Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Resans slut

Kategori: Allmänt

Nu sitter vi här och väntar på bussen som ska ta oss till flygplatsen i Antalya så vi kan åka hem. Visserligen går den inte förrän om lite mer än en timme men solen är bakom molnen och vi har inte bättre för oss att göra.

Det har varit en riktigt rolig resa med många skratt, träningar, mycket sol och tyvärr lite sjukdomar men det har inte hindrat oss från att ha haft det riktigt bra!

Jag tror nog att alla hade kunnat stanna någon vecka till om det inte hade varit för den ovarierande maten. Nu är vi lite trötta på sega pommes, ofärdiga potatisar, grillade köttbullar och kyckling. Det är i stort sett det enda vi har ätit under hela veckan.

Igår hade vi vårt sista träningspass här nere i Turkiet. Det bestod av en passningsövning och smålagsspel.

Skattjakten avslutades igår också. Vann gjorde Sanna, Frida, Martina, Stina O, Annie och Julia S. Förlorarna blev Lina, Fia, Emma I, Therese och Stina R vilket betyder att från och med nästa träning fram till seriestarten (tre veckor) ska de bära bollar, koner, västar och annat material till och från träningarna. Skönt för de yngre att slippa det några veckor!

Igår fick vi också se Pierre, Ibro och Mickes uppträde som de skulle genomföra efter att inte ha kunnat tillräckligt mycket om spelarna i laget. Vi fick se en välkomponerad harlemshake i matsalen. Bilder tror jag inte att ni vill se... Haha

Det har självklart hänt mycket annat roligt här nere som vi inte Hr tagit upp i bloggen än. Vi kommer lägga upp bilder längre fram så ni får se hur fint och bra vi har haft det. Men som Pierre sa: vissa saker som händer på träningslägret i Turkiet, stannar i Turkiet.

Planet är beräknat att landa 16.50 på Kastrup. Vi hoppas att resan hem går bra och att ni längtar efter oss

XOXO Asarumsdamer

Kommentarer


Kommentera inlägget här: