The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Scandic Pre Season Games

Kategori: Allmänt

2013 års upplaga av Scandic Pre Season Games är avklarad. Ett stort tack till alla deltagare, sponsorer och fixare!

Allt inleddes i fredagskväll 19.00 på Asarums IP. Det var dags för match mellan Asarum - Vittsjö. Ur denna striden gick tyvärr Vittsjö vinnande med uddamålet, 1-2. Vi gjorde ändå en bra match där vi för spelet större delen av matchen. Vi släpper egentligen inte till några farliga målchanser på hela matchen och skapar tillräckligt för att vinna men då måste man göra mål på sina chanser med. Det gjorde Vittsjö då deras två mål sker på grund av våra misstag.

I går var det dags för Vittsjö att möta Kalmar. Den matchen slutade 3-0 till Vittsjö.

Idag var tanken att vi skulle vinna. Det såg bra ut ett tag när vi tog ledningen med 1-0. Kalmar kvitterade sedan till 1-1 innan Lova bara några minuter senare skickade in 2-1 målet i nättaket (måste vara de nya skorna!)
Tyvärr kunde vi inte behålla vår ledning utan Kalmar hann både kvittera och ta ledningen med 3-2 under de sista 10 minuterna..

Vi har mycket att ta med oss från de här två matcherna och blickar framåt mot de kommande träningsmatcherna. Men innan dess är det dags för en ny träningsvecka med start imorgon. Ses då!