Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Maxicup

Kategori: Allmänt

Då jag inte hade möjlighet att följa första gruppspelet i maxicup igår har jag lånat Pierres referat från hemsidan. Grattis till gruppsegern! 


Efter vila i November och fem träningspass i december var det idag dags för första inneturneringen, Maxi Cup i Ronneby. Där vi är regerande mästare efter fjolårets finalseger. Ett i stora delar nytt gäng, endast Lollo, Lisa, Brorson och Sanna var kvar från fjolårets segerlag. In istället för Johanna, Julia, Frasse och Matilda kom Jennie, Lova, Gina och Elin Niemi.

 

Tre matcher spelades och vi la tre segrar i bagaget när vi åkte hem från Ronneby. I tur och ordning besegrades Lörby (3-2), Ronneby (4-2) och Belganet/Hallabro (10-0). Vi gjorde ingen höjdarinsats, blandade bländande spel med misstag som vi normalt inte gör, men totalt sett en stabil insats där vi vet att det finns mycket mer att hämta ut från varje spelare. Men nu är första innematcherna avklarade för det här gänget. På lördag har vi två lag igång i det fortsatta gruppspelet och på söndag spelas DM för både damer och F97. Men först har vi två träningspass att se fram emot..   

Kommentarer


Kommentera inlägget här: