Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Maxi

Kategori: Allmänt

Igår spelade Asarum 2 gruppspel i Maxi Cup. Jag själv kunnde tyvärr inte vara på plats och uppdatera er om resultatet. Men vi gick tyvärr inte vidare, och det var ett mål i baken i slutsekunderna som avgjorde. 
Hjelmen skrev såhär om kvällen: 
 
Inledande match mot Trensum som vi trots vann övertygande med 4-0. Andra matchen mot KFF 1 som vi förlorade med 4-2 men enligt mig där vi hade en period mellan minut 2 till 10 spelade riktigt bra (kvällens bästa )sedan kom 40 olyckliga sekunder där KFF nyttjade att vi hade för långt avstånd mellan lagdelarna där de skickligt tog vara på detta. Avslutande mot Lörby hade vi det i egna händer, seger eller oavgjort hade lett till avancemang men när det återstår 4-5 se. så får de in ett olyckligt mål och vinner med 2-1. Sammantaget med bakgrunden att vissa av tjejerna inte ens tränat inomhus i år och än mindre fått spela ( ihop sig) tillsammans så gör de en riktig bra insatts (er) och visar en fantastisk inställning och förtjänar verkligen att gå vidare.
 
 
Nu har vi träningsledigt i helgen, antar att många ska ut på stan och handla dom sista julklapparna. På måndag tränar vi som vanligt på ip, önskar varandra en god jul sen tar vi lite julledigt. Den 27 december spelar Asarum 1 slutspel i Maxi (alla ska med) och den 29 har vi en inomhusträning i Norrevångshallen (tror det är Oscar som ska hålla i den tjejer, och ni vet va det innebär :O ) Efter ett fyspass med Osse är det dags att fira in det nya året. Och som vi längtar tills säsongen 2015 ska dra igång!! 
Så, nu har ni lite koll på läget va vi damlaget ska göra dom sista dagarna på året. :) 
Ha det fint allihopa och trevlig helg!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: