The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hej på er!

igår var det äntligen daga för div 2 att få spela match igen. Igår kom SGIF/Lörby på besök och vår segersvit fortsätter att hålla i sig. Det blev en säker seger med 5-0 och vi har än så länge inte förlorat en enda match i div 2! Helt otroligt! Riktigt bra är det! :D hoppas att Segertåget får fortsätta att rulla vidare! :)
såhär skriver Rickard efter matchen:

"Vi möter Lörby hemma på en riktigt vattensjuk plan som gör den svårspelad.

Vi startar bra och får i gång vårt passningsspel och har det mesta spelet på Lörbys planhalva. Lörby försöker hota oss med långa uppspel men dessa tar Lollo och försvaret hand om.

I 13:e minuten spelar vi oss fram centralt och bollen når Annie vid straffområdet. Hon passar bakåt till Anna som sätter bollen i krysset 1-0.

Vi får en hörna i 22:a minuten som nickas ut av en Lörby försvarare. Fia snappar upp bollen och spelar den till Vilma som drar på ett skott som blir 2-0.

I 33:e minuten får vi åter en hörna som Anna slår perfekt och Annie möter med huvudet, 3-0.

Lörbys målvakt skadar sig i samband med en utspark då hon stukar foten och måste byta.

I 48:e minuten spelar Vilma fram Isak som tar sig förbi Lörby försvaret och blir fälld men lyckas ändå få bollen i mål 4-0. Skönt för Isak som har haft tre bra lägen men inte riktigt fått till avsluten.

Andra halvlek blir ett sömnpiller. Lörby försöker lyfta upp spelet och vi bevakar vår ledning.

I 82:a minuten bryter Hanna ett uppspel och passar till Jojje som kommer fri med målvakten och enkelt rullar in 5-0.

Spelmässigt en bra första halvlek men en sämre andra. Laget gör en bra insatts med extra plus till Frida som mittback."

imorgon är det dags för final i svensk fastighetsförmdelning cup. Vi möter Lörby borta. Ska vi lyckas vinna för tredje året i rad? Det återstå att se, imorgon smäller det på lörby park kl 18,30! BE THERE!!!