The future belongs to those who believe in their dreams and goals

2 av 2

Kategori: Allmänt

2 segrar i helgen för asarums damer.

I fredags besegrade division 4 laget kallinge med 4-1. En bra match där Asarum hade det mesta. Första målet kom genom att Elle frispelade Martina som iskallt satte bollen i mål. Första halvlek bjöd på många chanser av asarum men bollen vill inte i mål. Ellen skulle även haft en straff men domarn tyckte inte lika. Vid halvlek stod det 1-0 till asarum.
Andra halvlek tog asarum direkt tag i och Matilda kunde göra både 2-0 och 3-0. När det var runt 15 min kvar fick kallinge in en reducering genom en hörna. Men asarum höll emot bra och kunde punktera matchen när det var 10 min kvar, genom straff fixade Therese slutresultatet 4-1 till asarum.

Lördagen bjöd på härligt väder och mycket folk på ip. Första halvlek började hyffsat. Asarum hade mycket boll men slarvade lite i uppspelet som Södra Sandy utnyttjade. Men asarum tog tag i det och Maja Ericsson skickade in bollen i kassen, 1-0 till asarum. Sista delen av första halvlek körde asarum på bra och Maja lade en gudomlig passning till lova som kunde göra 2-0. Halvlek och asarum ledde med 2-0.
Andra halvlek började bra, asarum hade de mesta och tryckte på framåt. Många lägen skapades och asarum skulle få utdelning. På en fin slagen hörna av Maja kunde Frida skicka in 3-0. Men södra sandby kom igen och reducerade till 3-1.de tryckte på de sista 15 min men asarum stod upp bra. Och 3-1 höll sig hela vägen.