Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

3 vinsten i div 2

Kategori: Allmänt

Asarums damer tog sin tredje vinst idag i division 2. 4-1 seger mot eskilsminne. En bra match där asarum tog ledningen med 1-0 genom Elin Jönsson.

I 16:e minuten gör asarum 2-0 genom Lisa Gustavsson. Asarum fortsätter trycka på framåt. Men i slutet på första har eskilsminne bra tryck och asarum slarvar lite, innan halvlek så lyckas eskilsminne trycka in 2-1.

Andra halvlek bjuder på kamp. Eskilsminne trycker på mer och får till ett kanon avslut som Lollo gör en grym räddning på. Asarum kommer in i matchen och i 68:e minuten gör Lova Hansson 3-1. Sista 20 bjuder på kamp och asarum spelar ett bra försvarsspel. Alla sliter och jobbar för varandra. Eskilsminne jagar en reducering och Lollo gör åter igen en grym räddning. Men det är asarum som gör nästa mål, detta sker i 88:e minuten genom Mathilda Nilsson och 4-1 är ett faktum!