Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Stark insats av oss

Kategori: Allmänt

En ny bra insats av oss, 2-2 mot LB07, efter ledning med 1-0 i paus. Målskyttar Mathilda Nilsson och Julia Persson. Det var ett nykompinerat Asarums IF som åkte till Malmö för möte med Elitettanlaget LB07. Flera spelare på nya positioner, årsdebuter och årets första minuter från start så det var ett intressant test som i slutändan visar vilken stark trupp vi har och att vi är långt framme i våra förberedelser. Vi hade en liten svacka i mitten på andra där vi tappade vår organisation men inte så konstigt med tanke på de nykompinerade lagdelarna vi hade idag. Men under den perioden visade vi härlig vilja och det kompenserade till viss del vår tappade organisation. Och vi ska inte glömma att vi denna veckan har kört 6 st fotbollspass, trots det såg vi oförskämt fräscha och starka ut.

Vi har gjort en mycket stark februari, mycket träningar och många matcher mot starkt motstånd. Spelet har varit riktigt bra och vi har skapat många, många målchanser via ett varierat anfallsspel och defensivt har vi spelat organiserat och inte släppt till mycket målschanser. Dock har vi blivit hårt straffade vid små, små misstag och de få chanserna vi har släppt till har motståndarna utnyttjat till fullo. Nu fortsätter vi att arbeta hårt och målinriktat och närmast på måndag och tisdag står uppföljning och nya tester av fysprofilen i Karlskrona. Därefter ledig dag på onsdag, torsdag träning plus match (Lörby kl 19:30 på Svarta Led), fredag träning som vanligt, och i helgen möter vi Borgeby på lördag (kl 10 på Asarums IP) och Tingsryd på söndag (kl 15:00 i Svängsta)

Laget
Hanna Andersson, Ellinor Månsson, Elin Niemi, Lina Olsson, Sanna Stensson, Emma Syri (ut 35), Lova Hansson, Mathilda Nilsson, Esma Bajramovic (ut 75), Lisa Gustavsson, Ellen Svensson.
Ersättare Julia Persson (in 35, ut 85), Emma Isaksson (in 75), Sofia Larsson (in 85). Elin Andersson.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: