Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Seger

Kategori: Allmänt

Igår var det dags för ett nytt derby hemma på IP mot Nättraby. Solen sken över IP och vår låt spelades i högtalarna samtidigt som två taggade lag gick in på planen mot mittcirkeln. Matchen drog igång, Nättraby försökte sätta press på oss i början men efter sju minuter kommer vårt första mål. Matte hugger till på ett tillbakaspel, rundar målvakten och hittar Gina som sätter den säkert i mål. Vi tar tag i matchen mer och mer och bollen håller sig mestadels på Nättrabys planhalva. Jennie utökar vår ledning med både 2-0 och 3-0 och då känns det redan som att matchen är avgjord. Precis innan halvlek gör Julia 4-0 som lyfter in den i bortre krysset. Vi får inte världens bästa start i andra då nättraby ganska snabbt gör 4-1. Men på bara några minuter gör vi 5-1, 6-1, 7-1. Nättraby börjar bli trötta och vi fortsätter att ånga på, 8-1 och 9-1 kommer också tillslut. Vi hade chans till några fler mål men istället lyckas nättraby göra 9-2 och när klockan precis slagit 90blåser domaren av. Matchen slutar 9-2, gött med tre nya poäng! :D underbart tjejer!

Extra kul är att Emma Nordahl gör sin div 1 debut, härlift Emma!!!