The future belongs to those who believe in their dreams and goals

AIF-Hessleholm

Kategori:

Jag frågade Franziska Brüggermann hur matchen mot Hessleholm såg ut igår:

Efter en vad man kan kalla "onödigt spännande match" vann vi med 3-2. Vi dominerade i stort sett halva första halvlek, med ett stort antal chanser. Efter ett hårt jobb av Lisa Gustavsson fick Mathilda Nilsson en retur och kunde göra 1-0, vilket vad ställningen när vi gick ut till halvtidsvila.

Vi började andra, precis som första halvlek väldigt offensivt och tryckte på, men efter bara några minuter fick Hässleholm kvittera på en omställning. Vi gjorde 2-1 genom Elin Niemi efter en snabb frispark slagen av Maja Ericsson, och minuten senare 3-2 genom Mathilda Nilsson. I 86e minuten kändes matchen ganska klar. Men lite konstigt blåstes plötsligt straff till Hässleholm för något som skulle vara en hands, och de reducerade till 3-2. På det följde några ganska händelselösa minuter och efter en minuts tillägg kunde matchen blåsas av.

Jag tycker vi gjorde en bra insats. Matchen i helhet var vi det bollförande laget, vilket resulterade i många fina chanser.

Det var skönt att hålla trenden som nu blev åtta raka matcher utan förlust.