The future belongs to those who believe in their dreams and goals

2xAIF

Kategori: Allmänt

Viiiiinst!!!!!!

Helgens dubbel står Asarums IF för i svensk fastighetsförmedling-cup! I fredags vann herrarna med 12-3 mot för året nystartade FC Illiria från Ronneby. Inte illa tyckte vi och ville inte vara sämre.

Idag 12.30 intog Asarums damer Hästö IP riktigt laddade. Matchen startade 14.00 o mycket publik var på plats.
Tutorna som asarumsfansen hade med sig ekade på hela Hästö när vi gör 0-1, 0-2 o 0-3 i första halvlek!!

Inför andra har KFF sin bonusstraff som var otagbar för Lollo men deras glädje blev kortvarig då vi redan efter någon minut in i andra halvlek sätter 1-4, åter igen ekar tutorna!

Matchen var inte den bästa vi har spelat fotbollsmässigt men vi gör ändå även 1-5 via tunnel på målvakten i andra halvlek. KFF kämpade på bra men vi var aldrig riktigt hotade efter att inte ha släppt till knappt någon målchans!

Avb: Josefine B, Ellinore M, Frida J, Sofia L, Hanna A

Grymt bra alla Asarums damer!!! O tack till våra fans!! Jättekul att höra er från läktaren, hoppas ni är lika nöjda som vi är!!

Nu går vi på välförtjänt semester två veckor innan vi drar på oss fotbollsskorna igen (alla som har några hela, Frida J ;)

WHO LET THE DOGS OUT??!!??!!???!!

Final!

Nu är det snart dags för final i svensk fastighetsförmedlings cup mot Karlskrona ff på Hästö ip.
Vädret är inte på topp men humöret är som alltid på topp! Vi kommer göra allt för att vinna guldet!

Nu jävlar kör vi! Matchstart 14.00
Laget: Lollo Hanna Sanna Julia lina Elin j Ellen Jennie frasse lova Mathilda Lisa Fia Frida j brorson Månsson

Helgen

Då var en hel helg fylld med fotboll över.
I fredags spelade div 4 laget mot Saxemara och vann med hela 12-0. Laget som spelade var: Linnea Bengtsson
Isabel Borras
Och dom som nätade var: Isabel Borras(3 st), Nam Johansson(3 st), Elenore Larsson(2 st), Sanna Stensson(2 st), Maja Ericsson, Niki Gustafsson
Borras som gjorde sin comeback efter tre år som skada!
Och så har vi ju några busar i laget, Johanna fick ett gult och Amanda fick två gula, vilket betydde rött.
Men bra jobbar tjejer!

Igår var det dags för div 1 att spela, en lång bussresa upp till Borås och motståndet stod Örby för. Tyvärr blev det förlust med 2-1.
Och Mathilda stod för målet.
Även en buse i gårdagens match, Lollo fick gult kort, LOLLO DAAAA!

Och idag så var det återigen dags för match. Div 2 har idag varit i moheda och spelat, där vi vann med hela 7-0 och vi spelade nästan hela matchen med bara 10 spelare eftersom Frida Olsson blev utvisad tidigt i matchen, och fråga mig inte varför, för det har verken vi eller domaren koll på. En konstig utvisning! Moheda började bäst men efter vårt 1-0 mål höjde vi oss rejält och i andra halvlek orkade inte moheda hänga med.