Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Första matchen

Kategori: Allmänt

Första matchen är spelad mellan Asarum och Lund där asarum gick segrande ur striden med 3-2.
Dagens lag består av: Louise, Anna, Gina, Sanna, Julia, Jennie, Lisa, Lova, Frida och Esma

Asarums IF - Lunds BOIS
1-0 Lova Hansson
1-1 Johanna Ede
2-1 Jennie Johansson
3-1 Anna Svensson
3-2 Sara Nilsson

Följande referat är hämtat från Köpingebros damcups hemsida.

Full fart direkt från Asarum och första målet dröjer inte länge heller, stolpein från Lova Hansson efter mindre än en minut. Dessutom har Lunds målvakt hunnit med två bra räddningar redan så Asarum visar vilja! Lund är dock inget dåligt lag och med tre minuter spelade håller Johanna Ede sig framme på sin egen retur och stöter in 1-1. Bra temporik start på denna matchen! Asarum fortsätter pressa på bra, men Lund står upp väl! Lund sticker upp bra med åtta minuter kvar och kommer till ett par bra chanser, men Asarum reder ut det. Inom loppet av en minut gör Asarum 2-1 och 3-1 och båda gångerna är det inspel från höger där målskytten bara behöver sätta fram stortån. Bra lir från Blekingegänget med fem minuter kvar att spela av en tempofylld match! Lund får till en reducering med två minuter kvar när Sara Nilsson är framme och nickar in en retur, räkna aldrig bort Lund!