Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Ingen vanlig tisdag..

Kategori: Allmänt

HEJ ALLA SUPERFANS!

Ännu en helg och en måndag är förbi! Tiden går snabbt och just nu har både jag och Hanna fullt upp med praktik och skola. Det är lättare att hinna med o blogga när man sitter hemma och pluggar. Ett bra skäl till att skjuta upp det lite till. Varför göra något idag som man kan skjuta upp till morgondagen..?

Helgen då, har den varit lika bra för er som den var för oss?
Vi inledde med en timmes träning i fredags, ledigt i lördags och i söndags åkte vi ner till Hittarp.

Vi gick in med en ödmjuk inställning och visste att ingen match vinns av sig självt. Det krävs hårt jobb från samtliga 11 spelare på planen! Vi genomförde matchen på ett bra sätt och slutsiffrorna skrevs till seger med 0-8! Tennissiffor sa Lina efter matchen och log med mungiporna upp till öronen!

 
Citat av Hanna; Det var tur jag hade underställ på mig annars hade det blivit kallt” 

Återigen är hon med i Nyheter24s fotbollsmåndag - queen! 

Motståndarna hade det tufft men som Mathilda sa på radion; någon måste vinna och någon måste förlora. 

Steken var inte lågt ifrån att åka upp på läktaren. Dock var det inte han som skrek utan Mattes pappa, Thomas Nilsson. Anna blev förtvivlad när domaren gick fram till Steken och utbrast "NEJNEJNEJ! Det var vi som skrek!!!" 

Steken han höll sig inte heller alltid inom den "gröna zonen" men det är inte helt lätt när domaren tillåter att motståndarna kör med efterslängare eftersom (citat) : "lugna ner er, ni leder ju med 5-0.." eller när Jennie får frispark mot sig efter en perfekt tackling "tyst! du ser inte vad som händer där borta!" Jaja, han fick vara kvar och var för det mesta i rätt zon ;) 

Emma Nordahl lunkade av planen efter matchen efter två rejäla stämplingar på samma tå. SSK-to-be, Lisa granskade och tyckte att tån såg lite sne ut... Men det gjorde den andra också så det var nog ingen fara!

 

Igår tränade vi precis som vanligt, återhämtning och styrka för de som spelat och intensivspel och styrka för oss andra. Div. 2 har inte haft någon match denna veckan utan laddar inför Tingsryd borta nästa måndag.

Roligast på träningen går: När Micke ska slå in en boll i spelet, halkar på det blöta gräset och landar platt på rumpan. Tur att han landade på mjukdelarna och inte tog emot sig med handlederna som Ibro gjorde (Ibro bröt handleden..). Frågan är om det var meningen eller om Micke inte hann reagera...

Nu ska jag fortsätta med projektskrivande så jag hinner klart innan träningen ikväll!
Det går rykten om att Elin V/Emma V bakar Oreo och Nutella cheesecake med jordgubbar och grädde till efterrätt ikväll efter Annas goda mat. Det får man ju bara inte missa! Kanske närvarorekord på träningen ikväll?!

 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: