Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hej på er! 
 
Sorry för dålig uppdatering här på bloggen. Sommarjobbet har startat, pappersbruket i Nymölla. DRÖMJOBB!! Jobbar skift, så mitt liv just nu är sova-jobba-träna, finns inte mycket tid över till annat. Tur att syrran har samma skift som mig så vi kan hänga o snacka med varandra. En kul grej som hände här på bruket igår  - en av skiftledarna sa till mig och Elin när vi skulle hämta ut kläder "bara för att man är enäggstvillingar betyder inte det att man har samma storlek" hahah hmmm det skiljer två
år mellan oss men det visste han tydligen sen ;) 
 
ja Hanna lilla, detta är ju en blogg om Asarums damlag. Så ni vill säkert veta lite hur veckan har varit i laget. :) veckan har rullat på bra. Skönt med tre poäng i söndags För div 1, div 2 spelar inte förens Den 22 juni...
i tisdags var Anders och presenterade sig för truppen, han börjar inte i AIF förens i mitten av Juli, det ser vi framemot! :) 
igår var det en lite lättare och kortare träning, herrarba skulle spela efter oss (dom vann, grattis grabbar!) och vi ska spela idag. 
 
Ja för idag är det nämligen en viktig match mot de som leder serien just nu, Växjö DFF. Gamla asarumsspelaren Lova Hansson spelar i Växjö och Pierre är nu tränare där. Det kommer bli en spännande match mella två spelande lag. Så vi välkomnar Lova, Pierre och resten av Växjö-gänget till Asarums IP ikväll. Och självklart alla er andra också, matchstart 19,00! 
 
Vi har nästan samma lag som förra matchen förutom att Amalia inte kommer att spela (Växjö är hennes gamla klubb och de kom överens vid övergången till AIF att hon inte skulle spela matcherna mot VDFF). Gina är tillbaka efter sin avstägning (tre gula, blir många böter för Gina nu) ;) 
 
Vi ses på IP ikväll! Ha det! :) 
 
ps. Stort grattis till Maja Fridberg som har kommit med i F16-landslaget. Dom ska spela en turnering på Jylland i månadsskiftet juni/juli. Vi önskar Maja ett STORT lycka till! King är hon!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: