The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Dag 2 i Göteborg

Kategori: Allmänt

Efter en natt i ett litet klassrum med något opumpade madrasser så var det idag dags för två matcher i gruppspelet.
Första matchen stod IFK Nyköping för motståndet. Första halvlek var rätt jämn, målchanser på båda hållen (enligt publiken, jag tycker vi hade mest..). Nyköping tog dock ledningen med 1-0 efter bara någon minut. Vi fick då kämpa för att kvittera, och lyckades med detta genom lova. 1-1 i halvlek och båda lagen hade fortfarande chans att vinna.
I andra halvlek startade vi med att dra upp temot en aning, men gick sedan ner oss igen. Slutresultatet i matchen blev 4-1 till nyköping. Julia Persson fick en skada, men vi hoppas att hon ska vara tillbaka till nästa match som spelas klockan 3. En stjärna också till Matilda Ericsson i målet som räddade två straffar!!
Nu är det bara vinst som gäller i nästa match mot Lidköping!!