Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

fredagsmys

Kategori: Allmänt

När klockan slog halv fem och termometern visade -10 grader stod vi redo vid kanten av konstgräsplanen och väntade på att Mjällby skulle flytta på sig. Veckans sista träning och sista träningen innan den första träningsmatchen skulle göras. 
Vi började med kvadraten och Lova vill ha en rättelse här på bloggen, hon blev bara tunnlad "twau" gånger på träningen igår (man kan ju tro att hon är från lister kaa).
Vi körde en passningsövning som flöt på bra men satan vad vi frös!! Sen var det dags för spel. Vi hade ett väldigt bra tempo på spelet idag, kanske var det för att hålla värmen uppe? ;)
Idag gick träningen väääldigt fort, så jag och emma var tvungna att fråga Pierre om hans klocka verkligen fungerar. Men det gjorde den, för han hade tydligen kortat ner träningen lite i och med att det är match imon. Då var återigen klockmysteriet löst. 

dagens outfit går till Elin Andersson, idag matchade hon slalomstrumporna med en mörkblå pippitröja och en snygg röd jacka som det stod "matchvärd" på ryggen. Hon får fem av fem toasters av oss!

Ja imorgon är det då dags för vår första träningsmatch. Vi tar emot Vittsjö GIK och hoppas på en bra prestation av oss i laget. Vi skriver mer om den matchen imorgon. Vi har tagit ut en trupp på 17 spelare varav 2 målvakter. 
Så imorgon kl. 15,00 är ni välkomna till Asarums ip, SES! (obs. ta på er mycket kläder, dom har lovat minusgrader imorgon också...)

/ Hanna

Kommentarer

  • Anna (kapten) säger:

    Fasen va kul med en blogg tjejer! Nu kan jag ju fortsätta att följa er utan problem. Som jag sa till Kebbe på jobbet idag:

    Se nu till att tvåla till Vittsjö ordentligt imorgon ;)Där ser ni vilka tankar/förhoppningar jag har om er. Tror på er! Lycka till!

    2012-02-03 | 22:31:35

Kommentera inlägget här: