Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

SEGER

Kategori: Allmänt

Igår var det dags för final i svenk fastighetsförmdeling cup 2015. Vi spelade final för tredje året i rad och frågan var om vi skulle stå som segare för tredje året i rad också? 
 
Vi anlände till Lörby park vid 17,15, några lite senare än andra (BÖTER!!!!!). Bytte om och hade genomgång inför matchen. Vi gick sedan ut på Lörbys fina matta (mycket fin plan) och började värma upp. Vi var ett taggat gäng som värmde upp på bortalagets planhalva. Go känsla i kroppen, precis som det ska vara när det är final. Matchen drog igång 18,30. Lörby backade hem och satte ingen hög press vilket gjorde att vi kunde rulla i backlinjen ostört, nästan lite för mycket rull där bak, vi lyckades inte hitta uppspelen i mitten tillräckligt snabbt. Vi försökte rulla upp bolltempot och få igång våra överflyttningar och när vi fick det spelar vi bra!! Vi får en hörna i den 15 min som Maja E slår in fint och Lisa får tillslut in bollen i mål. Vi är nära på ett göra ytterligare ett mål på en fast situation, Gina slår in en friskapark snyggt i straffområdet och vi är så nära på att få in bollen men istället får Lörby frispark typ på mållinjen. Matchen rullar på och Lörby skapar inga farliga chanser förutom ett friläge precis innan halvlek, jag lyckas limma bollen mellan låren, där satt den bra! SkönT. 
 
När andra halvlek drar igång så gör Lörby 1-1 ganska snabbt efter lite slarv från oss. När deras mål kommer vaknar vi till lite och inser att det är vi själva som måste avgöra matchen tillsammans inom laget, ingenting löser sig av sig själv. Vi taggar till och fortsätter köra på. I den 68 min väggar vi oss igenom Lörbys försvar och Mathilda skjuter ett hårt skott som det blir retur på som hon sedan själv slår in i mål!!! BRA! I den 85 min utökar vi vår ledning med 1-3 genom Jennie. 1-3 blir även slutresultatet och vi vinner cupen för tredje året i rad!!! Idag får vi säga att vi är Blekinges bästa damlag! Skön känsla! Förutom att vi vann cupen och är bäst i Blekinge så cashade klubben in 15 000 kr, inte helt fel! :) 
 
Inte vår bästa match, men seger som seger! Nu taggar vi om till de kommande matcherna i helgen, imorgon fredag möter vi IFK Karlshamn hemma kl 19,00 i div 2 och på måndag är det dags för att möta Lörby igen, i Lörby fast 19,00 för div 1. :)
 
Ha det gött, nu ska jag köra till träningen! :)
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: