Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Sen sist

Kategori: Allmänt

Har det hänt en del.. 

Finalen i alliansen gick inget vidare. Vi tog först ledningen med 1-0 men i paus ledde KDFF med 2-1. Efter pausen spelade vi vårt sämsta någonsin, vi gick ifrån allt vi kan och sprang runt och jobbade en och en som yra höns och siffrorna drog iväg. Slutresultatet, 8-1 kändes väldigt pinsamt efter vår prestation men det är bara att glömma vårt dåliga spel och jobba vidare. 

Träningarna i veckan, tisdag torsdag och fredag har gått bra. Vi har spelat smålagsspel, tränat teknik, passningar, blivit lurade till att springa en hel del och i fredags spelade vi 11 mot 11 som innan vi började var nere på 10 mot 10 och bara någon halvtimme in i matchen var 9 mot 10 efter att lina råkat ut för en olycklig olycka. I en närkamp var oturen framme, Lina föll och landade på handleden, sa ingenting förutom "aj vad ont det gör ", åkte till akuten och fick reda på att den var helt av. Operation väntar i veckan och sedan rehab men förhoppningsvis är hon tillbaka inom 2 månader. Tur i oturen att det var handleden och inte knät eller en fot. 

Idag då, nu är vi på väg ner not köpingebro för att spela ännu en cup. Första matchen går av stapeln 13.50 så se till att hålla tummarn för oss. 

Vi hörs under dagen med resultat. 

XoXo #5



Kommentarer


Kommentera inlägget här: