Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

You´ll never walk alone

Kategori: Allmänt

Hej på er!
 
Den 14 mars anordnas det en cancergala på Live Entertainment i Karlshamn. Herrarna tog intiativet att starta en insamling och vi i damlaget hänger mer än gärna på. Vi kommer att göra vårt bästa för att samla in så mycket pengar som möjligt till galan. Galan heter You'll never walk alone och alla pengar som samlas in kommer gå till Barncancerfonden syd och bl.a. till cancerdrabbade Amanda Senekovic. 
 
Så gör en god gärning och skänk en slant till Barncancerfonden, det kommer rädda liv! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! :)
 
Vi i dam och herr kommer ha separata insamlingar men kommer slå ihopa allt sen när det är dags för galan och skänka det tillsammans från Asarums IF. 
 
Hur kan du skänka pengar då? Jo, vi tänkte ha en låda där man får skänka pengar kontant och så skriver vi upp vem som har skänkt och hur mycket (går självklart att vara anonym om man vill) Kan du inte själv lämna pengarna till oss, det är jag (Hanna) och Lina Olsson som kommer ha hand om insamlingen, så kan du kanske försöka ta kontkat med någon i laget som kan skänka pengarna. ELLER så kan du swisha till Lina på 0709288918. Glöm inte att skriva vem det är i ifrån. Vi kommer att skriva upp på en lista vilka som har skänkt kontant/swishat och hur mycket vi har fått ihop för att göra det så tydligt som möjligt och så att ni ser att alla pengarna går fram. Vi lägger upp det dokumentet här eller på Asarums hemsida, kommer infomera om det senare. Hoppas det inte är för flummigt för er. :) 
 
Så fråga er familj, vänner, arbetskamrater, skolkompisar m.m. om dom vill vara med och göra en god gärning. Nu jäklar ska vi samla in pengar hörrni! Ingen ska behöva dö av cancer, INGEN! 
 

ps. vill du själv medverka på galan kan du köpa biljetter på Smidings i Karlshamn, först till kvarn! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: