Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Amalia Karlsson

Kategori: Allmänt

Godkväll på er! Imorgon är det äntligen dags för hemmapremiär på IP mot Karlskrona FF kl 14,00. Vi passar på att intervjua en brud som har varit på Asarums IP och spelat förr, men då stod hon på bortalagets planhalva. Imorgon kommer hon att starta på hemmalagets sida i det blå matchstället, jag snackar såklart om vårt senaste nyförvärv Amalia Karlsson. 
 
Ålder: 22
Position: Mittfältare
Bor: Växjö
Tidigare klubbar: Tingsryd, Öster, Hovshaga och Växjö DFF
Vad gör du när du inte spelar fotboll? Pluggar, umgås med vänner och familj. 
Ditt bästa fotbollsminne? Vinsten i Smålandscupen
Du har nu varit i Asarum i några månader, hur tycker du att det känns? Jag har fått bra intryck av Asarum både från spelare men även av klubbledningen. Ett gött gäng!
Hur tycker du att din första seriematch med AIF var, borta mot Glimåkra? Det var skönt att få med oss tre poäng från premiären, tycker vi tar med oss andra halclek och börjar direkt därifrån imorgon.
Imorgon är det hemmapremiär på IP, det blir din första match på IP i det blåa matchstället. Hur känns det? Såklart alltid inspirerande att spela på hemmaplan med hemmapublik. Jag vet att det är tufft att möta Asarum på hemmaplan så jag hoppas det håller i sig och att vi bärga hem tre pinnar imon! 
För oss som bor i Blekinge är det ett hett derby som väntar, har du några derbykänslor? Derbymatcher är alltid speciella så det kommer garanterat bjudas på fight. 
Vad är din målsättning med 2015? Min målsättning inför 2015 är att utvecklas som fotbollsspelare med framförallt att laget hamnar i toppskiktet.
 
 
 
Fyra snabba: (kom inte på en femte... xD ) 
Naturgräs eller konstgräs? Konstgräs
Skinnskor eller syntetskor? Skinnskor
Göra mål eller spela fram? Spela fram
Styrketräning eller teknikträning? Styrketräning
 
Vi hälsar Amalia hjärtligt välkommen till AIF! :D Vill ni se henne och resten av laget spela, så ska ni givetvis ta er till Asarums IP imorgon. SES DÄR! :D 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: