Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Tredje matchen

Kategori: Allmänt

Med flygande Jakob i magen var det nu dags för andra matchen för dagen och tredje totalt. Denna gången stod som sagt Lidköping för motståndet. Vi startar bra och är på deras planhalva första delen av matchen. Oturligt nog tappar vi bollen till dem och de gör sitt första anfall i matchen vilket resulterar mål för deras del. Halvleksresultatet blev 1-0 till dem.
Andra halvlek går vi ut och höjer oss, men missar några öppna chanser vi borde satt för att avgöra matchen. Tillslut trycker Erica Karlsson in en frispark i nedre krysset. Härligt! Tiden går och båda lagen börjar stressa upp det, det blit målchanser på båda hållen.
När det är cirka två minuter kvar gör Lova Hansson 2-1 målet till vår fördel, just då hade vi gått vidare som grupp etta. Men då får en i lidköping till en pärla cirka tolv meter från målet rätt upp i krysset.
Vi hade inte marginalerna på vår sida så tyvärr blev detta slutet på denna helgen och inomhusfotbollen för detta året.