Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Seger

Kategori: Allmänt

God eftermiddag på er!
Vi i asarums damer fick imorse ställa klockan för vi inledde helgen med ännu en träningsmatch. Matchstart klockan 10,00 på IP. Motståndet stod seriekonkurrenten Borgeby FK för. Vi har mött Borgeby förr och då har inte resultatet varit på vår sida. Så idag var vi ett revansch suget gäng som ställde upp på planen. 
Vi startade matchen bra och gick upp i ledning med hela 4-0, men efter att vi började slappna av för mycket så stod det helt plötsligt 4-2 och som blev halvtidsresultatet. När andra halvlek började skärpte vi till oss lite och gick upp i ledning med 6-2 men Borgeby reducerade snabbt till 6-3. Men vi kunde även trycka in 7-3 och vilket blev matchens slutresultat. 
Gött med vinst och att vårt offensiva spel fungerar bra. Men det är dom små misstagen i deffensiven som resulterar i att motståndarna får det lätt för sig. Men vi kämpar på, det är bara till att träna vidare och bli ännu bättre. Alla ska med!!
 
Laget idag:
Hanna Andersson, Sanna Stensson, Lina Olsson, Julia Persson, Ellinor Månsson, Lova Hansson, Maja Ericsson, Elin Niemi, Julia Sjöström, Lisa Gustavsson, Mathilda Nilsson, Ellen Svensson, Annie Davnert och Esma Bajramovic.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: