1-1 Michaela Johnsson
2-1 Josefine Rydle
3-1 Michaela Johnsson
4-1 Sofie Sundqvist

Vinnaren av denna matchen möter Eskilsminne och förloraren får ta sig an KDFF. LAgen känns jämna inledningsvis med tre minuter spelade. Än så länge har ingen kunnat rubba LB07 så frågan är om Asarum klarar det. Efter ca fyra minuter kommer ledningsmålet och det är Asarum som gör det! Snyggt spel leder fram till att Lisa Gustavsson kan trycka in 1-0 och efter detta fortsätter Asarum sitt fina spel. LB07 ger sig inte och kan kvittera med fem minuter spelade och när sen halva matchen är spelad kommer även ledningsmålet ditsatt av Josefine Rydle. Kort därefter med sju minuter kvar av matchen placerar Michaela Johnsson in 3-1 med. LB har vänt underläget och ser riktigt starka ut. Med två minuter kvar och återigen snyggt LB-spel gör Sofie Sundqvist 4-1.

4-1 Susanne Moberg (12:40)

Asarum får bra chans direkt men målvakten räddar och istället gör Alice Nilsson 1-0 för KDFF! Allt detta inom de 30 första sekunderna! Kort efter får skyttedrottningen Linnea Liljegärd en chans som hon inte missar, 2-0 och långt kvar av matchen! Asarum är tillbaka i matchen igen efter en bra sekvens där Lisa Gustavsson avslutar med skott i nättaket! KDFF pressar på riktigt bra nu och Asarum får kämpa hårt för att slå ifrån sig. Fortfarande bara ett mål som skiljer dock med åtta minuter kvar! Skadad spelare i Asarum, förhoppningsvis inget allvarligt men spelavbrott i nån minut. Ser ut som en stukad fot. 7:39 kvar! KDFF:are glider rätt in i stolpen men reser sig snabbt som tur är! Asarum söker kvittering men det blir tufft med sex minuter kvar! Ännu en superb räddning från Asarums målvakt med fem minuter kvar! Matchen lever i allra högsta grad. Tre minuter kvar och ASarum får retligt se bollen rulla över linjen efter ett fint Kristianstadsanfall, målskytt är Matilda Nilsson. Direkt efter träffar Asarum stolpen, men det ser tufft ut för dem med två minuter kvar! Game set match när Susanne Moberg gör 4-1, men Asarum ska inte skämmas de har gjort en fantastisk turnering!

Bra jobbat tjejer. Nu får ni vila ända tills imorgon då ett gäng ska träna på konstgräset och det andra uppe i Svängstas skogar- Army fitness med oscar.