Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Lördag

Kategori: Allmänt

 
Herregud vilken grym dag vi hade tillsammans igår!!!
 
Vi samlades i Kallinge gokarthall 11,45 taggade för några timmars gokart. Vi fick ta på oss overaller och typ ett hårnät, vi kände oss som riktiga bönder/mattanter. Jag fick äran att dela in oss i fyra lag och jag körde på det gamla hederliga 1,2,3,4 så det inte skulle bli några ledsna miner och att jag skulle bli anklagad för fusk... Lagen blev följande: Lag 1: Elin J, Fia, Anna och Gina. Lag 2: Frida O, Lina, Lisa och Maja H. Lag 3: Jennie, Isak, Niki, Elin A. Lag 4: Jag, Sanna, Frida J, Borre.  Efter lagindelningen hade vi en sanbb genomgång på hur gokarten funkar och vad man får och inte får göra. Han som jobbade där visade oss vad de olika flaggorna betydde och vi visste redan innan vi började att Lisa skulle få sig en varning...fortsättning följer.
Vi körde en varsin provrunda och sen var det dags för TÄVLING! Vi snackade ihop oss i lagen och försökte komma på vad som skulle leda oss till seger, sen var det äntligen dags. Nu började vinnarskallen smyga sig fram, vi var inte längre lagkamrater, vi hade nu blivit motståndare och vi gjorde allt för att försöka vinna över dom andra. Flest varv efter en timme vinner. Vi körde i ca 7 minuters intervaller (vilket räckte gott och väl, det var faktiskt jobbigt), sen bytte vi och byterna tog typ 1 min. När lamporna hade gått från rött till grönt så var det hetsigt ute på banan enda fram tills "domaren" vinkade med målflaggan. Vi sladdade och körde fast i kanterna, snurrade flera varav, räckte fingret åt varandra, hejade på varandra, skrek åt varandra och det blev självklart en och annan krock. En seriekrock med Lisa i spetsen, alla kör fast förutom Lisa som fortsätter att köra vidare som att ingenting har hänt, Hon fick en varning = ett varvs avdrag. Typical Lisa. 
 
Efter en timmes körning så hade vi ett vinnande lag. De hann köra 102 varv på 60 min och det var lag 2 som fick kliva högst upp på pallen. (ps. de va typ bara tre stycken som körde i slutet=färre byten=hinner med fler varav) (ps. 2. nej jag är absolut ingen dålig förlorare.....). Lag 1 kom tvåa och lag 4 kom trea och lag 3 kom fyra. Grattis till segern lag 2. Vi avslutade med att få lyssna på nationalsången som sjöngs av det vinnande laget, mycket fint!
 
Hungriga som vargar körde vi i 130 hem till Karlshamn igen och direkt till Harrys för att käka lite maaaaud. Eller Sanna, hur snabbt gick det nu igen??? ;) Framme på Harrys blev vi serverade riktigt god mat, kytt pärer och sauuus. Efter lite skitsnack och mycket mat så körde alla hem till sitt för att vila upp sig inför kvällen. Jag och syrran körde till IP för att duka och göra i ordning för lagfesten i klubbstugan. Kl. 19,00 ramlade resten av laget in och vi körde igång lagfesten med en snapsvisa, och en till och en till och en till. 
 
Vad är en fest utan en tipsrunda egentligen? typ ingenting. Så självklart skulle vi också ha en. "Gissa vem tjejen är och vad stämmer inte in på henne" Alla i laget hade skickat in två sanningar och en lögn till mig som laget senare skulle försöka lista ut vem tjejen var och vad som inte stämde in på henne. SVÅRT SOM FAAAASIKEN. Bäst koll på oss i laget har Jennie som vann överlägset med 22 rätt av 35 möjliga. 
Sen fortsatte festen med en himla massa schlager, armbrytning, mora träsk och mycket annat. Vid tolv drog de flesta ut på Sliver/Harrys för att dansa dansa dansa. Efter en magisk gyrostallrik kl. 02,30 så var det äntligen dags för sängen efter en lång, men sjuuuuuukt rolig, dag med vårt älskade lag. 
 
Tusen tack för allt igår tjejer!! Ni är bäst! 
Ha det gott allihopa och fortsatt trevlig kväll! :) 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: