Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

sammanfattning

Kategori: Allmänt

en sammanfattning av gårdagen kan väl vara på sin plats.

Dagen inleddes med samling 11.00 för första gänget som bestod av Linnéa, Elin A, Emma S, Nam, Amanda, Natalie, Fia, Johanna J, Vilma och Niki. Första matchen mot Kallinge slutade med vinst, 5-1 efter riktigt bra spel emellanåt. Andra matchen stod Hoby GIF för motståndet. En match vi skulle vinna ganska lätt men, man ska aldrig underskatta sina motståndare och bara sätta in skorna på banan. 2-2.
I den tredje matchen mot KFF var det tyvärr domarna som hamnade i fokus. Efter diverse misstag började alla bli upprörda, vi, motståndarna och även hela publiken. Det hela slutade med två orättvisa utvisningar och att domarna fick läsa igenom reglerna en gång till. Matchen slutade 3-1 men vårt unga lag visade prov på bra fotboll. Sista matchen mot lörby var vi tvungna att vinna för att komma med i slutspelet. Denna matchen slutade 2-1 till Lörby så tyvärr blir det inget slutspel för Asarum2 men en bra genomförd turnering. "laget gjorde ändå en stark insats som med lite flyt räckt till slutspel."- Pierre Persson

14.00 var det samlingsdags för Hanna, Lina, Anna, Elin J, Julia S, Annie, Frida J och Esma.
Fyra matcher skulle det spelas även här. Rödeby, FTT, Ronneby och Ramdala var motståndare. I den inledande matchen hade vi gjort 4 mål på 5minuter enligt Micke. Matchen slutade 4-1. Under den andra matchen mot Rödeby hamnade vi i underläge 0-1 men vände och vann mot deras erfarna lag, 2-1. Match nummer tre mot ronnebys unga lag slutade 6-2 till oss och den sista matchen mot Ramdala var en riktig urladdning som slutade med vinst även den, 7-0.
"Alla gjorde en strålande insats men ett extra extra plus idag var att se Annie Davnerts och Julia Sjöströms spel, chipsen var grymma och gjorde 5 respektive 6 mål. Ett extra plus går även till Anna Svensson. " - Pierre Persson.

Gruppspelet i maxicup är över och det slutade med två lag vidare till finalspelet i mellandagarna. Var ni inte och hejade idag eller i onsdags får ni alltså en ny chans!

Jag hoppas att batterierna har hunnit laddas om då det är dags för DM. Damerna spelar i Kallinge sporthall och 97orna i Östersjöhallen i Karlskrona. Ett stort lycka till till alla!

XoXo #5

Kommentarer


Kommentera inlägget här: