Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

vår!

Kategori: Träningar

Nu är det fasiken vår! Idag var det 14 grader i swinget ( det är alltid lite kallare i swinget). Snart åker understället av, äntligen!!
Idag bestod träningen av lite kvadratspel och mycket avslut!
Vi började med en övning som bestod av olika finter och sedan inlägg. Jobbig med rolig övning! Vi avslutade med en liten tävling som blev till blodigt allvar (typ). Vi delade upp oss på hälften och så skulle Pierre och Micke kasta upp bollen och vi skulle göra mål på helvolley. Försten till fem vann! Och Mickes lag vann hela tiden. Vi bytte målvakter, målvakterna hade blivit mutade att släppa in mål påstod några och Mickes lag fuskade sa dom o.s.v. Men det slutade ändå med att Mickes lag tog hem flest segrar! Grattis grattis ! Men jag tror det andra laget vill ha revansch!

Och till alla tjejer i laget som inte var på träningen idag! På måndagar kommer vi äta efter tränigen i klubbstugan och det är Frida Olssons snälla mamma som fixar detta till oss. Så va snäll och ge Frida 20 kr någon gång under veckan så hennes mamma kan köpa lite mat till oss.
En ska till, vi har nu fått tillträde till det skåpet i källaren som vi har tjatat om så vi kan ha våra grejer där. Men mer info om det kommer!


Ps. tjejer, glöm inte svara på Steffes mejl! viktigt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: