Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Matchen ugår

Kategori:

Här kommer ett matchreferat om matchen mot Sölvesborg igår, skrivet av forwarden Ellen Svensson:
Matchen började med att vi satte låg press och lät sgif vara det spelförande laget. Efterhand tog vi över matchen och I den 16 minuten blev jag fint framspelade av Johanna och vände sedan bort min försvarare och placerade bollen i vänstra hörnan. Sgif var bra och i slutet av halvleken skapade dom ett par halvchanser som vår duktiga målvakt Lollo fixade galant :) resultatet höll sig halvleken ut. Vårt andra mål kom ungefär efter 10 minuter i andra. Då Elenore fick till ett bra skott men som sgifs målvakt räddade men Stina var snabbt framme och slog in returen. Efter detta kändes matchen nästan avgjord och vi tog över totalt därför kom 3-0 genom Emma ganska logiskt. Segern var en riktig lag seger och åter igen vann vi mycket pågrund av vår starka kondition.