Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Snipp snapp....

Kategori: Allmänt

Snut, så var denna dagen slut!
Och vilken dag det har varit, jättemånga plusgrader, strålande solsken, klarblå himmel, fotbollsträning med världens bästa gäng och avslutningsvis lite häng på egen hand.

Träningen idag gick mest åt till att lära känna underlaget. Det var inte riktigt som vi var vana vid! Istället för en platt konstgräsplan lirade vi idag på en studsig gräsplan. Bollarna flög åt alla håll och kanter vilket resulterade i att det inte var det bästa småplansspelet vi spelat. Men varför gnälla? Vi slipper alla lager av kläder, mössor vantar och allt annat som hör den svenska vintern till!

Efter träningen hade lekgruppen planerat två slags stafetter. En där varje lag skulle trixa med bollen så många gånger som möjligt inom laget med en touch och en där man skulle komma så nära konen som möjligt med bollen (med "fel" fot).

Middagen intog vi i matsalen vid halv sju-tiden. Ganska gott och jag tror att alla blev mätta. Och avslutningsvis till alla oroliga föräldrar: alla era döttrar mår bra, några lite mer brända än andra men vi har det awsome ändå!!

Nu tror jag att de flesta ligger i sina sängar redo för att sova. Det har sammanfattningsvis varit en bra dag men nu är vi trötta. Imorgon är det frukost senast 08.00 och två träningspass står på schemat!
Sov gott allesamman, det kommer jag göra i alla fall!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: