Asarums damer åkte på en tung förlust igår mot Hässleholm.
3-2 blev slutresultatet för Hässleholm, en match där asarum borde avgjort.
Men vi tar nya tag och blickar framåt

Derbyseger!

Asarum vann dagens derby mot Rödeby.
Asarum tog ledning med 1-0 via Elin Jönsson som fick en läcker passning ifrån Lisa Gustavsson.
Rödeby lyckades kvittera till 1-1 på en hörna. Asarum höjde sig då några snäpp och tog över matchen. Lova Hansson gör 2-1, efter en frispark som deras målvakt boxar ut .
3-1 målet görs av Frasse Brüggemann. 3-1 håller sig första halvleken ut. Andra halvlek bjuder på kamp men asarum är aldrig riktigt hotad och har några lägen att sätta 4-1. Men slutresultatet blir 3-1 till asarum !

Derby

Ikväll är det derby i division 2. Asarum möter Rödeby.
Matchen spelas kl 19:00 borta i Rödeby

Segertåget fortsätter

Det blev vinst för asarum ikvällens division 4 match mot lörby. 1-0 vann asarum och målet gjordes av Ellen Svensson

Lisa Gustavsson om matchen mot Eskilsminne

Asarum vann division 2 matchen i lördags mot Eskilsminne, vi tog ett snack med Lisa Gustavsson om detta.

Kan du berätta lite om lördagens match?

I första halvlek jobbar vi på bra och spelar mycket bra och varierad fotboll, 1-0 målet kom snabbt vilket var skönt och 2-0 målet kom bara ett par minuter senare. När domaren ska blåsa av till halvlek lyckad eskilsminne få in 2-1 målet pågrund av att vi kanske värdera lite fel. I början av andra trycker eskilsminne på som väntat, men vi reder ut det bra ändå även fast de har lite mer boll. Men vi jobbar oss in i halvleken och i mitten av halvleken lyckas lova kvittera med ett snyggt skott. Sedan går vi ner med en till på mitten och säkrar och lyckas få ett mål till framåt. Så vi är mer än nöjda med resultatet!

Du gjorde mål, hur gick målet till?

Ja det var skönt att få göra en balja! Får ett fint utspel av Elin på vänster kanten och kommer fri från vänster sidan och skjuter in bollen i bortre stolpen:)

Fyra matcher utan förlust , är asarum på gång nu?

Det ser så ut men sen vet man aldrig så fort man tar något för givet så kan man åka på en förlust. Alla lagen är tuffa men ser fram emot att ge Rödeby och resterande lag en bra fajt! Vi är vinnarsugna som vanligt;)

Inför asarum - lörby

Ikväll tar asarum emot lörby i division 4. Vi tog oss ett snack med Ellen Svensson för att kolla läget inför matchen.

Det har gått bra för asarum i division 4, helt obesegrade, vad beror det på?

Vi har ett bra lag, samtidigt som alla gör jobbet på planen, det är då resultaten kommer.

Hur har matcherna sett ut?

Dom har sett riktigt bra ut. Vi har varit de spelförande laget och utnyttjat chanserna vi fått.

Hur går tankarna inför kvällens match?
Jag själv är ute och vandrar med klassen så jag försöker göra allt för att spara krafter till ikväll.

Du är ju ifrån Sölvesborg, väcker kvällens match några derby känslor?

Ja det är alltid roligt att möta lörby, det brukar smälla lite extra då. Jag har en del kompisar där också så det klart man blir lite extra taggad då.

Vågar du tippa ett resultat?
Jag tror vi håller nollan ikväll och vinner med 3-0 :)

Div 4 match!

Ikväll klockan 19:00 på asarums ip spelas den femte omgången i division 4. Asarum tar emot lörby if!

Asarums damer har haft en bra start i division 4 med 4 raka segrar.

3 vinsten i div 2

Asarums damer tog sin tredje vinst idag i division 2. 4-1 seger mot eskilsminne. En bra match där asarum tog ledningen med 1-0 genom Elin Jönsson.

I 16:e minuten gör asarum 2-0 genom Lisa Gustavsson. Asarum fortsätter trycka på framåt. Men i slutet på första har eskilsminne bra tryck och asarum slarvar lite, innan halvlek så lyckas eskilsminne trycka in 2-1.

Andra halvlek bjuder på kamp. Eskilsminne trycker på mer och får till ett kanon avslut som Lollo gör en grym räddning på. Asarum kommer in i matchen och i 68:e minuten gör Lova Hansson 3-1. Sista 20 bjuder på kamp och asarum spelar ett bra försvarsspel. Alla sliter och jobbar för varandra. Eskilsminne jagar en reducering och Lollo gör åter igen en grym räddning. Men det är asarum som gör nästa mål, detta sker i 88:e minuten genom Mathilda Nilsson och 4-1 är ett faktum!

Vinst i derbyt!!!

Det var Asarum som tog hem segern i kommunderbyt mot IFK Karlshamn i div 4. Asarum vann med 3-0. Som de flesta derbyn bjöd denna på krig och mycket vilja!
En bra match av asarum.
Målskyttar:
Mathilda Nilsson 2
Ellen Svensson

Derby

Ikväll möter div 4 laget IFK Karlshamn. Kl 19 på vägga!

Vinst

Div 4 matchen vanns utav asarum med 4-1.
Målen:
Therese Andersson

Matcher

I lördagens match mot Sjöbo blev resultatet 2-2.
Asarum kämpade och lyckades vända två underlägen, starkt jobbat!

Imorgon spelar div 4 mot union. Siktet är inställt på 3 poäng.

Ny match

Imorgon styr bussen mot Skåne och Sjöbo! Ny match för division 2 och som sagt motståndet är Sjöbo. Asarum kommer med en 3-1 seger mot södra sandby i ryggen.

Sjöbo förlorade mot Rödeby och är nog väldigt revansch sugen. Det kommer bli en tuff match men asarum ska gå ut och spela sitt spel.
Tillsammans är vi starka och med lite jävlar anamma och vårt spel ska nog detta gå vägen.
Men vi är ödmjuka inför uppgiften och vet att inget går ut av sig själv, det gäller att vi är laddad till 110%.

2 av 2

2 segrar i helgen för asarums damer.

I fredags besegrade division 4 laget kallinge med 4-1. En bra match där Asarum hade det mesta. Första målet kom genom att Elle frispelade Martina som iskallt satte bollen i mål. Första halvlek bjöd på många chanser av asarum men bollen vill inte i mål. Ellen skulle även haft en straff men domarn tyckte inte lika. Vid halvlek stod det 1-0 till asarum.
Andra halvlek tog asarum direkt tag i och Matilda kunde göra både 2-0 och 3-0. När det var runt 15 min kvar fick kallinge in en reducering genom en hörna. Men asarum höll emot bra och kunde punktera matchen när det var 10 min kvar, genom straff fixade Therese slutresultatet 4-1 till asarum.

Lördagen bjöd på härligt väder och mycket folk på ip. Första halvlek började hyffsat. Asarum hade mycket boll men slarvade lite i uppspelet som Södra Sandy utnyttjade. Men asarum tog tag i det och Maja Ericsson skickade in bollen i kassen, 1-0 till asarum. Sista delen av första halvlek körde asarum på bra och Maja lade en gudomlig passning till lova som kunde göra 2-0. Halvlek och asarum ledde med 2-0.
Andra halvlek började bra, asarum hade de mesta och tryckte på framåt. Många lägen skapades och asarum skulle få utdelning. På en fin slagen hörna av Maja kunde Frida skicka in 3-0. Men södra sandby kom igen och reducerade till 3-1.de tryckte på de sista 15 min men asarum stod upp bra. Och 3-1 höll sig hela vägen.