Måndag

Kategori: Allmänt

Hej alla fans! :)

Idag när jag kom till praktiken frågade en lärare mig om jag var "Pigg och vaken", när mitt svar dröjde lite så svarade han "kanske bara och". Jag såg tydligen vääääldigt trött ut, men va tusan det gör väl alla på måndagar? ;)

I helgen har vi spelat två matcher, div 1 mötte Lörby i lördags och div 2 spelade mot Ronneby igår. Matchen mot Lörby slutade med en 3-1 seger, mål av Nordhal, Jennie och Matte. Derbyn är alltid roliga att spela, man blir lite extra taggad och gör allt för att vinna. Alla i AIF jobbade på otroligt bra, i första halvlek skapar vi många bra chanser och har fina kombinationer i uppspelen, försvarspelet var också bra och Lörby lyckades inte skapa några farliga lägen. I halvlek stod det 0-0, men redan efter en minut i andra halvleken kommer Nordahl igenom och sätter 1-0 efter bra förarbete av Lisa. Vi taggar till ytterligare och både 2-0 och 3-0 kommer efter snyggt spel från oss. Lite surt reducerar Lörby med några få minuter kvar till 3-1, men vi vinner matchen hyfsat säkert och kan glatt ta med oss tre nya poäng efter en bra match. Vi har nu vunnit tre matcher av tre möjliga och idag har Steken lovat att bjuda på tårta, det ser vi fram emot :D :D :D

Igår var det dags för en ny tuff match för div 2 mot Ronneby BK. Och dagen till ära gjorde Elin Niemi sin första match efter hennes graviditet, lilla Olivia som är lite mer än halvåret nu. VÄRLDENS SÖTASTE UNGE :D
Tillbaka till matchen, vi börjar matchen grymt bra och Isak sätter 1-0 redan efter en minuts spel. Matchen vänder och svänger lite, vi skapar många farliga chanser och det gör även Ronneby men Elin V var på g i mål och gjorde många bra räddningar. Ronneby reducerar till 1-1 i mitten av första halvlek men precis innan halvlek sätter Vanne 2-1 till oss riktigt snyggt efter en retur från Manges skott. Andra halvlek drog igång och vi fortsatte att försöka rulla boll och har många fina kombinationer, tyvärr ville inte bollen in i mål och Ronneby kvitterar istället till 2-2. Det blir slutreslutatet och vi fick årets första poäng, välförtjänt! Bra jobbat alla tjejer :D