The future belongs to those who believe in their dreams and goals

AIF-Skurup

Kategori: Allmänt

Första träningsmatchen är spelad. Dagen till ära var det svinkallt, blåsigt och grått. Men det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Så dubbla underställ och tjockjackor och filtar på bänken.
Hur var matchen då? Tycker vi gör en bra match. Nytt spelsystem, nya positioner och tunga ben (som det ska va under denna perioden) och första träningsmatchen så löser vi det på ett bra sätt tillsammans. Vi vinner stabilt med 3-0 mot seriekonkurrenten Skurup. Första målet kom efter ca. 10 min spel, efter fint förarbete av Vilma O kan Jennie säkert slå in bollen i mål. 1-0 stod sig halvleken ut, efter ett bra snack i halvlek spelar vi upp oss ett snäpp och hittar bättre i positionerna och 2-0 kom tidigt i andra av Lisa. Vi gör några byten och spelar ihop oss på nytt. När 3-0 kommer har vi hörna, Gina slår in den snyggt och Isak nickskarvar in den snyggt i mål.

Bra jobbat av alla tjejerna! så kul att vara igång med matcherna! Extra plus till alla som trotsade vädret och kom och kollade på oss! Hoppas vi ses igen! :)