Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

vi lever!

Kategori: Allmänt

Heeej alla trogna läsare, ni är ju underbara som vill följa oss här på bloggen. fy skäms på oss som inte har uppdaterat er! 
Jag är så seg på att skriva här, jag hinner aldrig, men jag ska ge det ett nytt försök. Ska i alla fall försöka skriva här två gånger i veckan. Hoppas ni blir nöjda då!
 
Vi kan ju berätta lite som har hänt hos oss den senaste tiden. 
 
Vi är väldigt glada att få presentera ett nygammalt nyförvärv till Asarums damer. Hon har spelat i Asarum i många år men har haft ett uppehåll från fotbollen och för att satsa på handbollen i några år, ni vet ju säkert redan vilken det är eftersom hon har varit med och spelat några matcher med oss nu. Vi i Asarums damer hälsar Jennie Johansson hjärtligt välkommen tillbaka till oss!
 
Det så kallade "rehab-gänget" minskar och minskar för varje vecka, nu är nästan alla tillbaka från sina skador. Nästan alla är med på dom vanliga fotbollsträningarna och kör 100%. Men satan i gatan vad mycket tejp vi använder, typ 4 rullar tejp varje träning! haha, det är nice!
 
Hur har det gått i förra veckans matcher?
Div. 4 match som skulle spelas i söndags blev tyvärr inställd, så dom var spellediga i helgen.
Div. 2 spelade i onsdags hemma mot Union och vann starkt med 4-1! HÄRLIGT! målskyttar: Esma Bajramovic, Frida Johnsson, Ellinor Månsson och Sanna Stensson.
Div. 1 spelade i lördags borta mot Hammenhög och vann med 3-0. SUPERRRR! Målskyttar: Maja Ericsson, Mathilda Nilsson och Franziska Brüggeman. 
 
Just nu spelar div. 2 laget mot serieledarna Älmhult. Matchen började 19,00 och dom ligger tyvärr under med 1-0 men vi krigar på, matchen är inte slut än! Heja Asarum!
 
Sååå, detta får räcka för idag. Vi hörs i veckan! Ha det gött!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: