Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Knäppa lagkamrater

Kategori: Allmänt

Det är alltid lika roligt att få komma till träningarna och få träffa alla sina roliga och knäppa lagkamrater. Det händer och sägs så mycket roligt, synd bara att man bara inte kommer ihåg allt. Men här kommer lite som sagts under dagens träning.

Vi kan börja med att varna er alla för Esma, hon tar foton på folk i smyg!! Men hon har blixten på så man märker när hon gör det, bra där Esmi!

Elin Jönssons fötter luktar inte hallon utan dom luktar tomater! Gottis! Och Elin, Martina och Frida ska fixa lagfest med deras jobbarkompisar från Litauen, kan bli kul!

Josefine Brorson körde utan underställsbyxor idag på träningen, hon bländade allihop med sina vita (vackra) ben. Imorgon får vi ha solglasögon på oss.

Louise var nog lite trött idag. Hon hade slarvat bort sina bilnycklar, men dom låg inte i bilen kom hon fram till för den var låst och dom låg inte i hennes väska och inte i någon jacka. Hon hittade lyckligtvis sina bilnycklar tillslut, dom låg bredvid hennes väska. Kan vara svårt att se dom då!

Och till sista vill jag bara säga att jag älskar när Ibro säger att vi ska göra "armisar". Skrattar alltid lite inombords när han säger armisar istället för armhävningar, låter så sött! King Ibro!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: