Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

nu jäklar!

Kategori: Allmänt

Idag händer det! 
idag får vi äntligen reda på vilka som ska ta över Pierres plats som våra nya tränare. Pierre är klar, och har redan börjart, i Växjö som huvudtränare. Vi i laget önskar honom ett stort lycka till och kör försiktigt på skogsvägarn (Vi vet att du gillar att trycka på gaspedalen lite extra) ;) 
 
men tillbaka till oss! :) 
ikväll kl 18.00 så kommer vi äntligen få reda på vad våra nya tränare heter. Vi vet att dom är två stycken, men sportgruppen har inte avslöjat några namn ännu! Snacka om att vi längtar, vi har gått och undrat va tusan sportgruppen har hållit på med nu i några veckors tid. Men en sak vet vi iaf, och det är att sportgruppen har jobbat röven av sig! (ursäkta uttrycket men det passar så bra in hehe). Nya möten nästan varje dag, men nu har det äntligen löst sig och det är riktigt bra säger dom, så vi är riktigt spända och taggade på att få veta namnen. 
Våra nya tränare kommer börja hos oss den 1 december. 
 
Kan även berätta att Rickard Tuvhag också är klar för nästa säsong. Rickard hade tillsammans med Elin Jönsson vårt div. 2 lag denna säsongen. Och Rickard håller även i våra träningar just nu. Så vi i laget är väldigt glada över att Rickard vill stanna hos oss ett år till. 
 
Vi har även en tråkigt nyhet att berätta och det är att Esma Bajramovic har bestämt sig för att spela i Lörby If nästa säsong, så vi önskar henne lycka till! 
 
så fort vi får reda på namnen ikväll så kommer vi att presentera dom här på bloggen, 
Så håll utkik! :) 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: