängen på dirren när hon kommer hem. Otroligt vackra byxor och otroligt mysiga! 

Fys

Kategori: Allmänt

kvällens fyspass med Oscar är äntligen över!!! För fyfan va jobbigt det var idag! Antagligen för att nu visste vi hur det skulle gå till, och hur jobbigt det är. Träningsvärken har redan börjat smyga sig på. Välkommen! hehehehe not. 
Men vi krigade oss igenom det allihopa tillsammans och satan va starka vi kommer att bli!!! 
 
vi upptäckte något nytt på issa idag, när vi duschade. Gissa vad? Nej inte en finne, utan en tattttttuering! Inte en henna utan en RIKTIG. Men va den sitter och vad det står får Issa själv svara på. (Men den kommer inte synas när hon blir svingammal) ;) hihi skoja bara! Men enligt issa så tog den 10 min att göra och hon kände sig klar efter första bokstaven. Avslutar med att säga: Issa, den va riktigt ball! 

AIF-Höllviken

Kategori: Allmänt

kopiera länken så hittar ni highlights från matchen mellan oss och Höllviken. där vi vann med 5-1 tillslut! :) 
 
http://www.fotbollskane.se/tv/item/7154-tv-highlights-fran-bk-hollviken-asarums-if-fk

Inställd träning

Kategori: Allmänt

halloj! 
dagens träning blev inställd pga snötäckt plan. Snö?!? NU? nej tack! Kom den inte till jul så kan vi lika gärna skippa den nu också, så tråkigt!!! 
Vi får istället köra egenträning hemma och imon är det fys med Oscar igen. 
 
Nu är det även klart att Växjö DFF kommer spela i samma serie som oss i div 1 i år. spännande!! :) 

Sm

Kategori: Allmänt

 
det blev tyvärr förlust i andra matchen mot Färjestaden med 0-3. Surt som fan just nu, såklart! Men vi gör helt klart en godkänn insats, eftersom vi aldrig spelat futsal innan. Många nya regler och långa matcher. Men vi önskar Färjestaden lycka till i nästa steg och nu laddar vi om för utomhussäsongen. Ha det gott! :)

Sm

Kategori: Allmänt

 
då har vi spelat första matchen i futsal SM. 2x20 min, effektiv tid. Lång match och petiga domare. (Inte vant oss vid reglerna). i första matchen mötte vi Höllviken. De tog ledningen tidigit i matchen med 0-1 och det  höll sig till halvlek. Vi spelade upp oss med tiden och kom in mer och mer i matchen. När andra halvlek drog igång så kvitterar vi till 1-1 direkt genom Mathilda. Vi tar tag i matchen och den slutar tillslut 5-1 till oss. Mathilda 2, Gina, Jennie och Maja F. Grattis till Maja och hennes första mål i AIF-tröjan. 
 
Nu spelar ci nästa match kl. 16.40. Lång väntan! 
 
ps. Vi spelar i den stora arenan i Kristanstad, FETT! inte riktigt fullsatt, men nästan ;)

Tävling

Kategori: Allmänt

vi tänkte ha en liten tävling här. Ni har redan hört om Sannas YOLO-bil. Men den har fått konkurrsens nu av Elin A. nya bil. 
 
så nu är frågan, ska Sannas bil få behålla tronen som YOLO-bil, eller ska Elins bil bli den nya YOLO-bilen? kommentera vilken ni tycker ska vinna! 
 
Sannas kommentar när hon såg elins "min är för fan mycket finare!" Stämmer det?
 
ps. Sannas är den vita och Elin den röda ;)
 
 

Träning

Kategori: Allmänt

 
fan va underbart med SOOOOOL! så härligt att träna i detta vädret! 
Vi börjar dagen med frukost i klubbstugan, gott med frallor till frulle. Efter det hade vi lite teori. Gick igenom lite enkelt hur vi ska spela anfall och försvar 2015. Men hur vi ska göra det är givetvis en hemlis ;) men det kommer bli bra! 
 
körde igång träningen med en passningsövning. Sedan en spelövning och avslutade med större spel 2x18 min. 
så kommer våra lördagr se ut, på ett ungefär, nu en tid fram över. Och det är hur nice som helst. Startar helgen med dom man tycker om mest! FINT SOM SNUS! 
 
Trevlig helg på er!

Lördag

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er! Hoppas allt är bra med er. vi i AIF har precis vaknat och ska snart köra till ip. Vi ska käka frukost tillsammans och även ha lite teori. Sen kör vi ett träningspasa på det efteråt. Härligt! 
 
Imrgon är det SM som ni vet. Laget som spelar är somma som spelade DM. Vi fick en liten notis i blekingesporten inför SM. Nu taggar vi till ordentligt. 
 
 

Grattis

Kategori: Allmänt

 
 
 
Idag fyller vårt nyförvärv Maja Fridberg 16år! Stort grattis på din födelsedag darling! Hoppas du får en bra dag, så ses vi Ikväll! ;) :) 
 
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!
 
 

Bra på bild

Kategori: Allmänt

är det någon av er som behöver nya idéer till hur ni ska posa framför kameran. Ta kontakt med Isabel Borras. Hon har några stycken på lager och idag bjöd hon på två nya varianter. 5 av 5 helt klart! Mycket snyggt Issa! 
 

Fys

Kategori: Allmänt

första fysträningen med Oscar är gjord!!
jobbigt men jävligt kul! Musiken dunkade högt och vi var taggade tull tusen. 1,5h senare va vi klara och träningsvärken har redan kommit. (Ginas kom efter 30min). Detta ska vi nog klara av! Nu har vi tryckt i oss en banan och nu ska vi försöka köra hem, om kroppen orkar hålla oss uppe. Vi får köra halva sträckan var. 
Nu laddar vi om för morgondagens träning. 
Grymt bra jobbat tjejer!!!
 
 

Träning

Kategori: Allmänt

kvällens träning är gjord och vi klarade oss näääästan helt ifrån regnet. En liten skur sista 30, annars strålande sol och 25 grader i skuggan. underbart! Heheh
träningen idag bestod av teknikträning, med bästa och nästbästa foten! Sen delade vi upp det och spelade utan mål, hålla bollen inom laget och sedan lite snabbhet, gött! (kan behövas nu efter all julmat, så skönt att va igång ). Vi målisar körde med Hjelmen. Lite snabbhet och styrka, satan va starka vi kommer bli. Sen lekte vi lite tv-kändisar. Hjelmen filmade och jag o Lollo turades om att ligga som ett sträck i krysset. (Med ett leende på läpparna) 
vi avslutade med smålagspel, vilande laget körde lätt löpning. Go träning och bra jobbat av alla!
Nu laddar vi om inför Oscars fys imorgon i swinget. 
 
 

SM i futsal

Kategori: Allmänt

sm i futsal spelas söndagen den 18/1!!! Inte lördag som jag har skrivit innan! SÖNDAG

Träning

Kategori: Allmänt

Förlåt för dålig uppdatering här på bloggen. Har tentaplugg så tiden räcker inte till till så mycket annat än att plugga och träna. 
 
I lördags, ni vet när det ösregnade och blåste, ja då körde vi en blöt träning på IP. Planen var full med vatten och bollarna gick inte fram. Och vem behöver viktväst när man kan ha flera lager med kläder som är genomvåta och väger typ 20 kilo extra. Inte vi iaf. Men vi tog oss igenom träningen allihopa! 
 
Idag är det träning på ip och vi hoppas på bättre förutsättningar idag ;) imorgon är det fys inomhus med Oscar och på torsdag tränar vi inomhus inför SM i futsal som är på söndag i Kristianstad. 
 
Ha det gott allihopa! Nu måste jag återgå till plugget!

Försäsong

Kategori: Allmänt

idag drar äntligen försäsongen 2015 igång! Som vi har längtat! (Men vi längtar mest till att den ska vara över ;) ) 
Så idag åker vi till ett regnigt Asarums ip och drar igång försäsongen! Ohhhhh ja!!!
 
trevlig helg på er!

SM i futsal

Kategori: Allmänt

ett litet fel smög sig in här. Vi möter inte madesjö utan vi ska möta Färjestaden istället. Första matchen spelas i Kristianstad kl 11.00 andra 13.50 och sen kan det bli fler matcher beroende hur resultatet blir i dom två första :)

SM i futsal

Kategori: Allmänt

Eftersom vi vann DM i lördags får vi chansen att spela SM i futsal. Och vi ska spela första omgången i Kristianstad den 18/1. Vi ska spela två matcher mot Höllviken och Madesjö. Tid återkommer vi med. Men fasiken va kul att få möta lite nya lag inomhus. Det ser vi fram emot! Hoppas ni kommer! Ha det!

Ja må hon leva

Kategori: Allmänt

 
årets första födelsedagsbarn fyller år idag. Och det är ingen mindre än vår älskade Fia! Stort grattis på din dag och hoppas du får en underbar dag! :D

Så bra

Kategori: Allmänt

 
i lördags tog vi i damlaget dm-guld och ikväll var det herrarnas tur! Grattis tills oss! ;) 
 
ps. Hoppas det är okej att jah tog bilden från dig issa ;) 

Dubbelt guld

Kategori: Allmänt

asarum vann finalen mot Hörviken med 5-3! Stort grattis till AIF! 

DM HERRAR

Kategori: Allmänt

efter en spännande semifinal mot IFK Karlshamn fick AIF sin revansch. Det blev vinst med 3-2 och dom är vidare till final. I andra semin spelar Hörviken - listerby!

DM herrar

Kategori: Allmänt

AIF vann tredje matchen mot saxemara med 3-2, men det var nervöst. AIF hade bara två spelar + målvakt på plan med 1.20 kvar. Men nu vann dom gruppen och är vidare till semifinal! 

DM herrar

Kategori: Allmänt

AIF vann sin andra match i gruppen mot Trion med 2-1! Nästa match är 15.00 mot saxemara. 

DM herrar

Kategori: Allmänt

AIF vann sin första match med 2-1 mot Hällaryd. Bra jobbat! Nästa match är 13.45 mot trion.

DM för herrar

Kategori: Allmänt

idag spelar Asarums herrar stora DM i Ronneby sporthall. Dom spelar första matchen kl. 12. Ni kan läsa en intervju med dom på fotbolliblekinge.se inför dagens DM. 
 
Lycka till grabbar, kör hårt! :)

Sporten

Kategori: Allmänt

 
Idag när man slog upp blekingesporten möttes man av en härlig artikel från i lördags. Ännu en gång, bra jobbat tjejer!!!! 
 
Nu laddar vi om alla våra batterier för kommande försäsong. Vi är taggade! 

Dagen efter

Kategori: Allmänt

Som vi har njutit idag av gårdagens DM-guld! Det känns riktigt bra i kroppen. Här kommer en sammanfattning från gårdagen från tränarna: 
 

"Asarums damer gjorde ett mycket bra DM, kom revanschsugna och taggade efter vår mindre bra insats i Maxi Cup . Vi tog oss igenom gruppspelet med idel vinster. Två lätta matcher och två tuffa matcher. Vi visade moral genom att i det två sista matcherna komma igen efter efter 0-1 underläge mot Rödeby och vinna med 3-1. Mot Union var det ännu tuffare och vi hade tre underläge innan vi vände matchen och vann med 5-3.

I semifinalen fick vi åter möta Lörby. Även här fick vi både 0-1 och 1-2 underläge innan vi lyckades vända matchen och vinna med 6-2. Här gjorde tjejerna en riktig kämpamatch och var tuffa i närkamperna och visade att det var vi som skulle vinna.

I finalen fick vi åter Karlskrona och vi var ute efter revansch. Vi vann med 2-0 och gjorde en riktigt bra match där försvarspelet fungeade perfekt.

Våra tjejer visade att man kan spela riktigt bra innefotboll och att viljan och den mentalastyrkan finns i laget. Starkt att ta sig tillbaka i tre matcher där vi hamnade i underläge. Alla tjejerna gjorde ett mycket bra DM med tuneringens lirare i Matilda med sina 12 mål. Även ett stort plus till Julia. "

 

 

DM-Guld

Kategori: Allmänt

bra jobbat allihopa idag!!!! Grymt!

SEGER

Kategori: Allmänt

FAN VA UNDERBART!!!! Vi vann finalen mot Karlskrona FF med 2-0! Så underbart! Nu fick vi vår revansch! Grattis till Mathilda som blev tuneringens bästa spelare! 

final!!!

Kategori: Allmänt

efter 18 min spel så visade tavlan på 6-2 till oss!!!! Jävlar vilken go revansch! Nu taggar vi om till finalen som spelas strax! Nu jävlar ska vi gå hela vägen!

4 av 4

Kategori: Allmänt

vi avslutar gruppen med ännu en vinst. Sista matchen spelades mot union och matchen slutade 5-3 till oss :) vidare som gruppetta och nu väntar semifinal! 

Seger nr 3

Kategori: Allmänt

i tredje matchen mötte vi Rödeby och det slutade med 3-1 till oss :) nu har vi en gruppspelsmatch kvar och sen hoppas vi på slutspel :)

Seger nr 2

Kategori: Allmänt

matchen mot Trensum slutade 9-0 till Oss! :) så bra! yttligare två timmar till nästa match....

Seger

Kategori: Allmänt

Vinst i första matchen i DM mot Hasslö med 6-0. bra spel och skönt med seger i första! Nu är det två timmar kvar tills nästa match, drygt som fan! Men det är bara till att ladda om! 

DM

Kategori: Allmänt

Läs intervjun med Lisa inför morgondagens dm-spel i Ronneby. Ni hittar intervjun på fotbolliblekinge.se
 
Just nu håller jag på att göra en rejäl pastasallad så jag ska orka med hela dagen imorgon, satan va taggad jag är! Hoppas ni också är det! 
Ha en fin kväll så ses vi imon ;)

Gott nytt år

Kategori: Allmänt

 
Gott nytt år allihopa! Hoppas ni vigde in det nya året på bästa möjliga sätt! :) 
 
Hur ska man inleda det nya året då? Jo självklart med lite fotboll. Imorgon är det dags för oss att spela DM inomhus i Ronneby sporthall. Och vi är sugna på revansch! 
Laget som spelar är: Hanna, Lollo, Lina, Maja F, Frida J, Sanna, Jennie J, Gina, Mathilda, Lisa, Julia S. 
Så ta er till Ronneby för en dag full med fotboll. Tagga!!!!