Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Uppladdning

Kategori: Allmänt

Veckoslut precis som vanligt när jag har tid att skriva. Fullt upp med alla träningar som ska hinnas med, juggling som ska spelas och skola som ska genomföras.
Juggling är just nu det nya spelet efter flappy bird då den tävlingen tog slut och esma "råkade" radera spelet och det inte fanns att ladda ner igen. Dock vet jag inte hur många som är med i den tävlingen ännu men jag lovar att ta reda på det. Vinnaren av Flappybird-tävlingen, Gina, har fortfarande inte delat ut något straff till någon så vi får se när det kommer. Jag är glad ju längre det dröjer..
 
Förra helgen var den sista lediga för oss på väldigt länge.. för nu drar träningsmatcherna igång. Det riktigt sprätter i benen. Vi är sugna på att äntligen få spela 11-manna eftersom vi inte har gjort det sen Lina bröt handleden vilket är ett tag sen... 
 
Igår på träningen var det passningar, inlägg, löpvägar, avslut och spel som stod på agendan och stundtals såg det riktigt bra ut. För Pierre däremot såg det inte riktigt lika bra ut... precis innan han skulle köra till träningen råkade han nysa (?) och någonting låste sig i ryggen så han gick och haltade runt hela träningen men förhoppningsvis blir det bättre till söndag då KDFF gästar asarums IP för damernas första träningsmatch för säsongen, äntligen..!
Föjlande spelare är uttagna: Lollo H, Ellinor M, Johanna J, Elin J, Elin N, Sanna S, Anna S, Gina T, Josefine B, Jatta A, Maja E, Lova H, Esma B, Frida J, Lisa G, Jennie J och Annie D.
 
 
Matchstart 12.00. vi hoppas på fint väder och att så många som möjligt drar på sig sina långkalsonger och tar sig ner till IP
 
XoXo #5
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: