Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

NYSTART

Kategori: Allmänt

Nu är det dags att dra igång den här bloggen igen!

Vi i Asarums damer kommer att försöka slänga upp ett par inlägg i veckan och hoppas på att ni vill följa vår försäsong genom snålblåst, konditionsträning, snö, halka, styrketräning, regn och självklart lite fotboll (hoppas jag..)

Lite saker har hänt sen i våras - säsongen är påbörjad och avslutad i alla serier som vi var med i, Johanna J har flyttat till chicago och spelar collegefotboll, Lova och Pierre har gått till Växjö DFF (lycka till!). Josefine B har flyttat till stockholm, Niki G har först fått en spricka i foten som läkt men nu brutit den - gips väntar i 6 v, Elin J har genomgått en korsbandsoperation, Julia P har gjort sina första fotbollsträningar efter sin korsbandsskada, alla 95:or har tagit studenten, Elle kämpar på med sin rehab, Fia har haft hjärtmuskelinflammation, vi har spelat mot FC rosengård i svenska cupen på IP, Mathilda vann den interna skytteligan i div 1 och Annie i div 2, vi har tränat en massa precis som vanligt, och ja, det är allt jag kan komma på just nu men självklart har det hänt mycket mycket mer!

Och förhoppningsvis följer ni med här så ni ser vad som händer framöver!

Nästa händelse i kalendern: Träning imorgon, onsdag, 12/11 klockan 18-19.30 i metroploen Svängsta aka Swinget, ses där! NU KÖR VI

#5

Kommentarer


Kommentera inlägget här: