Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Härliga måndag

Kategori: Träningar

Veckans första träning är gjord och idag visade termometern plusgrader och det snöade bara lite grann. Snart är det vår!!!!!
Vi började som vanligt med kvadraten. Idag räckte det inte med två stycken utan vi fick ha tre stycken, vi var hela 26 st på träningen! Och idag var nästan alla blåklädda också, bara Lisa Gustavsson som inte va blå. (Kläderna låg i tvätten sa hon...) Blått är flott!
Efter uppvärmningen körde vi en passningsövning som vi gjort innan, men idag gjorde vi den lite mer avancerad men vi fixade det tillslut. Sen var det dags för spel, och eftersom vi var tre målvakter idag så körde vi spela med tre mål, tre lag vid varsitt mål. När Pierre ropade en siffra skulle så många spelare in på planen och försöka göra mål i två av målen och försvara sitt egna. Det blev många fina spelvändningar från tjejerna och Lollo var king i ett av målen. Vi avslutade med "första målet vinner" och alla spelarna skulle spela. Jisses tjejerna blev som små barn igen, alla jagade bollen och det blev t.o.m. segerdansen hos det vinnande laget, haha.

Imorgon skulle vi spelat träningsmatch mot Union men den blir inställd, så vi tränar istället.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: