Kategori: Allmänt

Igår var det dags för match igen. Eskilsminne stod för motstådet och de var tvungna att vinna för att hålla avståndet till övriga i tabellen. De hade pressen, men självklart gick vi också ut för att vinna.
I ösregn och åska blåste domaren igång matchen.
Vi tog ledningen genom Lisa Gustavsson i ca 20e minuten.
Efter 40 minuter blir Lisa fälld av målvakten i straffområdet. Målvakten får frilägesutvisning och vi får straff. Denna placerar Franziska Brüggemann snyggt vid målvktens högra sida.
Vi går på pausvila med 2-0!
I andra halvlek går vi ut och kör på igen. 3-0 kommer genom Lova Hansson ganska snabbt.
Sedan gör de 3-1, men vi kontrar snabbt och gör 4-1. De gör också 4-2, men likadant igen så gör vi 5-2 snabbt.
Vi hinner också trycka in 6-2 målet innan domaren blåser av matchen. VINST och ett bra hål ner till fyran i tabellen.