Kategori: Allmänt

Tjoooo :)

Vilken grym helg det har varit för oss i laget!
I lördags var det seriepremiär för div 1, borta mot Glimåkra. Och idag var det genrep för div 2 inför nästa helg seriepremiär. :)

Hur va matchen i lördags då? Jaa som en premiär brukar vara, nästintill övertaggade spelare i båda lagen med en gnutta nervositit. Vi gör väl inte vår bästa halvlek i första, men i andra tar vi tag mer och mer i matchen och vinner med 1-4 :D Riktigt skönt och kul att vinna seriepremiären! Ni kan läsa ett referat på vår hemsida som Elin Jönsson har skrivit :) in på asarumsif.se, damernas sida och sen klickar ni på matchen mellan Glimåkra o AIF i kalendern :)
Vinner man premiären så måste det sjävklart firas! Vi var några som va ute och åt på Brasseriet i Karlshamn på kvällen, väldigt trevligt! 3 poäng är det bästa som finns!!! :D Nästa helg är det hemmapremiär och vi välkomnar Karlskorna FF till Assrums IP! Hemmapremiär och derby, underbart!!! :D

Mål: Gina, Jennie, Matte och Anna

Idag, söndag, var det dags för div 2 laget att spela sista träningsmatchen innan premiären nästa helg. Motståndarna stod Älmhult för. Missade första kvarten av första halvleken (det är såååå kul att gå på IKEA), men när vi kom till matchen så stod det 0-0. Vi spelar stundtals mycket bra, vi hittar in mellan Älmhults backlinje och vi tar jobbet bra defensivt. I halvlek stod det 0-0. I början av andra halvlek har vi en boll som rullar på mållinjen men ville tyvärr inte in. Direkt efter gör Älmhult 1-0 istäölet...suck. MEN vi fortsätter att jobba på och hänger inte med  huvudna. ! I nästa anfall kommer Grüner fri och gör mål! tyvärr avblåst för tveksam offside. Någon minut senare får vi frispark vid mittlinjen,Elin slår en långboll bakom Älmhults backlinje och Vilma O kommer fri med målvakten , men bollen går precis utanför! i 63 min kommer vår kvittering. Elin slår en frispark som petas in av Anna ( bra helg för miss Svensson). GÖTT! Två minuter senare gör Lollo en snabb igångsättning, Vilma O krigar sig igenom på kanten och hittar Grüner, som höll sig på rätt sida linjen denna gången, mellan deras backar. Grüner rundar målvakten och slår enkelt in den, 1-2 till AIF. Vi har en bra period i mitten av andra, vi hittar in bra mellan deras backar och vi tar jobbet för varandra. Elin blir skadad i slutet av matchen och får ledas ut av Rickard och en av Älmhults tränare, men förhoppningsvis är det inget allvarligt. Det var knät som fick sig en smäll. Vi håller i bollen och vinner matchen tillslut med 1-2! :) underbart! Och är man i Älmhult så måste man såklart besöka IKEA för att äta lite köttbullar, GIVET! :)