Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Dagen efter

Kategori: Allmänt

Som vi har njutit idag av gårdagens DM-guld! Det känns riktigt bra i kroppen. Här kommer en sammanfattning från gårdagen från tränarna: 
 

"Asarums damer gjorde ett mycket bra DM, kom revanschsugna och taggade efter vår mindre bra insats i Maxi Cup . Vi tog oss igenom gruppspelet med idel vinster. Två lätta matcher och två tuffa matcher. Vi visade moral genom att i det två sista matcherna komma igen efter efter 0-1 underläge mot Rödeby och vinna med 3-1. Mot Union var det ännu tuffare och vi hade tre underläge innan vi vände matchen och vann med 5-3.

I semifinalen fick vi åter möta Lörby. Även här fick vi både 0-1 och 1-2 underläge innan vi lyckades vända matchen och vinna med 6-2. Här gjorde tjejerna en riktig kämpamatch och var tuffa i närkamperna och visade att det var vi som skulle vinna.

I finalen fick vi åter Karlskrona och vi var ute efter revansch. Vi vann med 2-0 och gjorde en riktigt bra match där försvarspelet fungeade perfekt.

Våra tjejer visade att man kan spela riktigt bra innefotboll och att viljan och den mentalastyrkan finns i laget. Starkt att ta sig tillbaka i tre matcher där vi hamnade i underläge. Alla tjejerna gjorde ett mycket bra DM med tuneringens lirare i Matilda med sina 12 mål. Även ett stort plus till Julia. "

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: