Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Olympic

Kategori: Allmänt

I match nummer två för dagen stod olympic för motståndet. Även denna matchen vann AIF. Sista gruppspelsmatchen för vår del spelas mot Limhamn/bunkeflo kl 16.15.

Asarum - Olympic
1-0 Lisa Gustavsson
2-0 Gina Toresten
3-0 Jennie Johansson
4-0 Frida Johnsson
4-1 Caroline Lund

Full fart från start från Asarum som efter mindre än två minuter gör 1-0 genom Lisa Gustavsson. Asarum har imponerat hittills och är ett av flera lag idag som har snabbt precist passningsspel. Med nio minuter kvar gör de även, återigen genom snyggt passningsspel, 2-0. Olympic har en bra period och spelar sig nästan igenom det ettriga Asarumsförsvaret, men ingen riktigt bra chans än, fem minuter återstår. Asarum försvarar mest sin ledning nu på ett bra sätt. Med tre minuter kvar stänger Asarum butiken när de gör både 3-0 och 4-0. Ännu en stark insats från blekingetöserna. Med lite mer än en minut kvar tröstmålar Caroline Lund med en vass vänster nere i bortre.