Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Lisa Gustavsson om matchen mot Eskilsminne

Kategori: Allmänt

Asarum vann division 2 matchen i lördags mot Eskilsminne, vi tog ett snack med Lisa Gustavsson om detta.

Kan du berätta lite om lördagens match?

I första halvlek jobbar vi på bra och spelar mycket bra och varierad fotboll, 1-0 målet kom snabbt vilket var skönt och 2-0 målet kom bara ett par minuter senare. När domaren ska blåsa av till halvlek lyckad eskilsminne få in 2-1 målet pågrund av att vi kanske värdera lite fel. I början av andra trycker eskilsminne på som väntat, men vi reder ut det bra ändå även fast de har lite mer boll. Men vi jobbar oss in i halvleken och i mitten av halvleken lyckas lova kvittera med ett snyggt skott. Sedan går vi ner med en till på mitten och säkrar och lyckas få ett mål till framåt. Så vi är mer än nöjda med resultatet!

Du gjorde mål, hur gick målet till?

Ja det var skönt att få göra en balja! Får ett fint utspel av Elin på vänster kanten och kommer fri från vänster sidan och skjuter in bollen i bortre stolpen:)

Fyra matcher utan förlust , är asarum på gång nu?

Det ser så ut men sen vet man aldrig så fort man tar något för givet så kan man åka på en förlust. Alla lagen är tuffa men ser fram emot att ge Rödeby och resterande lag en bra fajt! Vi är vinnarsugna som vanligt;)